Seuraa 
Viestejä2683

Tästä on varmaan keskustelua jossain. Voisko olla niin, että maailmankaikkeudessa kylmät alueet ovat antimateriasta koostuvia ? Jos ei, niin miksi ei ? Miten BIGBANG jos räjähti 0 massaisena, niin ollut symmetrinen aineen ja antiaineen suhteen ? Mihin se antiaine sitten alkuaikoina hävisi, jos hävisi ? Jos alku on 0, silloin ainetta ja antiainetta mielestäni pitäisi olla sama määrä. Jos alku ei ole 0, niin silloin ei ole bigbangia, vai ? Onko tuota minun mielestä suurta ristiriitaa selvitetty ? Ainoa paikka, missä antiainetta voisi olla, voisi olla avaruuden pimeät kolkat, joita ei teleskoopeilla voida keilata... Vai olisiko antiaine imeytynyt mustiin aukkoihin, jos niin miksi ?

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Kommentit (4)

Cargo
Seuraa 
Viestejä979

Mietippä sitä

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683
Cargo
Mietippä sitä

Olen miettinyt, eikä tule inspiraatiota.

Oikeasti.. Selitykset antimaterian poissaolosta minusta pahasti ontuvat. Samoin kuin selitykset pimeästä materiasta ja pimeästä energiasta.
Onko muuten olemassa antienergiaa ?

Jos kerran on aine vs. anti-aine, niin miksei myös energia vs. anti-energia.
Mietin asiaa, koska aineen ja anti-aineen törmätessä syntyy energiaa eli ylimääräinen tekijä..

Mietintöjä asiasta...

http://www.physlink.com/Education/AskEx ... 1ED64A1B33
http://www.astronomy.net/forums/blackho ... 5976.shtml
http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 220AAWG0F1
Voisiko anti-aine olla muuttunut jotenkin anti-energiaksi, valtavaksi gravitaatioksi, joka laajentaa maailmankaikkeutta ?

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ertsu
Seuraa 
Viestejä7415

Jostain nettisivulta luin, että kun 1 gramma ainetta ja 1 gramma antiainetta annihiloituvat keskenään, syntyy 2 kertaa Hiroshiman pommia vastaava määrä energiaa. Mitä sitten tapahtuu, jos/kun antiaineesta koostuva meteoriitti syöksyy maan ilmakehään?

Helvetin iso jysäys. Kilometrinen antimateriameteoriitti riittäisi luultavasti palauttamaan meidät takaisin kivikaudelle.

Antimaterian olemassaolo on kuitenkin käsittääkseni todistettu ilmiö. Yhdestä kilogrammasta annihiloituvaa antimateriaa materian kanssa irtoaa tosiaan noin 20 megatonnia puhdasta energiaa(50 megatonnia, mutta se 30 katoaa neutriinojen mukana huithelvettiin).

Miksei yhtä hyvin voisi olla kolmatta aineen olomuotoa, joka ei reagoisi kummankaan muun materian muodon kanssa ja jolla ei olisi inertiaa? Antimaterialla se taas voisi olla päinvastainen, eli mitä korkeampi liikenopeus, sitä vähemmän sillä on massaa, joten/eli gravitaatiokuopan sijaan se muodostaisikin gravitaatiokukkulan. Se myös selittäisi, miksi suuri osa antimateriasta on muuttunut energiaksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat