Seuraa 
Viestejä45973

Tulevaisuudessa yhteiskunnassa tulee korostumaan erityisesti oma-aloitteisuus ja koulutus. Tulevaisuudessa vain osaamisella ja oma-aloitteisuudella tulee pääsemään pitkälle. MM Maahanmuuttajien asema vaikeutuu entisestään, koska heidän tekemiään "vähempiarvoisia töitä" hoitavat entistä enemmän esimerkiksi robotit.

Tulevaisuudessa oma-aloitteisuus, fiksuus ja aktiivisuus tulevat ratkaisemaan entistä enemmän. MM Demokratia tullaan luultavasti lakkauttamaan tehottomana, kun enemmistö äänestäjistä on työttömiä, "alempiarvoisissa" töissä työskenteleviä maahanmuuttajia tai eläkeläisiä

Tulevaisuudessa valtiomuoto ei enää voi perustua tähän vanhaan ja jo kuluneeseen malliin. Kun demokratia ensi kertaa nykyaikana otettiin käyttöön 1700-luvun lopulla, äänestää saivat vain varakkaat, ahkerat ja oma-aloitteiset kansalaiset(pääosin porvarit)Järjestelmää ei ylipäätänsä suunniteltu tilanteeseen, jossa enemmistö äänestäjistä olisi joko ikäloppuja, työtömiä, köyhiä tai sitten huonosti koulutettuja ja motivoituneita.

Tulevaisuuden "demokratia" on korvattava järjestelmällä, jossa kansalaisuus määrittyy ennenkaikkea henkilön panoksella yhteiskunnan hyväksi sekä oma-aloitteisuudella. Tämän vuoksi kansalaisuuksia tulee luultavasti olemaan useaa eri laatua, kuten esim A, B ja C luokan kansalaisuuksia.

Maahanmuuttajien noutaminen satojen, ellei peräti tuhansien kilometrien takaa alati kasvavaa eläkeläisväestöä hoitamaan ei mielestäni voi olla mikään toimiva ratkaisu. Eikä ihmisiä myöskään voida pitää esim kantasoluhoidoilla elossa ikuisesti. Tämän asian kanssa on vain yksinkertaisesti opittava elämään. Maahanmuuttajien ottaminen tätä ongelmaa hoitamaan vain pahenta asioita entisestään. Länsimaat saattavat pahimmissa tapauksessa tuhoutua tätä seuraavassa katkerassa sisällis-sodassa. Kyseessä on siis eräänlainen idiootin itsetuho:ikääntyvä väestö on jo kylliksi suuri ongelma, mutta maahanmuutto oikeastaan vain pahentaa asioita entisestään.

Tulevaisuudessa tulevat entistä enemmän ratkaisemaan oma-aloitteisuus, luovuus sekä uuden teknologian tunteminen. Uusi teknologinen vallankumous tarkoittaa, että numerot menettävät lopullisesti merkityksensä niin taloudessa, sotataidossa kuin politiikassakin. Tähän on aika sopeutua nyt, ennenkuin on liian myöhäistä!

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Toteutuuko siis Aldous Huxleyn utopia somayhteiskunnasta, vai seuraako Yhdysvalloista tjms. alkava sisällissota-aalto? Vai onko demokratia pysyvää, ja kestää tällä kertaa 1900-luvun alkupuoliskon koettelemukset?

Länsimaat tulevat ikääntymään myös käsitteenä: Idän satavuotisen kasvun jälkeen länsimaista tulee hidas oppija, ja kaukoidästä loistava aurinko. Indonesia, Thaimaa, Vietnam ja Laosit ja Burma jne. Yhdysvallat pelaavatkin länsimaiden kärkipelaajana tulevaisuuden haastajia takaisin kuraan, ettei maailman turvallisuutta menetetä huonompiin käsiin itään. Kiina, Japani, Korea(E), myöh. Intia. Tällöin Afrikka on jo lähestymässä nykyisten länsimaiden tasoa, mikäli kehitys voidaan taata kaikille. Mikäli kehitystä ei voida taata kaikille (noin viisinkertainen resurssipula) saattaa repiä kehittyvän maailman riekaleiksi länsimaiden aseilla: kulutus, tuotanto, kehitys.

Mikäli länsimaat alkavat pasifisteiksi ja hedonisteiksi, on kehittyvien talouskasvajien helppoa alkaa katkoa piikkilankoja ja murtautua imperialismin jälkeen jättämistä aitauksistaan. Jos maailma kuitenkin saadaan yhdistettyä, syntyy huonosti jaettu yhteiskuntajärjestys, ja jos yhdistyneisyyteen ajetaan länsimaiden oikeudenmukaisuuden ja demokratian periaatteet, syntyy voimakkaita puolueita, jotka heilauttavat vallan itään, ja länsimaat menettävät ehkä asemansa systeemin kontrolleissa/ylimmässä kerroksessa. Yhä kasvavassa määrin länsimaat tekevät eettisesti väärin, ja saavat vihat niskoillensa, ja saavat yhä useamman epäluulot niskaansa, kuten Yhdysvalloille on tapahtunut. Vaikka aktiivista aputoimintaa tehdään, se ei välttämättä riitä kaikille, koska ihmiset saavat koulutusta ja ymmärtävät mahdollisuutensa ja hahmottavat tilannettaan ehkä paremmin. Ei ole kivaa aloittaa elämää jälkeenjääneessä maassa, kun lännessä kävellään seitsemättä maratonia setelitohveleissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat