Seuraa 
Viestejä45973

Onpas pitkästä aikaa todella härskiä mainostamista uuden Hyvä Terveys -lehden lukijanpalstalla.

Kliinisen ravitsemustieteen dosentti Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta kritisoi lehden edellisessä numerossa julkaistua artikkelia "Ruokarauhaa!" mainostamalla täysin avoimesti Benecol- ja Becel Pro Activ -tuotteita.

Eikö hän olisi voinut tuoda sanomaansa julki mainitsematta tuotteita nimeltä? Väkisinkin herää kysymys, mikä on hänen rahallinen kytköksensä ko. tuotteisiin.

Törkeää piilomainontaa ja vielä törkeämpää, että Hyvä Terveys -lehti julkaisee tekstin vieläpä lukijanpalstalla.

Kommentit (9)

Terveysalan ammattilaiset puolustaa virallisia terveyssuosituksia puolipaniikissa kun kansalaiset onkin pikkuhiljaa alkaneet ajatella omilla aivoillaan. Hyvä Terveys on pelkkä mainoslehti. Apu on melkein yhtä paha. Joka numerossa on vähintään kaksi juttua syövästä. Se on silkkaa syövän mainostamista. Pitäähän tautia tehdä tunnetuksi että saadaan lääkkeetkin kaupaksi.

Joo, eipä tuota Hyvä Terveys -lehteä tulisi luettua ellei se tulisi vaimolle Duodecimin jäsenetuna ilmaiseksi.

Kiistatta ko. lehti on viime aikoina alkanut muistuttaa yhä enemmän "terveysalan Pirkkalehteä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Schwabin jutut ovat kautta linjan kuulostaneet siltä, että hän hankkii opinahjolleen yksityistä rahoitusta. No niinhän nykymuodin mukaan pitääkin.

seita
Terveysalan ammattilaiset puolustaa virallisia terveyssuosituksia puolipaniikissa kun kansalaiset onkin pikkuhiljaa alkaneet ajatella omilla aivoillaan.Vaikka yleensä olen sillä kannalla, että nämä "salaliittoilujutut" menee aiheessa kuin aiheessa yli niin kyllä tältä alkanut vähän näyttämään

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Menee vähän offiksi mutta tuli mieleen Apu lehdestä. Apu lehdessä mainostettiin defibrillaattoria (kirjoitinko oikein) yleisiin tiloihin. Kuulemma käynnistää pysähtyneen sydämen jne. Mutta, kuinka noin voidaan väittää, kun se ei pidä paikkaansa, eihän? Siis eikös kyseisen laitteen idea ole nimenomaan pysäyttää esim kammiovärinään joutunut sydän, jotta se toivon mukaan alkaisi taas sykkiä normaalisti? Vai onko tuo tarkoituksella vaan muotoiltu kansantajuisempaan muotoon.. suurin osa kuitenkin luulee että sillä käynnistetään pysähtynyt sydän.. kuulin että pysähtynyttä sydäntä tuolla ei käynnistetä.

くそっ!

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Carloz
Joo, eipä tuota Hyvä Terveys -lehteä tulisi luettua ellei se tulisi vaimolle Duodecimin jäsenetuna ilmaiseksi.

Kiistatta ko. lehti on viime aikoina alkanut muistuttaa yhä enemmän "terveysalan Pirkkalehteä".


kun vanhemmaksi tulet niin alat huomaamaan, että yleensä se ilmainen mitä saat kylkiäiseksi kasvottomalta yritykseltä, yhtiöltä, tai seuralta on yleensä pahimman luokan mainosroskaa, jolla pyritään myymään sinulle enemmän joko omia, tai mainostajien tuotteita.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat