Seuraa 
Viestejä519

[size=150:1zzrpwyi]Kokoomuksen valhe[/size:1zzrpwyi]

Kokoomus kohkaa koko ajan rahasta, veroista ja työstä – ja on aina kohkannut - ja vain näistä.

Mitään muita asioita tai ongelmia ei Kokoomuksen mukaan maassa ole, eikä niistä siis myöskään koskaan puhuta, saati että useille kymmenille todella vakaville asioille ja ongelmille yritettäisiin tehdä jotain maassamme.

Ei puhuta koskaan työntekijöiden jaksamisesta työpaikoilla. Viimeisen 10 vuoden aikana kymmeniätuhansia on kaatunut ja heitetty pellolle. He, jotka eivät jaksa, saavat mennä Kokoomuksen mukaan, sillä uusia löytyy aina tilalle. Ihmisethän ovat kulutustavaraa. Ulosheitetyt ovat ‘valitettavaa sakkia’, siinä kaikki heistä. Ei myöskään koskaan puhuta heistä, jotka on syrjäytetty työelämästä kesken elämäänsä ja usein eläkkeelle. Kuinka he voivat ja pärjäävät 685 euron eläkkeillään, josta maksavat vielä verot, vuokrat ja sun muut? Ei puhuta syrjäytyneistä ylipäätään, olivat he sitten nuoria, keski-ikäisiä tai vanhoja, eikä heistä, joilla on kurjuutta, puutetta, hätää ja köyhyyttä, vaikka heitä on jo 20 % maan väestöstä ja suuri osa on heistä lapsia (tällaista ei ole ollut Suomessa 50 vuoteen?). Se on Kokoomuksen mielestä normaalia. On normaalia, että 2010-luvulla kymmeniätuhansia nuoria on eläkkeellä mielenterveydellisistä syistä. Näin ei ole koskaan aiemmin ollut. Kokoomuksen mukaan he ovat huijareita tai heikkoja, joihin ei kannata aikaa tuhlata, saati pohdiskella syitä siihen, miksi näin on tapahtunut. Kun alan professori sanoo, että syy ei ole nuorissa, niin sillä ei ole Kokoomukselle mitään merkitystä.

Kokoomus ei koskaan ole osoittanut mitään mielenkiintoa sitä faktaa kohtaan, että köyhyys ja syrjäytyminen yhdessä lisäävät väkivaltaa, ihmiskauppaa ja rikollisuutta. Kokoomuksen mielestä asiat hoituvat sillä, että rikolliset laitetaan vankilaan. Heidän lapsensa voidaan aina majoittaa johonkin laitokseen tai muiden koteihin. Asia on sillä selvä Kokoomuksen mielestä.

Kokoomuksen mielestä työ, verot ja rahat ratkaisevat kaikki ongelmat, mitä maassa on. Lasten henkisestä heitteillejätöstä vanhempien töiden takia he eivät koskaan sano mitään. Siihen Kokoomuksen ratkaisu on kotiavun osto tai kotirouvat. Rankalla työnteolla, joka jatkuu hautaan asti, ratkaistaan koko Suomen mielenterveys-, päihde ja väkivaltaongelmat. Isoimmat, vakavimmat, yhteiskunnalle kalleimmat ja pahimmat rikokset tehtailevat maassamme he, joilla on luppoaikaa, Kokoomuksen mukaan. Se, että ihminen saa työstään, jopa kahdesta työstään, niin vähän yhteensä palkkaa, että se ei riitä elämiseen, on työntekijän itsensä vika. Työnantajissa ei ole koskaan mitään vikaa tai syytä, kunhan eivät vaan jää kiinni jostain todella törkeästä.

Sairastuminen on myös ihmisen omaa turhaa aikaansaannosta. Reumat lähtee vasaralla suoriksi ja syövät loppuu, kun panostaa positiivisuuteen. Veroja, kun saadaan vielä alemmaksi, niin saadaan kunnolla hoidettua ökyporukan pienimmätkin terveysvaivat, muista viis, sillä ulkomailta on tulossa tänne uutta porukkaa, joissa työtehoa riittää ja joita tulee riittämään vuosisadoiksi. Rahalla saa kaikkea, Kokoomuksen mukaan. He saavat kaikkea itse ja muiden ei tarvitsekaan saada kovin kummoisia. Se ihmisen omaa tyhmyyttä, jos ei ole omaisuuksia turvana. Se, että bussit ja muut ajoneuvot, joita kansa käyttää, ovat nykyään kuin Albaniasta käytettyinä ostettuja, riittää hyvin rupusakille. Kohtahan heistä päästään ja jäljellä on enää vain vauraita ja täydellisiä ihmisiä, kokoomuslaisia, vaikka sitten pakolla ja painostuksella, jos ei muuten.

Oivalsin tänään Kokoomuksen sanoman. Sitä ei ole. Se on kuin ‘erään suuren kansanjohtajan’ valhe aikoinaan eli “Tee tarpeeksi suuri ja yksinkertainen valhe, toista sitä jatkuvasti, niin pikkuhiljaa he uskovat sen.”

Kokoomus on valhe.

Toivon, että he joutuvat vastuuseen teoistaan.

Kommentit (4)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Eipä demarit ja RKP:kään mitään pulmusia ja järjen jättiläisiä ole olleet puhumattakaan turhakkeesta nimeltä KD.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Taitaa mennä politiikan puolelle tämä keskustelu. Kokoomus on ihan hyvä puolue, samoin kaikki muutkin, silti meinaan äänestää persuja seuraavissa vaalissa, kun vituttaa ja jotain pitää tehdä että saadaan hieman ravisteltua tätä Suomi-neitoa. Sen jälkeen äänestän ehdottomasti kommunisteja, jos niitä vielä silloin on olemassa.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1777

Kauheasti tekstiä, mutta en kyllä nähnyt mitä Kokoomuksen sitten pitäisi mielestäsi tehdä? Lisätä sosiaalimenoja? Mutta eihän se voi olla, kun heti alussa valitit että Kokoomus kohkaa koko ajan vain rahasta ja veroista (ja työstä).
Vai oliko tämä nyt taas vain yksi sosialistin avautumisjuttu, eli rahat pois kaikilta jotka ansaitsee enemmän kuin X-määrän kuussa ja annetaan nekin rahat köyhille niin maailma pelastuu ja kaikilla on kivaa jne? Jos näin on, niin sano se heti suoraan tekstin alussa niin ei tarvitse tuhlata enempää aikaan ko. ketjuun.

En siis puolusta Kokoomusta, samoja vasemmistolaisia kaikki Suomen valtapuolueet.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat