Seuraa 
Viestejä45973

Muuten suurta epäsuosiotani mm. huumelausuntojensa takia nauttiva Sinsemilla kirjoitti:

"Nyt voimme vain pitää peukkuja, että jo hyvinkin pikaisesti ameriikanserkku lähettää faksiyllätyksensä, sillä Stasin ulkomaanvakoilua koskeva ns. Rosenholz-aineistohan ei ole Yhdysvalloissa enää salaisuusluokituksen piirissä. Sittenhän loppuu arvailu."

Olisi todellakin aika saada tuo tieto esiin - varsinkin nyt presidentinvaalien alla. Saataisiin todellinen keskustelu aikaiseksi ehdokkaiden ulkopoliittisista suuntautumisista

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (5)

Pitänee lopettaa pössöttely ja pyrkiä eduskuntaa.

Saanko teiltä arvoisat kansalaiset sitten äänenne?

"Turhan usein joutuu lukemaan, kuinka ns. Suomettuminen oli reaalipolitiikan tekoa.

Siksi hyvä kysyä nykypäivänä, onko UUSSUOMETTUMINEN reaalipolitiikan tekoa?

Tämän päivän reaalipolitiikassa ei todennäköisesti pitäisi moista ilmiötä esiintyä, kun kommunismi ja sosialismi luhistuneet omaan mahdottomuuteensa ja yhä yhteen sulautuvassa maailmassa kaikkialla talousjärjestelmää vielä vauhdikkaasti sekä tasapuolistetaan että standarsoidaan niin vapaaksi kuin reiluksi kaupaksi.

Ja koska kansainvälisen politiikan valossa Yhdysvallat (liittolaisineen, EU etc.) ainoa todellinen suurvalta, - onhan markkinatalouteen asteittain siirtyvä Kiinankin kommunistisen puolueen johtokin jo tunnustanut globaalitalouden hyödyllisyyden köyhimmille-, herää luonnollinen kansalaiskysymys:

Mikä on se turvallisuusuhka joka pelottaa Suomea ja kansalaisia?

Mitkä suhteet voisivat kerrassaan vaarantua jos vaadimme päitä vadille vakavista synneistä?

Huonontuisivatko maamme suhteet Itä-Saksan suuntaan, Kuubaan päin, Neuvostoliittoon vaiko kenties Varsovan liittoon (= retorinen kysymys – ts. ei tarvitse vastata) ?

”Tiedonantaja Ville Itälä perusteli Stasi-listojen salailua tarpeella suojella valtion turvallisuutta ja kansainvälisiä suhteita.”

Valtion turvallisuus?

Itälä tarkoitti varmaakin valtiomiesten palkansaantiturvallisuutta ja hyvinvointia?

Jos ja kun kerran Yhdysvallat taloudellisesti ja sotilaallisesti ainoa ylivoimainen suurvalta, ja meillä Suomella väitetään olevan turvatakuut, niin hyvin aiheellistakin aiheellisempi jatkokysymys loogisesti on, mikä on uhkaava taho tai tahot joilta maamme on niin kovin suojelun tarpeessa?

Yhdysvalloissa siis nuo salaiset tiedot, keskustiedustelupalvelu CIA:n hallussa, mikä todennäköisesti sen levittänyt myös sidos- ja tukiorganisaatioilleen.

http://www.helsinginvihreat.fi/tiedotte ... terin.html

Presidentti puhui kukkua ja palturia kiistäen 22. tammikuuta 2003 nähneensä listalla olleita nimiä, mutta Tiitinen kertoi oikeuskanslerille antamassaan selvityksessä näyttäneensä listan Koivistolle...

Aina elää ja voi hyvin hengissä kysymys; voiko ikinä poliitikon sanaan luottaa?

Oli oivaltava kannanotto ja toimeksianto kaikille meille palstalaisille, äänestäjille kansanedustaja Heidi Hautalalta (vihr.):

” Tämän takia on vaikea uskoa, että valtiovalta tarttuu Olli Rehnin ehdotukseen, joten siihen tarttuminen jäänee kansalaisyhteiskunnan tehtäväksi.”

Eli olemmeko tosiaan me kansalaiset maksamassa tässäkin tapauksessa vastuun poliitikkojen valonaroista juonitteluista, puliveivailuista kaiken maailman sosialisoimiseksi, Marxilaistamiseksi?

Päättäjien mukaan ehdotukseen tarttuminen kansalaisyhteiskunnan tehtävä, poliittisen vastuun kantaminen hylätään äänestäjien harteille?

Arvostan kansanedustaja Heidi Hautalaa monin osin, mutta toisinaan joudun epäilemään totisesti hänen todellisuustajuaan, vaikkakin ikäisekseen kiusallisen hyvin säilynyt ja verraten sensuelli naaras onkin.

Pitäisikö meidän tosiaan yrittää muuttaa lakeja vai pyhällä hengelläkö poistamme arkaluontoiset tiedot Manun kassakaapista?

Sosialistiseen maailmanhallitukseen tähtäävän globalisaationhallintaprosessiin verorahoja uhrataan, mutta menneisyydenhallintaprosessin, jonka kaltaisista on esimerkkejä muista Neuvostoliiton vaikutuksen alaisena olleista maista, siitä ei näemmä voi meillä Suomessa keskustella (tällä vuosisadalla).

Nyt voimme vain pitää peukkuja, että jo hyvinkin pikaisesti ameriikanserkku lähettää faksiyllätyksensä, sillä Stasin ulkomaanvakoilua koskeva ns. Rosenholz-aineistohan ei ole Yhdysvalloissa enää salaisuusluokituksen piirissä. Sittenhän loppuu arvailu.

Peace!"

Sitä "faksia" sitten odotellaan tai jotakuta aktiivista siellä, joka vaivautuu sen aineiston hankkimaan ja lähettää sähköpostilla Suomeen.

Sitten kaivetaan Leif Salmén esiin ja pistetään poliitikot lujille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En usko että suomen valtamedia tutkisi aktiivisesti stasi vakoilijoita,sillä tiedetään että muutamia toimittajia on myös värvätty.Eräs jopa tuomittii joskus 80 luvulla(Mats Dumell Yle)
Tiedetään myös että eräs toinen Ylentoimittaja on myös "autellut" aateveljiään.
"Kultuurikeskuksen" johtaja Frirsch värväsi hänet ja oli ostanut toimittajan
tytölle nuken (kuitti stasin arkistossa)
Tämänkin toimittajan nimi tiedetään,mutta hänen toimittaja ystävänsä eivät paljasta.
Kaikki tietävät että kulttuurikeskuksen henkilökunta oli stasi agentteja.
Kaikki jotka voivat valaista stasi-listassa olevien henkilöllisyyttä ovat demereita,kaikenhuipuksi tiedetään että listalla on demari poliitiikkoja ja virkamiehiä.Jotta salailu onnistuisi täydellisesti tarvitaan demarivetoista mediaa......

Kun arvostelen valtaapitäjiä, kohdistuu kritiikkini koko muutoskyvytöntä konsessustamme kohtaan, sillä kaikkihan olemme samassa veneessä.

Mutta ennen kuin Stasi-yhteyksiä aletaan puidaan, tulee pestä jälkipyykki koko sodan jälkeisestä aikajaksosta.

Tarkoitan sitä, että kotimaamme Kekkoslovakian pesänselvitys, entisenä Neuvostoliiton satelliittivaltiona, tulee esim. KGB - yhteydet ja perustotuudet menneistä mielestäni käsitellä paitsi avoimesti myös julkisesti, ennen kuin vaaditaan Stasi-päitä vadeille.

Lopuksi mantrani:

Valtaa nyt pitävä Halosen ja Tuomiojan sosialistiyhteisö on demokratian vastaisesti, hyvin pienen klikin ideologinen digtatuuri - kuten palstalla hyvin Halosen ex-puolison lausoinnoista ilmenee - ulkoparlamentaalinen voima, joka jatkaa Kekkosen röyhkeästi valitsemalla, parlamentaarisia äänestäjiä halveksuvalla linjalla.

Kauanko meille tarjotaan moneen kertaan syötyjä sosialisia vilunkieväitä, joiden ravintoarvo nolla ja mistä syystä saamme syödä silkkaa sontaa.

Touhuistahan on tullut jopa kv-huomautuksia.

Mielestäni kekkonainen lukenut edeltäjänsä malliin Niccolo Machiavellinsa.

Machiavelli oli italialainen poliitikko ja kirjailija Italiassa vuosina 1469–1527. Machiavelli tutki valtion johtamisen taitoa käytännölliseltä kannalta ja tämän näkökulman johdosta hän sai maineen häikäilemättömien keinojen suosittelijana. Hänen mielestään valtiomiehen tärkeimpiä ominaisuuksia oli hyvä valehtelukyky.

Viisasta on lopuksi kysyä mikä on Halosen Tarjan kompetenssi ex -presidentiksi?

Sinsemilla

P.S. Valtion ei tule, eikä ole järkevääkään yrittää ohjata taloutta, talous ei tarvitse valtiota.

Leuka
Sitä "faksia" sitten odotellaan tai jotakuta aktiivista siellä, joka vaivautuu sen aineiston hankkimaan ja lähettää sähköpostilla Suomeen.

Sitten kaivetaan Leif Salmén esiin ja pistetään poliitikot lujille

Oletko varma, ettei Lefa ole listalla???

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat