Seuraa 
Viestejä8643

Katselin MOT-nauhoitteen juuri. Kyllähän 200 M€ on kova juttu. Tuli kuitenkin mieleen että paljonko se oikeasti vaikuttaa kansataloudessa. Eli jos summasta katsotaan työllistävän vaikutuksen kautta pois jotain, niin paljonko jää jäljelle?

Onko työväki meiltä miltä osin? Siis siten että palkkatulot maksetaan kotomaahan. Materiaalikulut tulevat ilmeisesti kotimaan tuotteille suurimmalta osin. Kalliin tunnelityömaan louhintajätettä tuskin ajetaan mereen tai jos ajetaankin, niin kalliilla myytävää tonttimaata siinä syntyy.

Jääkö jäljelle muuta todellista hukkaa kansantaloudelle kuin koneitten polttoainekulut ja koneitten kuluminen ja mahdollisesti ulkomaille maksetut palkat? Se kai on hyväksyttävä, että koko laitos on siinä ja kun se siinä on ei sitä voi pitää jonakin rytökasana.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (1)

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

On siellä kaikki tekijät suomalaisia. Ja joo minustakin on pakko pitää rakennus kunnossa, kun se kerran on keskellä kaupunkia ja suojeltu sisältä ja ulkoa. Ihmettelin vähän MOTin juttua, kun siinä ei tästä puhuttu mitään. Eikö juuri nyt kannata rakentaa ja työllistää?

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat