Seuraa 
Viestejä45973

Satuin katsomaan Hubble-avaruusteleskoopin ottamaa kuvaa 13,2 miljardia vanhasta galaksista ja siitä tuli mieleen: Minkä näköinen kuva syntyisi jos maailmankaikkeudesta ottaisi kuvan 13,7 miljardin vuoden valotusajalla tai vielä pidemmällä valotusajalla, joka kestää universumin synnystä viimeisten tähtien sammumiseen? Onko siinä suoria galaksien valon jättämiä viivoja? Muistuttaisiko se hiukkaskiihdyttimen törmäyskuvaa?

Kommentit (4)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

ketään ei tiedä kysymykseesi vastausta, mutta monet tulevat arvailemaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
fgooplape
Satuin katsomaan Hubble-avaruusteleskoopin ottamaa kuvaa 13,2 miljardia vanhasta galaksista ja siitä tuli mieleen: Minkä näköinen kuva syntyisi jos maailmankaikkeudesta ottaisi kuvan 13,7 miljardin vuoden valotusajalla tai vielä pidemmällä valotusajalla, joka kestää universumin synnystä viimeisten tähtien sammumiseen? Onko siinä suoria galaksien valon jättämiä viivoja? Muistuttaisiko se hiukkaskiihdyttimen törmäyskuvaa?Ylivalotettu.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mikäli kaikkeus on tosiaan miljerdeja vuosia vanha, on tällä aikana tapahtunut niin kauheita juttuja, ettei niitä kannata miettiä. Menee vaa yöunet...

Galaksit räjähtää, ja...

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

petsku
Seuraa 
Viestejä1473

Aika sitkeä kamera saisi olla universumin alkutaipaleen ajan. Muutenkin varhaisen universumin plasma taitaisi tehokkaasti kätkeä enimmät yksityiskohdat ensimmäiset sadattuhannet vuodet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat