Seuraa 
Viestejä45973

Remonttia turkulaiseen tapaan.
http://www.ts.fi/online/kotimaa/195181.html

TYKS:in lapsivuodeosasta 310:ssä, jossa mm. on vastasyntyneita ja myös keskoshuone, on asennettu asbestilaattoja lattiaan. Laattoja ei ole poistettu osaston lattiasta, koska ne oli jo ehditty asentaa.

Mistähän nämä laatat on peräisin, Asbestin käyttö Suomessa kiellettiin vuonna 1994. Ilmeisesti kielto ei koskenut Turkua?!

Tässä on nyt turkulaisena ja pienen vauvan isänä hyvä sauma mollata Turun päättäjiäkin.
Turun päättäjien mielestä kulttuuri on tärkeämpää kuin hyvinvointi.
Turku on myös Euroopan Puupääkaupunki, ihan ansaitusti:
http://www.ts.fi/online/kotimaa/195033.html

Kommentit (3)

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

meillä on pannuhuoneen tuloilmaputket jotain viiskytluvun asbestiputkea ja hyvin ovat kestäneet. Ei siitä haittaa ole kunhan ei pääse pölisemään ilmaan eikä ne iteksiin mihinkään pölise. Tietty lattialaatat altistuu suuremmalle kulutukselle, mutta enpä tiedä... mahtaakohan vaikuttaa niin paljoa kuitenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jeps. Asbestilevyt voi huoletta jättää paikalleen. Asbestista ongelmia tuli lähinnä niille jotka joutuivat työnsä puolesta altistumaan jatkuvasti asbestipölylle, mutta ei lyhytkään altistus hyvää tee keuhkoille - purkutöissä on tosissaan syytä olla tarkkana asbestin kanssa. Asbestin käyttö muuttui luvanvaraiseksi '88 mutta täysin sitä ei ole kielletty, itsekin olen 2000-luvulla ollut todistamassa välipohjan asbestointia juurikin sairaalaolosuhteissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat