Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Jos käytät, valitse vaihtoehto KYLLÄ sekä tämän lisäksi kaikki ne vaihtoehdot jotka sopivat lasien käyttöösi.

Pääasiassa sankalasit / piilolinssit -vaihtoehto tarkoittaa että toiset laseista ovat vain varalasina. Esim. jos piilolinssit ovat vain harrastusta varten mutta eivät päiväkäytössä, tai sankalasit varalaseina mutta piilolinssit jatkuvassa käytössä.

(Uudelleen äänestäminen sallittu jos tuli virhe...)

Sivut

Kommentit (22)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Löytyy nippu laseja, joita vaihtelen asun ja tukan mukaan sopiviksi. Sit erilliset voimakkuuksilliset aurinkolasit on myös.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
petsku
Lasketaanko silmälasit, jotka tummuvat Auringon valossa, "arvollisiksi aurinkolaseiksi"?Laskisin ne normaalilaseiksi, koska ne pysyvät kirkkaina ilman aurinkoa. Aurinkolasit olkoot sellaiset joita pidetään vain auringossa ja jotka eivät muutu miksikään.

Tuli vielä mieleen arvottomat lasit joita joku voisi pitää näyttääkseen fiksulta. Vaikea sanoa pitäisikö tämän äänestyksen koskea lasien käyttöä vai lasien tarvetta, mutta jos nyt joku tuollaista toimintaa harjoittaa niin sijoittakoon arvottomat feikkilasinsa vaihtoehdoista viimeisimpään.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Ei oo laseja. 5 vee sain lukulasit koska silmät oli rasittuneet liiasta lukemisesta. Alaluokilla kuitenkaan en enää pitänyt niitä koska ei tullut enää pääkipuja ja hajataitto vissiin korjaantui.

Hämmentää.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

En käytä. Ei ole määrätty eikä suositeltu. Näköni on hyvä koska en ole lukenut. 0805 komponentit juotan pelkällä oikealla silmällä ilman suurennusta. Sitä pienempiin tarvitsen toisenkin silmän. Näen myös liikennemerkit ennen risteystä aina repsikan paikalla ollessani.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
petsku
Rousseau
Laskisin ne normaalilaseiksi, koska ne pysyvät kirkkaina ilman aurinkoa.

Kyllä jotkin loisteputket saavat omani tummumaan.No lasketaan sitten niin päin että ne ei ole aurinkolasit koska aurinkolasit olisivat sellaiset jotka pysyvät kokoajan tummina.

Ja niitä käytetään vaan silloin tällöin.

Tiimarilaseja, vain kun tarvitsee tehdä jotain tarkkaa lähietäisyydellä, joka taas alkaa pian olemaan metrin luokkaa. Ikänäkö. Kauas näen edelleen hyvin. Jos on hyvä valaistus, ei ongelmaa juuri ole, mutta hämärässä on.

Käytän, keskivertoa vahvempia miinuslaseja, ja aina kun ulkona on vähänkään kirkasta käytän myös aurinkolaseja vahvuuksilla. Muuten iskee migreenillä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Tiimarista +2 laseja töllöllä, +2.5 laseja lukiessa.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat