Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:2ohmw3sk]Nuorille elämää ja töitä![/size:2ohmw3sk]

NUORI USKO ITSEESI AUKTORITEETTIEN SIJAAN!

Ruotsissa nuoret lähtevät töihin Norjaan, koska oikeistobuumin takia myöskään Ruotsissa ei ole nuorille töitä. Työttömyysprosentti on siellä 25 %.

Norjassa nuorisotyöttömyyttä ei oikeastaan ole. Siellä esiintyy jonkin verran eriasteista riistoa (asuntoasioissa, palkoissa) ruotsalaisia ja suomalaisia nuoria kohtaan, jotka ovat lähteneet Norjaan töihin.

Nuorista on kuitenkin parempi nyt siellä Norjassa, kuin että jäädä vain odottamaan oman maan tilanteen paranemista, josta ei ole takuita. He oppivat siellä kuitenkin jotain koko ajan, he oppivat pärjäämään, itsenäistyvät ...

http://svt.se/2.151341/1.2319445/svensk ... pos=rubrik

Myös Hollannista löytyy nuorille töitä!

Perustuslain mukaan kaikilla on oikeus myös työhön ...


Suomen Perustuslaki:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

Köyhyys on väkivaltaa! Köyhyys luodaan tietoisesti politiikalla.

Meillä on jo lähes miljoona köyhyydessä elävää ihmistä Suomessa. Voisiko se mennä näin? 200 000 lasta, 200 000 nuorta, 200 000 ikäihmistä ja 400 000 aikuista ... Lukuja on vaikea saada mistään ...

"Lapsilisät, eläkkeet ja opintorahat olisi pitänyt sitoa indeksiin 20 vuotta sitten!" – Heikki Hursti -

Lähes 2000 nuorta eläkkeelle Suomessa vuosittain mielenterveys-syistä. Ruotsissa luku on jo 7000 nuorta vuodessa. Tällaista ei ole koskaan aiemmin ollut. Kun alan professori sanoo, että syy ei ole nuorissa, niin sillä ei ole valtaapitäville mitään merkitystä.

Mielialalääkkeitä syövien määrä Suomessa on 750 000 ihmistä. Tässä on mukana vain ne, jotka ostavat Kela-korvattavia mielialalääkkeitä.

Masennus on erityisesti lisääntynyt, nuorilla miehillä 66 prosenttia ja nuorilla naisilla 181 prosenttia.

"Ongelma ei ole nuoressa." - Kasvatustieteen tohtori Anna-Liisa Lämsä -

Ongelma on niissä ja siinä, jotka tätä maata johtavat ja millaiseen suuntaan.

Hyvä tietää yrittäjyydestä

- Tieteellinen ja poliittinen keskustelu yhdistää yrittäjyyden lähes ainoastaan positiivisiin asioihin kuten tuottavuuteen ja taloudelliseen kasvuun. Epäonnistumisen mahdollisuus sen sijaan ohitetaan usein yrittämiseen liittyvänä kielteisenä lieveilmiönä, vaikka todellisuudessa epävarmuus on väistämätön.

- Tilastot kertovat, että kolmannes uusista yrityksistä kaatuu 3 ensimmäisen toimintavuoden aikana ja joka toinen 5 vuoden kuluessa käynnistymisestä.

- Kaikki ihmiset eivät sovi yksityisyrittäjiksi, eikä läheskään kaikki alat sovi yksityisyrittäjyyden alaisiksi.

Mutta kun asiaan perehtyi tarkemmin, huomasi muutamia outoja konkurssia edeltäviä toimenpiteitä, jotka saavat esimerkiksi viranomaiset kiinnittämään yksittäiseen pesään enemmän huomiota kuin johonkin toiseen. Tässä pari pointtia:

*Usein kirjanpito katoaa tai se on laiminlyöty ennen konkurssia. Jotkut hävittivät kirjanpidon tietoisesti, toiset laiminlöivät sen kun eivät enää jaksaneet ongelmien kaatuessa niskaan.

* Yrittäjä käyttää yrityksen rahaa tolkuttomasti juuri ennen konkurssia. Otetaan siis firmasta irti se, mikä on otettavissa mieluummin kuin annetaan se velkojille. Täydellinen välinpitämättömyys yhtiöstä, jonka tietää kohta kaatuvan.

*Henkilökohtaisen elämän ja yrityksen ongelmien sotkeutuminen. Alkoholismia ja avioeroja. Moni on käyttänyt viattomia omaisiaan esimerkiksi konkurssiyrityksen hallintoelimissä ”kumileimasimina” tai lainojen takaajina. Itseään viattomana pitänyt talousrikollisen lähipiiri joutuu ymmärtämättömyyttään oikeuskäsittelyyn.

Suomessa ei talousrikoksista turhia tuomioita anneta. Päinvastoin. Suurin osa konkurssipesästä varastaneista ja muista ketkuilijoista kävelee silmiemme edessä, vapaalla jalalla. Vain pieni osa talousrikollisista saa ansionsa mukaisen rangaistuksen.

-Niklas Herlin-

Joka viides yksinäisyrittäjä elää köyhyysrajalla

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politii ... 08637.html

Kokoomukselle ei ole enää pitkään aikaan riittänyt ihmisten johtaminen harhaan mielikuvamainonnalla, vaan on siirrytty suoraan valehteluun. Nyt alkaa olla ilmassa taas sitäkin, että he myöntävät virheensä ja lupaavat korjata asian. Vaalit ovat tulossa. He käyttäytyvät kuin perhettään dominoiva ja hakkaava isä tai äiti. Ovat välillä parantavinaan tapansa. Sitä kestää hetken, sitten alkaa taas riisto, alistaminen, nöyryyttäminen, nujertaminen ...

Oikeudenmukaisuudesta ja demokratiasta on kamppailtava jatkuvasti.

Kannatan perustuloa -ryhmä

http://www.facebook.com/update_security ... /perustulo

Perusturvalla voidaan kerralla korjata 20 vuoden aikainen tukien jälkeenjääneisyys (mm. toimeentulotuki, työmarkkinatuki, työttömyyskorvaus, opintoraha, ) ja saada kaikki tukea tarvitsevat ihmiset yhden ja saman perusturvan piiriin.

900 € PERUSTURVA -ryhmä

http://www.facebook.com/update_security ... 6399082266

Taataan 900 euron perusturva kuukaudessa verottomana jokaiselle täysi-ikäiselle niissä elämäntilanteissa, joissa hänellä ei ole mahdollisuutta osallistua työelämään tai saada muuten toimeentuloaan työttömyyden, pätkätöiden, opiskelun, vanhuuden, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Tämä esitys tarkoittaa käytännössä nykyisen työttömyyspäivärahan, työmarkkinatuen, opintorahan, pienten eläkkeiden, toimeentulotuen perusosan, maahanmuuttajien erityistuen, kuntoutusrahan alimpien sairauspäivärahojen sekä äitiys-, isyys- ja vanhempainrahojen tuntuvaa nostamista ja lainsäädännön uudistamista. Samalla poistetaan karenssit ja omavastuuajat, joiden takia moni jää nyt vaille työttömyys- tai muuta perusturvaa. Perusturva sidotaan indeksiin, joka estää sen jäämisen jälkeen elinkustannusten ja ansiotason yleisestä noususta.

Uudistus koskee Suomen kansalaisten lisäksi muita täällä vakinaisesti asuvia ja oleskeluluvan saaneita.

Yli 900 000 suomalaista elää Euroopan unionin määrittelemän köyhyysrajan alapuolella, vaikka Suomi on rikkaampi kuin koskaan.

Nykyisen talouskriisin myötä lisääntyvä työttömyys ja huono-osaisuus korostavat entisestään toimeentulon perusturvan ja muiden sosiaalisten tulonsiirtojen tarvetta.

On aika vaatia 900 euron perusturvan takaaminen kuukaudessa verottomana jokaiselle, jolla ei ole mahdollisuutta muuhun tuloon työttömyyden, opiskelun, pätkätöiden,vanhuuden tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Perusturva on jokaiselle kuuluva perusoikeus. Sitä tarvitaan elämäntilanteissa,joissa toimeentuloa ei ole mahdollista saada palkalla tai muilla tuloilla. Tässä mielessä kyse ei ole kansalaispalkasta,joka maksettaisiin automaattisesti tarpeesta riippumatta jokaiselle.

On kohtuutonta, että samaan aikaan kun sadat tuhannet eivät tule toimeen saamallaan palkalla, eläkkeellä ja muulla toimeentuloturvalla, saavat jotkut kymmeniä ja jopa satoja kertoja muita suurempaa palkkaa, miljoonaosinkoja ja jättioptioita.

Jos haluat totuudellisemman kuvan yhteiskunnasta ja jos oikeudenmukaisempi yhteiskunta kiinnostaa, niin täältä löytyy lukuja ja tietoa:

Äänestä Kokoomus historiaan –ryhmä Facebookissa

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 397&v=wall

Sivut

Kommentit (52)

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011

Kiitos tästä avauksesta. Perustuloa kannattavat kaikki ihan kirkkaan punaisista vasemmistolaisista täysin vapaata markkinataloutta kannattaviin liberaaleihin. Tämä on kiehtovin puoli siinä koska se on esimerkki puhtaasta win-win strategiasta jossa kaikki toimijat voittaa. Niin rikkaat kuin köyhätkin. Niin yrittäjät kuin työläiset. Niin eläkeläiset kuin opiskelijatkin.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Puuhevonen
Kiitos tästä avauksesta. Perustuloa kannattavat kaikki ihan kirkkaan punaisista vasemmistolaisista täysin vapaata markkinataloutta kannattaviin liberaaleihin. Tämä on kiehtovin puoli siinä koska se on esimerkki puhtaasta win-win strategiasta jossa kaikki toimijat voittaa. Niin rikkaat kuin köyhätkin. Niin yrittäjät kuin työläiset. Niin eläkeläiset kuin opiskelijatkin.
Ituhippi on saanut muissa ketjuissa nenilleen yksityisviesteitä huolimatta ja luulee että tästä tulee joku ylistyslaulu pystyyn kuoleelle idealle.

pirta ja puuhevonen .. vakka ja kansi

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011

Jousa, jostain syystä tietyillä kriittisillä tahoilla ei ole tarjota mitään muita argumentteja kuin henkilökohtaisia solvauksia. Kertoo jotain tällaisista ihmisistä.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1704
Liittynyt10.4.2005

Siis jakamalla enemmän ilmaista rahaa, saadaan nuorille työpaikkoja? Mistäs nämä rahat sitten otetaan?
Nostamalla niiden veroja jotka menestyvät omalla työllään, niinkö? Miten se rohkaisee ihmisiä yrittämään jos yhteiskunta lyö koko ajan enemmän kapuloita rattaisiin mitä paremmin bisnekset sujuu?
Ja mistäs ne rahat sitten otetaan jos/kun tulee oikein todellinen lama ja yrityksiä kaatuu joka puolella? Lisää velkaa vai?

Mitä vihamielisemmäksi yhteiskunta käy yrityksille ja niille jotka oikeasti saavat jotain aikaan, sitä enemmän niitä muuttaa ulkomaille, vaikkapa nyt Kiinaan. Luulisi tämän olevan selvää jokaiselle.

Byrokratia ei ainakaan sosialismia lisäämällä vähene, se on nähty. Sieltä ei säästöjä tuolla tavalla tule.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Pirta
Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

Tärkein unohtui:

Suomessa nuorten työttömyys on 20 -25 %:n luokkaa?

Tämä on rikollista ja murtaa nuorten elämiä, kun vielä ottaa huomioon sen, millaisilla tuilla/tuloilla heidän tulisi elää ja selvitä.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1704
Liittynyt10.4.2005

Vastaa esitettyihin kysymyksiin jos haluat evankeliumiasi levittää.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011

Mitenhän perustulo olisi helpoin selittää ihmisille. Tuossa Mr. Bauglirin viestissä jokainen lause perustui väärinkäsitykseen siitä mitä tässä ollaan ehdottamassa. Tässä ei enää riitä, että käy läpi jokaisen lauseen ja osoittaa sen perustuvan väärinkäsitykseen, vaan pitäisi keksiä jokin tuottoisampi strategia.

Keskustelua oleellisesti hankaloittaa se ettei kyse ole siitä että ihmiset kritisoisivat kansalaispalkkaa, vaan kyse on puhtaasti jonkinsorttisen olkinuken kritisoimisesta. Eli ei edes tiedetä mitä kritisoidaan. Sen sijaan esitetetään kyllä tiukkoja »mielipiteitä», joilla odotetaan olevan jotain painoarvoa keskustelussa.

Esimerkiksi kansalaispalkka nimenomaisesti on ainoa järjestelmä joka tukee aktiivisesti yrittäjyyttä. Tämä tapahtuu monella tavalla.

1) Kansalaispalkka tarjoaa kaikille yrittäjille rajoittamattoman turvaverkon, jos yritys menee konkurssiin tai sen tuottavuus laskee väliaikaisesti. (Tilanne on nykysysteemissä päinvastoin, eli yrittäjät nimenomaan ovat kärsivä osapuoli)

2) Kansalaispalkka mahdollistaa pienyrittäjille joustavan tavan palkata työvoimaa tarpeen mukaan ilman tarvetta sitouttaa työntekijöitä kokopäivätyöhön, joka turvataan tehokkailla irtisanomissuojilla. (Tilanne on nykysysteemissä päinvastoin, eli yrittäjät nimenomaan ovat kärsivä osapuoli)

3) Kansalaispalkka tuo mukanaan tasaveron, joten rahan tekemisestä ei rangaista verotuksella yhtään sen enempää kuin palkkatyön tai heikosti tuottavan työn tekemistä. (Tilanne on nykysysteemissä päinvastoin, eli yrittäjät nimenomaan ovat kärsivä osapuoli)

Käyn vielä lyhyesti läpi jokaisen lauseen erikseen.

Siis jakamalla enemmän ilmaista rahaa, saadaan nuorille työpaikkoja?Nykysysteemissä jaetaan enemmän ilmaista rahaa, mutta se kohdistetaan tehottomasti, joten seurauksena on että sitä ilmaista rahaa pitää jakaa 25%:lle nuorista, vaikka riittäisi että sitä jaetaan vain alle 10%:lle, ei opiskelevista. Tämä siksi että nuoret voisivat yhdistää sosiaaliturvan ja osa-aikatyön.

Mistäs nämä rahat sitten otetaan?Laskemalla kokonaisveroastetta nykyisestä. Byrokratiakulut vähenevät arviolta 200-500 miljoonaa euroa, joten tämä yksin luultavasti riittää rahoittamaan perusturvan tarpeen.

Nostamalla niiden veroja jotka menestyvät omalla työllään, niinkö?Ei vaan ottamalla käyttöön tasaveron, jolloin rikkaat ja köyhät maksavat yhtä paljon veroa.

Miten se rohkaisee ihmisiä yrittämään jos yhteiskunta lyö koko ajan enemmän kapuloita rattaisiin mitä paremmin bisnekset sujuu?Ei vaan se nimenomaan antaa yrittäjille kattavan turvan peruspalveluihin, joten yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä voi rahahuolien sijaan keskittyä yrityksen toimintaperiaatteiden hiomiseen ja markkinoiden tunnustelemiseen. Kun perustarpeet on turvattu, niin yrittäjällä ei tarvitse olla takuuvarmasti toimivaa liikeideaa, vaan hän voi vain yrittää tunkea markkinoille, ja kehittää liikeideaansa sen mukaan paljonko saa tuotettua.

Ja mistäs ne rahat sitten otetaan jos/kun tulee oikein todellinen lama ja yrityksiä kaatuu joka puolella?Niin, mutta laman tuleminen on epätodennäkisempi jos yritystoiminta ja työmarkkinat ovat dynaamiset. Valtaosa pienyrittäjien konkursseista taantumassa johtuu siitä, että työntekijöiden irtisanomissuoja estää yrittäjää sopeuttamasta toimintaansa vastaamaan markkinoiden kysyntää, joten yritys ajautuu konkurssiin koska työntekijöitä ei voi irtisanoa, lomauttaa tai jättää palkkoja maksamatta. Ei vaikkei olisi työtä enää tarjolla.

Lisää velkaa vai?Velkarahalla voidaan tasoittaa useimmat taantumat. Velkaa pitää ottaa kuitenkin vähemmän kuin nykysysteemissä laman yllättäessä. Velka kohdistuu kansalaispalkassa myös paremmin, koska byrokratian sijaan velkaraha kohdistetaan kansalaisten ostovoiman lisäämiseen ilman byrokratiakulujen lisäämistä.

Nykysysteemissä erityisesti massatyöttömyyden kohdatesa, byrokratiakulut kasvavat moninkertaiseksi, kun taas kansalaispalkkasysteemi pystyy absorboimaan isonkin laman ilman ylimääräisiä byrokratiakuluja.

Mitä vihamielisemmäksi yhteiskunta käy yrityksille ja niille jotka oikeasti saavat jotain aikaan, sitä enemmän niitä muuttaa ulkomaille, vaikkapa nyt Kiinaan. Luulisi tämän olevan selvää jokaiselle.Näin tietenkin käy, ja juuri siksi tarvitsemme tasaveron, ettei yritykset karkaa pakoon progressiivista verotusta. Juuri progressiivinen verotus on se miksi suurituloiset joutuvat siirtämään omaisuutensa turvaan.

Byrokratia ei ainakaan sosialismia lisäämällä vähene, se on nähty. Sieltä ei säästöjä tuolla tavalla tule.Kansalaispalkan tärkein puolustapuhuja ei kylläkään ollut sosialisti, vaan hän oli amerikkalainen täysin vapaata markkinataloutta kannattava taloustieteen nobelisti Milton Friedman. Kansalaispalkka ei lisää sosialismia vaan se nimenomaan vähentää sitä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_Friedman

Pirta voinee esittää vasemmistolaisempia perusteluja kansalaispalkalle. Mutta hienointa siinä on että että se mahdollistaa nykyistä paremmin voivan hyvinvointivaltion toteuttamisen markkinaehtoisesti.

...

Toivottovasti tämä auttoi. Vaikeahan on keskustelu, kun ihmiset esittävät vahvoja mielipiteitään asiasta jota eivät tunne.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1704
Liittynyt10.4.2005

Kiitos.

Myönnän että yhdistin asian hiukan vääriin juttuihin. Pitää tutustua aiheeseen jossain vaiheessa.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Puuhevonen
Jousa, jostain syystä tietyillä kriittisillä tahoilla ei ole tarjota mitään muita argumentteja kuin henkilökohtaisia solvauksia. Kertoo jotain tällaisista ihmisistä.
Ituhippi hei taidat olla viimeinenihminen henkilökohtaisuuksista puhumaan ei carlos ainoa ollut joka niitä viestejä sai.

Vai onko tämä asiallista

puuhevosen yksityisviesti

Ongelma on siinä että kaiken maailman idioottien pitää kirjoittaa tänne. Kun heillä ei ole edes alkeellista käsitystä, vaan olettavat että nykysysteemi on hyvä koska se on nykysysteemi.

Sitten kun kukaan ei pysty esittämään mitään asiallista kansalaispalkan kritiikkiä, niin sitten revitään ihan päättömiä luulotautisia luuloja, millä ei ole niinkun pienintäkään merkitystä todellisuuden kanssa. Onneksi sinun kohdalla oli helppo huomata että olet puhtaasti idiootti, etkä kykene tuhanteen vuoteen tuottamaan yhtään viesti, jolla olisi mitään relevenssia minkään kanssa, että sitä kannattaisi minkään suhteen lukea.

Eli täytit niin sanotusti helpon idiootin kriteerit, jonka idioottiuden huomaan välittömästi, muutaman rivin perusteella. Ihan siitä, että kaikki sinun tuottamasi rivit ovat asiasisällöltään tyhjiä. Et siis sano mitään.
Niin siitä asiallisesta keskutelusta vielä...

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011

jaa no toi oli siis vastine Jousan, julkisesti esittämään solvaukseen ja vittuiluun. Mutta tuo kuvastaa täysin sitä, ettei kyseinen henkilö, kuten myös Carloz pyri edes keskustelemaan, vaan heidän ainoa strategia tuntuu olevaan henkilökohtaisten solvauksien heitteleminen. Ei mikään erityinen ihme jos tuollaisiin trolleihin mieluummin kyllästyy ja turhautuu, kun ainoa tarkoitus on vittuilla ja solvata kanssakeskustelijoita.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Puuhevonen
jaa no toi oli siis vastine Jousan, julkisesti esittämään solvaukseen ja vittuiluun. Mutta tuo kuvastaa täysin sitä, ettei kyseinen henkilö, kuten myös Carloz pyri edes keskustelemaan, vaan heidän ainoa strategia tuntuu olevaan henkilökohtaisten solvauksien heitteleminen. Ei mikään erityinen ihme jos tuollaisiin trolleihin mieluummin kyllästyy ja turhautuu, kun ainoa tarkoitus on vittuilla ja solvata kanssakeskustelijoita.
Henkilökohtaiseksi semeni vasta noiden viestien jälkeen joten totuudessa pysyminen ei liene ituhipin vahvimoia puolia

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005

Mielestäni kansalaispalkkasystemi edellyttäisi ainakin kahta muuta muutosta.

1. Asuntojen vuokrasäännöstely, jos tätä ei ole niin kansalaispalkka valuu mielestäni herkästi vuokranantajien taskuihin.

2.Joustavampi ihmisten palkkaus,työvoimatoimisto voisi toimia laskutuspalveluna,eli ihminen toimisi työsuhteessa työvoimatoimistoon.

Esimerkki: Kansalaispalkkaa nauttiva ihminen saa naapuriltaan keikan,talon maalaus 1500+Alv,henkilö tekee työn ,työkkäri lähettää laskun työn teettäjälle,maksaa sosiaalikulut ja pidättää verot ja tämän jälkeen tilittää loput rahat työntekijälle.

Tämä helpottaa sekä työn teettäjää että työntekijää,työnteettäjän ei tarvitse tehdä lyhyeen työsuhteeseenkin liittyviä paperitöitä,vakuutuksia ym. ja työntekijän pitää vain huolehtia että työ tulee tehdyksi.

Työntekijä voi toimia yrittäjämäisesti,sopia hinnat ja aikatauluttaa työt oman halunsa mukaan,kuitenkin välttyen yrittäjäriskiltä ja paperisodalta.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Puuhevonen
jaa no toi oli siis vastine Jousan, julkisesti esittämään solvaukseen ja vittuiluun. Mutta tuo kuvastaa täysin sitä, ettei kyseinen henkilö, kuten myös Carloz pyri edes keskustelemaan, vaan heidän ainoa strategia tuntuu olevaan henkilökohtaisten solvauksien heitteleminen. Ei mikään erityinen ihme jos tuollaisiin trolleihin mieluummin kyllästyy ja turhautuu, kun ainoa tarkoitus on vittuilla ja solvata kanssakeskustelijoita.Näytä yksikin henkilökohtaisesti sinuun kohdistunut solvaus, jonka olen kirjoittanut.

Aivan, et pysty. Minulla ei ole tapana mennä henkilökohtaisuuksiin, mutta (ehkä olen joidenkin mielestä lapsellinen) koen tarpeelliseksi vastata samalla mitalla.

Mutta tämä tästä, jospa pysyttäisiin asiassa.

installer
Mielestäni kansalaispalkkasystemi edellyttäisi ainakin kahta muuta muutosta.

1. Asuntojen vuokrasäännöstely, jos tätä ei ole niin kansalaispalkka valuu mielestäni herkästi vuokranantajien taskuihin.
Tuo taisi olla käytäntö vielä 1980-luvun sosialistisessa Suomessa. Seurauksena oli vielä tätäkin päivää pahempi vuokra-asuntopula.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005
Carloz
installer
Mielestäni kansalaispalkkasystemi edellyttäisi ainakin kahta muuta muutosta.

1. Asuntojen vuokrasäännöstely, jos tätä ei ole niin kansalaispalkka valuu mielestäni herkästi vuokranantajien taskuihin.
Tuo taisi olla käytäntö vielä 1980-luvun sosialistisessa Suomessa. Seurauksena oli vielä tätäkin päivää pahempi vuokra-asuntopula.Mutta nykysysteemissähän sossun vuokratuki (joka on vuokranantajalle hyvää ja varmaa rahaa) nostaa vuokraasuntojen vuokria.Ratkaisuhan olisi halpojen asumismuotojen pariin hakeutuminen,mutta holhoava lainsäädäntö ei salli tätä.

Esimerkiksi jos haluat rakentaa omalle maallesi aaltopeltihökkelin joka kelpaisi sinulle asunnoksi,niin tämähän ei hyysärirakennustarkastajalle käy.Systeemi pakottaa käytännössä kaikki kalliisiin asumisratkaisuihin,halusit tai et. Fasistikommarimeininkiä...

Työssäkäyvät maksavat tämän 100 vuoden asuntolainalla ja "köyhät" maksattavat tämän sosiaalituilla.Hyysärit hääräävät tässä välissä verottaen ja jakaen verorahoja takaisin sosiaalitukina (samalla toki pitäen huolen että saavat hunajasta oman osansa).

Millä tämä hyysärinpyörä saadan pysäytettyä?

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat