Seuraa 
Viestejä2645

Onko merkkejä ilmassa siitä että kolmas maailmansota alkaa olemaan ovella?
Poliittiset viestit mediassa näyttää että maailmassa on menossa vaihe jolloin etsitään mahdollisia vaarantekijä maita ja puhutaan että ketkä ovat vaarassa saada joku kimppuun.

Kiinostaa myös tietää että mitä sotaa jotku maat sotii, nimittäin vaikuttaa että täällä puetaan jo ylleen takkeja joissa me aletaan olemaan taruhahmoja - täällä jo etsitään antikristuksii, jeesuksii ja vaikka mitä.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (9)

Itse kyllä arvelisin, että vaarassa on Eurooppa, tai eurooppalainen länsimainen kulttuuri. Tämä on demografisen kehityksen tulos, joka alkoi 1960-luvun puolivälissä. Eikä tätä kehitystä pysäytä enää mikään. Eurooppalaisesta valtaväestöstä tulee omalla kotipihallaan vähemmistö. Enemmistö tulee olemaan seuraavan 100 vuoden kuluttua muodostumaan Afrikan ja Aasian pääasiassa muslimeista.

Se mitä Amsterdam ja Bradford tänään sitä koko Eurooppa huomenna. Suomi kulkee tässä kehityksessä vain 50-70 vuotta jäljempänä kuin keskinen Eurooppa.

Tämä on lisäksi eurooppalaisen älymystön ja poliittisen eliitin valinta. Demografinen kehitys kulkee käsi kädessä yhdessä eurooppalaisen kulttuurin rappeutumisen ja suoranaisen dekandenssin kanssa. Uusien tulokkaiden mielestä kantaväestö onkin itseasiassa enemmän tai vähemmän pelkkiä perverssejä elostelijoita, jotka joutaakin tulla syrjäytetyksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rafl64

Itse kyllä arvelisin, että vaarassa on Eurooppa, tai eurooppalainen länsimainen kulttuuri.



Mitkä länsimaisessa kulttuurissa ovat mielestäsi pelastettavia asioita ja miksi?

ralf64

Tämä on lisäksi eurooppalaisen älymystön ja poliittisen eliitin valinta.



Keitä lasket kuuluvaksi eurooppalaiseen älymystöön, esimerkiksi?

Kolmatta maailmansotaa on odotettu kai siitä lähtien kun edellinen loppui. Yhdysvaltain presidenteistä useimpia on vuorollaan pidetty sodan aloittajina, samoin erinäistä sakia muitakin maailman mahtavia. Onneksi ainakin tähän asti turhaan.
Isot ydinvallat ovat jatkuvasti sormi napilla odottamassa milloin vastapuoli tekee aloituksen. Kun pommienkin lähetys taitaa mennä koko ajan yhä enemmän automatiikan harteille, niin sodan vahingossa alkamisen vaara kasvaa.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

On niitä merkkejä kyllä, ainakin minun unet. Näen armeija-aiheisia unia joka yö ja viime yönä sellaista unta että pelkäsin tosissani sodan syttyvän ja kerroin siitä pikkuveljelleni. Jos Suomi on sodassa se tarkoittaa että on maailmansota koska ei Suomi muuten sodi paitsi keskenään.

くそっ!

planetisti
Seuraa 
Viestejä463

Onhan niitä merkkejä, mutta maailmansotaan en usko. Ihmiset eivät ole enää niin aivopestävissä. Tietysti pitäisi nyt määrittää, mitä on sota. Eikö talouden sota ole jatkuvasti päällä? Tai ehkä se on se asia, mikä kärjistyy tulevaisuudessa. Kolmas maailmansota käydään tietokoneiden äärellä.

No, myönnetään, että pieni pelko on Kiinan voiman kasvaessa. Sieltä voisi löytyä materiaalia jopa aseelliseen uhitteluun.

Googlen, Applen ja Microsoft-Nokian sota on kiinnostavampi. Amerikan sisällissota.

Tosin Windows Phone 7 muut laitevalmistajat kuten LG, Samsung ovat korealaisia ja HTC taiwanilainen.

Nokia on edelleen näiden kilpailija, eli siinä on niinku softa- ja rautasota rinnakkain menossa. Ainoa voittaja on kuluttaja.

Voidaan lähes varmasti sanoa että elämme aikaa ennen kolmatta maailman sotaa. Tämän ajanjakson pituus tosin voi olla vaikka kuinka pitkä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat