Seuraa 
Viestejä45973

valaiskaapa nyt....

geneettisesti ketkä on meitä lähimpänä

Kommentit (2)

thedude
valaiskaapa nyt....

geneettisesti ketkä on meitä lähimpänä
Mistä geenit ovat peräisin, on meitä lähimpänä.

"Voit tehdä näkyvän näkymättömäksi, ja näkymättömän näkyväksi.

Hiekan jyvä on omin silmin todistettavissa oleva luonnon kappale (eloton).

Kun sinä jauhat hiekan jyvän rajatulla alueella, sinä purat kaavan jonka mukaan se rakentuu hiekan jyväksi jonka omin silmin voit nähdä, ja se muuttuu näkymättömäksi.

Kun olet jauhanut hiekan jyvää tarpeeksi, sinä et hiekan jyvää omin silmin enää näe. Mutta vaikka sinä et hiekan jyvää enää omin silmin näe, kaikki elementit mistä hiekan jyvä rakentuu, on silti olemassa.

Kun sinä lisäät rajatulle alueelle nestettä, esimerkiksi vettä, joka sitoo näkymättömät hiekan jyvän eri elementit toisiinsa, ja kokoat näkymättömät elementit yhteen, sinä teet hiekan jyvän jälleen näkyväksi.

Vesi on elementti joka näkymättömässä muodossaan on kaasua. Luonnon laissa (luomistyö) säädetyn kaavan mukaan, se muuttuu vedeksi, tai kiinteäksi jääksi jonka voimme omin silmin nähdä. Jos hiekan jyvän elementtien sidonta-aineena käytät vettä, hiekan jyvä muuttuu ajan myötä jälleen näkymättömäksi, tarkoittaen, että alkuperäisessä kaavassa ei ollut vettä. Että hiekan jyvä pysyy näkyvänä, on elementit sidottava toisiinsa alkuperäisen kaavan mukaan.

Planeetta jolla asumme, niinkuin kaikki planeetat avaruudessa, on alunerperin ollut näkymätön, mutta tuntemattoman energian voimasta, alkeishiukkasten ja alkukemian erilaisista yhdistelmistä, se on erilaisten kaavojen mukaan ajan myötä samalla tavalla niinkuin hiekan jyvä, rakentunut sellaiseksi niinkuin me sen tänään todistamme. Kaikki mitä tällä planeetalla tänään on, on eri kaavojen mukaan ajan myötä rakentunut siten, että edellytykset seuraavan olemassololle on luotu.

Kaikki mitä tällä planeetalla on, mikä on elotonta, ovat erilaisia luonnon kappaleita, kun taas kaikki mitä tällä planeetalla on ja ymmärrämme olevan elävä, ovat erilaisia elämän muotoja. Sinä joka tätä luet, olet yksi elämän muoto, ja mikä sinut tekee eläväksi, on elämän muoto, energia, jota kutsumme sieluksi (ΣΙΕΛΘ). Poikkeuksena kaikista muista elämän muodoista tällä planeetalla, ihminen voi ymmärtää ja kertoa miten kaikki mitä yleensä olemassa on, rakentuu erilaisten kaavojen mukaan näkymättömistä elementeistä kiinteäksi ja näkyväksi.

Sielusi, on elämän muoto, (Luojan) energia joka on identtinen sinun fyysisen olemuksesi kanssa. Sielu tekee sinut eläväksi "tällä puolella". Luokkaamalla sieluasi, sinä tuhoat oikeutesi olla olemassa "toisella puolella". " (Septuaginta, LXX, [size=50:lq13mkg8]AJAX[/size:lq13mkg8])

"Niin mistä me suomalaiset ollaan tultu?"
Me olemme tulleet kaukaa jostain sieltä, missä ei puhuta vierasta kieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat