Seuraa 
Viestejä1697

Niin mistä se täysin asiaton kirjoittelu johtuu?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Sivut

Kommentit (129)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Koska se on taidetta. Ja tiesittekö, että oikeastaan me kaikki ollaan natseja periaatteessa? Natseillahan oli sen julmuuden takana yhteisöllisyyden tuoma välinpitämättömyys, moraalittomuus, koska kaikki muutkin ympärillä niin minä myös. Oli hienoa kuulua porukkaan ja tehdä mikä on tavoitteeksi keksitty. Ei ne loppujen lopuksi niin sairaita olleet, ei niin suuri joukko voi olla sairaita. Se oli ihmisluonnetta, ympäristön vaikutuksesta melkein jokainen meistä sortuu ihan samaan. Ettekö usko? Miksi me sitten ollaan natseja? Miettikääpä mitä aiheutatte ympäristölle tälläkin hetkellä. Me tehdään kaikkea turhaa pienen mielihyvän vuoksi raiskaten samalla ympäristö kuolleeksi, jättäen tuleville sukupolville radioaktiivisen ja kuolleen maaperän jossa elää vain 42 silmäisiä kalasammakoita jotka on täynnä elohopeaa ja lyijyä. Eikä kukaan oikeasti välitä. Se on sallittua koska kaikki muutkin. Yhteisöllisyyden tuomaa välinpitämättömyyttä. Näin ei saisi tehdä kun tosissaan miettii mutta tehdään kuitenkin ja oikeastaan vain blokataan kaikki omantunnon kolkutukset ja jatketaan autolla kaahailua. Koska muutkin. Koska se on täällä hyväksyttyä. Koska niin pitää tehdä koska muutkin tekee ja se on hyväksyttyä. Ympäristö tuhoutuu. Ketään ei kiinnosta, muuten kuin tekopyhällisesti.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Jos päiväntasaajalle pantaisiin riviin kaikki maailman pullonavaajat, niin olisi siinä neekereillä ihmettelemistä.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Astronomy
Jos päiväntasaajalle pantaisiin riviin kaikki maailman pullonavaajat, niin olisi siinä neekereillä ihmettelemistä.
Mene kotios kasvamaan kun et mistään mitään tiedä. Peruskoulussa jo opetetaan että maa on päärynän muotoinen.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Veljeni kuvaili motiiveja mielestäni melko johdonmukaisesti. Koska hän ei näe nettikirjoiteliussa mitään järkeä tai ymmärrä miten sellainen voi kellekään merkitä yhtään mitään, hän todennäköisesti - jos keskusteluihin osallistuisi - vain pyrkisi ärsyttämään niitä, jotka ottavat nettikirjoittelun (elämän taisi olla oikea sana) liian vakavasti. Eli kohta 1 oli tässä ensisijainen valintani, toinen oli kohta 3.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5372

Trolleja on montaa sorttia.

Sokraattiset trollit kysyvät hankalia kysymyksiä joihin ihmiset eivät osaa vastata ja jotka rikkovat yhteisön perusarvoja. Tämä on ylevän trollin arkkityyppi ja se johtaa trollin tappamiseen myrkkyviinillä, ristillä, roviolla tai bännillä. Muitakin keinoja on käytetty.

Ikiliikkujatrolli ei osaa katkaista keskustelua, välttää lillukanvarsia tai ylipäänsä ohjata keskustelua rakentavaan suuntaan. Nämä ovat ärsyttäviä, koska jos kaksi tällaista asettuu vastakkain niin ne floodaa koko ketjun lukukelvottomaksi.

Ad hominem trollit pyrkivät etsimään heikkouksia joko henkilöstä tai sitten asiavirheitä vastaväittäjän sanomisissa. Kun he tälläisen löytää, niin niin epäoleellista yksityiskohtaa ei olekaan joka ei diskreditoisi kanssakeskustelijan pätevyyttä keskustelijana.

Kreationistitrolleilla on missio käynnissä. Nämä onneksi tunnistaa kaukaa samoin kuin ne ikiliikkujatrollit jotka keskustelee kreationistitrollien kanssa. Onnistunut kreationistitrolli on silloin kun joku vastaa tälle. Väittelyn voittaja ei ole merkittävä, vaan sanoman levittäminen on itsetarkoitus. Poliittiset trollit kuuluvat näihin kretiinitrolleihin.

Muotopuolitrolli pitää argumentaation puhtautta itsetarkoituksena. Asioista viis. Ad hominem, olkinukke, hitlerkortti, jne. on näiden suosikkisanavarastoaan.

Turhautuneet trollit ovat livenä hyvätapaisia mutta netissä vittuilevat solvaavat sekå kätkevät pikkunokkelaa nälvimistä rivienväliin. Näitäkään harvoin kiinnostaa asia, vaan eivät ota keskusteluja vakavasti mutta kanssakeskustelijan ärsyttäminen on itsetarkoitus. »keskustelevat» mieluusti humalassa.

Mielipidetrollilla on vahvoja mielipiteitä asiasta kuin asiasta mutta perusteluista viis.

Yleisesti trolli on henkilö joka herättää pahennusta yhteisössä, kanssakeskustelijassa tai floodaamalla epäoleellista keskustelua. Tämän viimeisen vuoksi ikiliikkujatrollit ovat ikävimpiä koska floodaavat. Muut tunnistaa helposti ja kun niiden kanssa on leikkinyt tarpeeksi ne voi vain unohtaa.

Lisäksi on niitä surullisimpia tapauksia jotka ovat vain vähän tyhmiä mutta silti avaavat suunsa. Useimmat tyhmät ovat kuitenkin tuppisuita eivätkä osallistu keskusteluihin. Jos osallistuvat niin ne on yhdenrivin tyhmiä kysymyksiä tai yhden rivin ympäripyöreitä kommentteja. Helpoiten nämä tunnistaa siis lyhyistä viesteissä joissa on olemattomasti asiaa.

Kysymys kuuluukin, mikä trolli sinä olet?

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Puuhevonen
Ad hominem trollit pyrkivät etsimään heikkouksia joko henkilöstä tai sitten asiavirheitä vastaväittäjän sanomisissa. Kun he tälläisen löytää, niin niin epäoleellista yksityiskohtaa ei olekaan joka ei diskreditoisi kanssakeskustelijan pätevyyttä keskustelijana.

Lihavointi minun. Kyllä yksi niin-sana olisi riittänyt.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat