Seuraa 
Viestejä45973

On matematiikassa aivan EKSAKTIA määritellä joku suure ÄÄRETTÖMÄKSI!
Esimerkiksi GRAAFISESTI SUORAAN YLÖSPÄIN yhden yksikön verran mennyt suure, on alemmassa ulottuvuudessa ÄÄRETÖN!

Alempi ulottuvuus siis TÄYTTYY palkeista, joissa on ylemmän ulottuvuuden kulmakertoimia!
Jotain epäselvää? Kysykää!

Jos ihmettelette miksi juuri YLÖSPÄIN olisi jotenkin erityisasemassa, niin ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole, koska myös VAAKATASO on ääretöntä, arkustangentin puolesta (dx/dy)...

Samoin tietysti oikealla tavalla "kallistamalla" kuviota, saadaan mistä tahansa suorasta kulmakertoimeltaan ÄÄRETÖN, ainakin hetken ajan.

On hienoa, että Universiumi OSAA kaikissa asennoissa käsitellä kappaleita ja LASKEA OIKEIN äärettömyyden, vain paikallisen maximinsa pongenneeksi arvoksi. Olisihan kummallista jos jokin esine KALLISTETTUNA johonkin asentoon RÄJÄHTÄISI äärettömään kulmakertoimeensa

Käytännössä MATEMAATTISESTI äärettömyys tarkoittaa, että kyseinen ääretön y-suunta katoaa yhtälöstä, KOSKA SE SAA KAIKKI ARVOT!

Esim. x = 2, saa kaikki arvot y-akselilla
Samoin voidaan miettiä onko MYÖS SEN Z-akseli ääretön, vain sen vuoksi ettei stiä mainita?
Ei ole, vaan jos kyseesä on suora, se on differentiaalin dz-mittainen ainoastaan...

Mutta käytännössä tuokin PAPERILLE piirretty suora on paperin paksuinen, mutta näkyy kaukana katossakin. Eli siinä mielessä Z-akselikin lähestyy TAVALLISELLA suoralla ääretöntä VALOSSA; sen takia, ettei sen vaikutusaikaa ja paikkaa ole määritelty!

Kommentit (10)

Vierailija

Arkkis kokee kiihtyvyyttä.

Tunnistamisessa pätevä matemaatikko kykenee mahdollisesti käyttämään Shannonin entropiaa (capseihin)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jees
Arkkis kokee kiihtyvyyttä.

Tunnistamisessa pätevä matemaatikko kykenee mahdollisesti käyttämään Shannonin entropiaa (capseihin)
Arkki voi lähteä liikkeelle, eli se on muutos 4.-"aika",ulottuvuudessa, sikäli kun kiihtyvyyden voi samaistaa ajaksi...

Teoriassa luulisin UNIVERSIUMIn tekevän tietokannan myös alemmista ulottuvuuksista, ainakun ilmenee suoraa(tai käyrää) liikettä tai piiretään muoto paperille. Esim. liike pinnassa pitää tarkastella sekä x-, että y-ulottuvuuksien deriavvattojen kannalta, tangenttina ja cotangenttina.

KÄYRÄ muoto on tietysti vaikeampi määrittää sen vuoksi, että sen tangnetti muuttuu koko ajan... Suoralle voidaan määrittää joissakin pisteissa samaa kulmakertoimen arvoa...

Universiumi siis tehnee suoranaisten kappaleiden PAIKKOJEN lisäksi tutkielman alemmissa ulottuvuuksissa sijaitsevista kulmakertoimista, voi olla, että NE ARVOT jotenkin tallettuvat atomeihin... Koska on x,y,z-ulottuvuudet, on niiden sijaintien lisäksi varmaan vielä määritettävä x,y,z-derivaattaulottuvuudet, joka koska kysessä on 3-aikaulottuvuutta "alempia" ulottuvuuksia, ne arvot ovat joillakin "kvarkeilla" tai muilla....

Kätevämpää on EHKÄ kuitenkin käsitellä KULMIA ne saavat aina arvot 0-sta 2-piihin pinnalla, ei enempää eikä vähempää, ellei kierretä useita kierroksia...

Vierailija

Kiihtyvyydellä tarkoitan hypomaniaa. Polta paukut.
(Ei mua sun jutut haittaa, noita capseja on vaan ärsyttävä lukea, kun niillä ei kuitenkaan ole mitään selvää funktiota, ne tulevat selvästi lennosta.)

Carloz
Matematiikassa äärettömyyksiäkin on eri kokoisia, esimerkiksi kokonaislukujen joukko, reaalilukujen joukko, ...Oletteko tulleet ajatelleeksi, että ääretön reaalilukujen joukossa kahden kokonaisluvun välillä on juurikin se kokonaisluku itse, (x+1).00000... määrityksellä? Tai ehkä x.999....

Matematiikassa käsitettä ääretön ei yleensä viljellä kuin perunaa keväällä, vaan tyydytään vähäeleisempiin ilmauksiin. Esimerkiksi jos funktiolla f ei ole derivaattaa kohdassa a, niin tyydytään yleensä sanomaan, että f ei ole derivoituva kohdassa a sen sijaan että sanottaisiin derivaatan olevan ääretön. Toki voidaan sopia, että kun sanomme f:n derivaatan kohdassa a olevan ääretön, niin tarkoitamme että f ei ole derivoituva kohdassa a, vaan erotusosamäärän arvo kasvaa rajatta kun x ->a. Onkin sitten ihan henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni kuinka paljon syvällisyyttä tällaisen menettelyn uskoo tuovan sille iän ikuiselle kaatuneelle kahdeksikolle.

Jos siis maailmankaikkeudella on edes jonkinlainen ymmärrys differentiaalilaskennasta, niin sen ei ole mitenkään välttämätöntä käsitellä äärettömyyksiä tavanomaisia käyriä ihmetellessään.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

neliraajavammaiselle sänkypotilaalle äärettömyys sijaitsee jo huoneen ulkopuolella. mikäli kaikki mistä muodostamme käsityksemme onkin vain heijastumaa (maya, harha) todellisuudesta niin äärettömyys alkaa, kun sulkee silmänsä.

ja se loppuu, kun avaa silmät.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Eusa
Seuraa 
Viestejä16690
Tauqiino
Kätevämpää on EHKÄ kuitenkin käsitellä KULMIA...

Aki hyvä, voisitko mitenkään lakata käyttämästä isoja kirjaimia lauseen keskellä? Ei tuommoista jaksa lukea vaikka olisi kuinka mielenkiintoista asiaa.

Hienorakennevakio vapausasteista: (1+2¹+3²+5³+1/2¹*3²/5³)⁻¹ = 137,036⁻¹

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat