Seuraa 
Viestejä45973

Olen huomannut kaupungilla liikkuessasi mielenkiintoisen ilmiön: naiset aina viuhtovat käsiään edestakaisin kävellessään kaduilla. Tuntuu siltä, että se on ihan universaali-ilmiö. Naiset suorastaan lennättävät silleen hassusti käsiä edestakaisin kävellessään. Miehet harvemmin viuhtoo samalla tavalla ja enemmin vaikuttaa siltä että miehillä kädet pysyy vyötärön lähellä.

Mistä vastaava juttu voisi johtua?

Ainakin naisilla se, että he istuvat saksissa tai jalat on lähempänä johtuu siitä, että naisilla menee reidet enemmän sisäänpäin kuin miehillä ja siksi heillä on jalat lähellä toisiaan, mutta ei tuu mieleen mitään biologista syytä sille, että miksi naiset viuhtovat käsiään niin hurjasti kävellessään.

Ehkä miehille on tärkeää näyttää olevansa kookkaita ja siksi heillä kädet on lähempänä kehoaan silleen, että ne näyttäisi leveämmiltä?

Sivut

Kommentit (87)

Tai sitten miehet saivat armeijassa tarpeekseen siitä käsien heiluttelusta kävellessään.

Tehokkaampaa ainakin lenkkeily on kun ottaa koko kropan liikkeeseen mukaan, mutta en minä ainakaan aina lenkkeile, kun kävelen. Ei joka paikkaan ole kiva hikisenä saapua.

Armeijassa saakeli on juuri koskaan oppinut käsien heiluttelua

Alikessut aina niistä valitti...

Mikä ihme kehossani on, että moinen juttu ei painunut kalloon. Ei vaan kuulu mun tyyliin se heiluttelu. Pippelinheiluttelu on erikseen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sillä saa rytmiä ja nopeutta kävelyyn. Tehokas marssi kohti päämäärää.
Jos löntystän, kädet on taskuissa.

En heiluttele pippeliä.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Ehkä se johtuu yksinkertaisesti siitä, että naiset pystyy sekä kävelemään että heiluttamaan käsiään, samaan aikaan ja jopa rytmissä (vrt kävely ja purkan syönti).

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18662

Parantaa hapenottoa tuo käsien heiluttelu. Ja irrottelee niitä yläselkälihoja istumatyöläisiltä.

Mitä pippelinheilutteluun tulee, niin mä sunkas mikään pedofiili ole.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Wiisas
Ehkä se johtuu yksinkertaisesti siitä, että naiset pystyy sekä kävelemään että heiluttamaan käsiään, samaan aikaan ja jopa rytmissä (vrt kävely ja purkan syönti).Paitsi että se purkansyönti kävellessä on yleensä naisille vaikeaa mutta miehelle ei.

Miehet ei heiluttele käsiään siitä syystä että se on naismaista. Sellainen käyttäytyminen yhdistetään usein homouteen.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Ainakin minun perseeni on niin iso ja lanteeni leveät että ne kävellessä vetää epätasapainoon niin siksi on pakko huitoa käsillä liikkeen tasapainottamiseksi. Vrt. apinat ja niiden hännät.

Hämmentää.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5024
Vatkain
Ainakin minun perseeni on niin iso ja lanteeni leveät että ne kävellessä vetää epätasapainoon niin siksi on pakko huitoa käsillä liikkeen tasapainottamiseksi. Vrt. apinat ja niiden hännät.Tässä kohtaa vaadin kyllä kuvaa todisteeksi

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Hamppu
Seuraa 
Viestejä1146
Vatkain
Ainakin minun perseeni on niin iso ja lanteeni leveät että ne kävellessä vetää epätasapainoon niin siksi on pakko huitoa käsillä liikkeen tasapainottamiseksi.

Siitäkö tuo nimimerkkikin on peräisin?

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Vatkain
Ainakin minun perseeni on niin iso ja lanteeni leveät että ne kävellessä vetää epätasapainoon niin siksi on pakko huitoa käsillä liikkeen tasapainottamiseksi. Vrt. apinat ja niiden hännät.

Miesten ei tarvitse heiluttaa kun niillä on tämä häntä.

Siitäkö tämä aikaisempi mulkunheiluttelujuttu on peräisin.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5024
Vatkain
Ainakin minun perseeni on niin iso ja lanteeni leveät että ne kävellessä vetää epätasapainoon niin siksi on pakko huitoa käsillä liikkeen tasapainottamiseksi. Vrt. apinat ja niiden hännät.Yleensä perse sijaitsee kehon keskipisteen alapuolella joten luulisi siellä majailevan massakeskittymän pikemminkin stabiloittavan kuin epätasapainottavan menoa.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Naisten käsivarret kääntyvät ulospäin kyynärpäästä. Siksi naisten kädet viuhtovat kauempana vartalosta kuin miesten, mikä näyttää siltä että naiset heiluttaisivat käsiään enemmän.

Naisten nivelet ovat liikkuvampia kuin miesten. Se johtuu pienemmistä lihaksista ja estrogeenin vaikutuksesta niveliin.

Naiset kävelevät yleensä pystymmässä kuin miehet, jotka kävelevät enemmän etukenossa, jolloin käsiä ei voi heiluttaa yhtä paljon.

Korkokengillä kävellessä saattaa tarvita tasapainottaa kävelyä enemmän kuin ilman.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Ding Ding
Naisten käsivarret kääntyvät ulospäin kyynärpäästä. Siksi naisten kädet viuhtovat kauempana vartalosta kuin miesten, mikä näyttää siltä että naiset heiluttaisivat käsiään enemmän.Napuritalossa asuu yks jätkä jolla kääntyy käsivarret uluspäin kyynärpäästä. Se heiluttaa kovasti käsiään kävellessään. Aina kun se tulee pussipysäkillä vastaan se tuijottaa mun vyönsolkee.

On se hauskaa, että kun kerrankin kysymyksessä todella voi olla anatomiasta ja fysiologiasta johtuva sukupuolten välinen ero, ovat täällä miehet ihan h-moilasena ihmettelemässä naisten käyttäytymistä. Mutta silloin kun kyseessä on paljon vaikeammin sukupuolisella biologisella erolla perusteltavissa oleva käyttäytymisero asia tuntuu monelle olevan ihan pläkkiselvä. "Tottakai naiset biologiansa takia haluaa itseään vanhemman miehen / rikkaan miehen / machon miehen, panostaa äitiyteen eikä työuraan, opiskella sairaanhoitajaksi eikä DI:ksi, ajatella epäloogisesti jne." Mutta kävellessään naiset varmaankin heiluttavat käsiään vain, koska ovat omaksuneet kollektiivisesti kummallisen liikkumistavan, jolla ei ole mitään tekemistä heidän kehonsa rakenteen kanssa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

no ihan samasta syystä kuin pukeutuu minihameeseen -30C:n pakkasella. haluaa huomiota. sitä ei saa olemalla ja kävelemällä eleettömästi.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
taucalm
no ihan samasta syystä kuin pukeutuu minihameeseen -30C:n pakkasella. haluaa huomiota. sitä ei saa olemalla ja kävelemällä eleettömästi.

Montako minihametta olet tällä viikolla nähnyt?

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat