Seuraa 
Viestejä45973

Nyt täytyy irtautua hetkeksi kaikista vanhoista uskomuksista ja ottaa vakavasti mitä tämä Athene sanoo "kaiken teoriassaan" JOS TUOMITSET YMMÄRRÄ ENSIN MITÄ TUOMITSET!!! Onhan se surullista ajatella että tuo mies keksisi miten yhdistää QM ja aika. Kuuntelin tämän jampan livestreameja ja alan todellakin uskoa että hänen jutuissaan on perää. Perustelen miksi:

Kaava johon hän viittaa alussa on Louis De Broglien aalto-hiukkasdualismi, ratkaistuna f:n suhteen.

f = (lorentz) * (mc^2/ h)

=> energian kasvaessa f kasvaa. joko kineettinen energia tai massa. Eikö totta?

Tämä on hiukkasen f !

Athenen hypoteesit mm.
- Aika on hiukkasten ominaisuus, ei einsteinin neljättä ulottuvuutta!
- Aika on hiukkasessa sen verrannollinen sen taajuuteen
- Ei fundamentaalisia voimia, kaikki on aaltoliikkeen resonanssia tai interferenssiä

Tarkastellaan viimeistä, eli ei fundamentaalisia voimia. Ongelmana on ollut kauan jo että se mitä on massa. Pitkälle ulottuva voima...

Nyt kerron jotain hurjaa minkä uskon selittävän täydellisesti mitä on massa ja miksi sitä ei ole valolla tai muulla säteilyllä!

Tarkastellaan mielessämme vaikka elektronia. Ajatellaan että elektroni on täydellisen pallon muotoinen ja että sen "kuori" koostuu aaltoliikkeestä, sähkömagneettisesta aaltoliikkeestä. Mitä tapahtuu keskellä palloa mitä kiertää aaltoliikkeet ympäri valonnopeutta ja nämä aaltoliikkeet ovat kaikki samanlaisia? Interferenssipiste, jolla on aivan järjetön amplitudi!

Tälläinen interferenssipiste löytyisi siis kaikilta materiaaleilta joiden kuori olisi aaltoliikettä.

Tarkastellaan aikakäsitystä samalta kannalta. Koska c on vakio kaikissa tapauksissa, niin myös tässä. Kuori on aaltoliikettä, joka kiertää valon nopeudella. Aalto-hiukkasdualismin mukaan kun hiukkasen massa kasvaa f kasvaa. Tiedämme että protonilla on suurempi massa kuin elektronilla, mutta se on pienemmän kokoinen. Sillä on pienempi säde jos jatketaan käsitystä massasta niin kuoressa olevat aallot ovat lähempänä keskipistettä ja massa voimistuu.

Jatkan tätä postausta myöhemmin mutta tässä kaava, joka on johdettu hypoteesin pohjalta että hiukkasten kuori on aaltoliikettä ja ne liikkuvat valonnopeutta sekä että hiukkasen ratanopeus on vakio c. selitän sen paremmin myöhemmin

w = c/r w = 2pii / t w väärä kirjain mutta saat pointin

c/r=2pii / t

t:stä saadaan f ja sijoitetaan mc^2 = hf

Saadaan:

r = Redusoitu plankin vakio / mc

r on hiukkasen säde. Massa kiloina, muuta elektronivoiltit kiloiksi.

Tällä saa laskettua kaikkea mielenkiintoista.

Kommentit (7)

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5374

Jos aika on hiukkasen ominaisuus, niin silloin valonnopeus ei voi olla vakio kaikille tarkkailijoille. Miten selität tämän? Se on mahdollista selittää kyllä, joten teoriasi tuskin siihen kaatuu, mutta mikä on sinun selityksesi?

Luulen että olet kuitenkin oikeassa että aika on hiukkasen emergentti ominaisuus. Toisin sanoen aika on sama asia kuin inertia (en tosin tiedä mitä inertia on). Fotonilla ei ole liikkeen suuntaisen komponentin suhteen inertiaa eikä siis aikaa. Sen sijaan ympyräradalle vangitulla fotonilla on inertia ja aika. Tämä päättely todistaa sen että aika nimenomaisesti on hiukkasen itsensä ominaisuus.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo "Athene" on joku pesunkestävä World of Warcraft -nörtti, eikä hänen höpöhöpö-"teoriallaan" ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Puhdasta scifi-hörhöilyä koko homma.

Svymp
Ehkä se on paskaa,

Sitä se nimenomaan on.

tiede on avoin kaikille

Kyllä, mutta mikä tahansa sonta ei ole tiedettä.

Jamppa antaa tehtävän, todista vääräksi:

C=hf

C stands for Consciousness
Counsciousness is Everything
Everything is Energy

Tiedetään

E=hf
E=mc^2

Kaksi vakiota c ja h

http://www.youtube.com/watch?v=dbh5l0b2-0o


Minä puolestani väitän, että elämme Vihreän Menninkäisen peräsuolessa ja C=hf, missä C on menninkäisen tuottaman paskan määrä sekunnissa [kg/s], h on vakio [kg] ja f on taajuus [1/s], jolla menninkäinen syö mustikoita. Todista väitteeni vääräksi.

Ja sitten voisit vaikka tutustua siihen, mitä tiede on, ja mitä se ei ole. Aloita vaikka tuosta: http://www.helsinki.fi/hum/fil/tietfil/indjohtf.htm

Vierailija

Ja mun mielestä paras ehdokas on hiukkanen, jolla on massa, ja jonka termis on käänteinen. (Johtuen valonnopeuden vakiosta ja tietty voiman ja vastavoiman laista.)

Ainiin. Neutriinollahan on massa. Omaani hypoteesia se ei vielä oikeaksi todista, mutta sinun vääräksi.

Pimeetä siinä on se, että jotain havaintoja jos haluaa (ei toi termisjuttu nyt niin pimeetä edes ole, vaikka pimeää onkin) pitää leikkiä Kvarkki/preoni/neutronitähdillä, blokata säteily ja huomata että fissiossa ei vapaudu neutriinoita, vaan ne ovat sen syy.

Vierailija

Jos ajatellaan hypoteettisesti fotonia neutriinon super(epä)symmetrisenä parina.
Toisella on vain liikemassa ja toisella vain lepomassa.
Paulin kieltosääntö koskee lepomassallisia kappaleita. (?)

Mitä tapahtuu kun fotoni törmää neutriinoon vastakkaisessa kulmassa? Eikö silloin valon arvoksi tule vain joko 1, 0, eikä mitään väliltä.

Jos kaksi vastakkaiseen suuntaan kulkevaa neutriinoa törmää, mitä tapahtuu?
Jos ne kulkevat tismalleen vastakkaisiin suuntiin, on niiden hetkellinen lämpötila nolla (jos ajatellaan sitä yksisuuntaisena värähtelynä) Toki muissakin tapauksissa, mutta jakso on lyhyempi.

Mitä tapahtuu kun aika pysähtyy joidenkin mielestä, mutta toisten mielestä se jatkuu, varsinkin keskellä ei_mitään?
(Aika kuluu. Konkreettisesti. Eli ts. Avaruuden lämpötila ei laske, vaan kasvaa.)

Tähän malliin:
http://dl.dropbox.com/u/3618034/Intervalli.png

.. Kelvin on väärä yksikkö, mutta vaatimus että säveltäisin paremman, on aika absurdi.

Noniin. Ja taas paljastin itselleni kuinka vähän asioista tiedän.

Wiki:

Mikroskooppisella tasolla termisessä tasapainossa olevan aineen lämpötila voidaan määritellä hiukkasen (atomin tai molekyylin) keskimääräiseksi liike-energiaksi vapausastetta kohti kerrottuna tietyllä vakiolla, joka on Boltzmannin vakio jaettuna kahdella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat