Seuraa 
Viestejä45973

On se vaan jännä, miten erilaisia valtioita Euroopan Unionissa on jäseninä.

Italiahan on selkeä diktatuuri, koska Berlusconi on taas kerran saamassa syytesuojan.

Kommentit (10)

Tuntuu, että erityisesti latinalaiset ja eteläisen Euroopan EU-jäsenet ovat de facto kaukana demokratioista. Niissä siis tuntuu vallitsevat enemmän tai vähemmän näennäisdemokratia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vertaisin Italiaa Venäjään, molemmissa pitkät perinteet yksinvaltiudessa, kansa näennäisestä kritiikistä huolimatta haluaa vahvan johtajan, eli vähän kuin kansan oma moka.

Toisaalta Berlusconi omistaa Italian median, kansaa voidaan johtaa miten halutaan ja kritiikki voidaan estää/vaimentaa (missä ero Venäjään?).

Javert
Toisaalta Berlusconi omistaa Italian median, kansaa voidaan johtaa miten halutaan ja kritiikki voidaan estää/vaimentaa (missä ero Venäjään?).Aika kovasti se Berlusconin omistama media miestä kuitenkin ryöpyttää.

Venäjällä hankalia kysymyksiä esittävät toimittajat tapetaan.

Fëanor
Javert
Toisaalta Berlusconi omistaa Italian median, kansaa voidaan johtaa miten halutaan ja kritiikki voidaan estää/vaimentaa (missä ero Venäjään?).Aika kovasti se Berlusconin omistama media miestä kuitenkin ryöpyttää.Ei Berlusconin omistus ole mikään salaisuus:

Hänen mediaomistuksensa, joihin kuuluu kolme televisiokanavaa ja merkittäviä lehtiä, samaan aikaan pääministeriyden kanssa on ollut kiistanalainen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Silvio_Ber ... #Kritiikki
Onhan Berlusconi itsekin verrannut itseään diktaattori Benito Mussoliniin:

Toukokuussa 2010 Silvio Berlusconi vertasi itseään Italian diktaattori Benito Mussoliniin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Silvio_Ber ... #Kritiikki
Eli aikaa suoraa puhetta Mus.. Berlusconilta.

Javert
Fëanor
Javert
Toisaalta Berlusconi omistaa Italian median, kansaa voidaan johtaa miten halutaan ja kritiikki voidaan estää/vaimentaa (missä ero Venäjään?).Aika kovasti se Berlusconin omistama media miestä kuitenkin ryöpyttää.Ei Berlusconin omistus ole mikään salaisuusEn sitä väittänytkään, mutta missä se kritiikin hiljentäminen oikein näkyy?

okivi
Seuraa 
Viestejä1819
Fëanor
En sitä väittänytkään, mutta missä se kritiikin hiljentäminen oikein näkyy?Berlusconi todellakin omistaa yksityisiä televisiokanavia ja on pääministerinä päässyt vaikuttamaan myös valtiolliseen televisioon. Kuuntelin kerran radio-ohjeman, jossa joku asiantuntija kertoi Italian yhteiskunnallisen tiedotuksen tilanteen olevan suunnilleen katastrofaalinen. Ihmiset ovat tiukasti riippuvaisia televisiosta ja sieltä tulee lähes pelkkää hömppää. Tietenkin myös eräs herra Berlusconi esiintyy tiuhaan kuvattuna edestä sivulta ja takaa.

Kritiikin hiljentäminen on ollut onneksi näkymätöntä, toisin kuin Venäjällä. Hiljentäminen on tietenkin tapahtunut niin kuin raha ja valta sen tekevät: nuoleksijoilla menee hyvin ja kriitikot saavat potkut.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

okivi
Ihmiset ovat tiukasti riippuvaisia televisiosta ja sieltä tulee lähes pelkkää hömppää. Tietenkin myös eräs herra Berlusconi esiintyy tiuhaan kuvattuna edestä sivulta ja takaa.Hyvä analyysi. Minulla näkyy satelliitin kautta italialaiset vapaat kanavat ja tuntuu, että niissä näytetään lähinnä dd-kuppisia vetyperoksidiblondeja ja muuta hömppää.

Panem et circenses.

okivi
Fëanor
En sitä väittänytkään, mutta missä se kritiikin hiljentäminen oikein näkyy?Berlusconi todellakin omistaa yksityisiä televisiokanavia ja on pääministerinä päässyt vaikuttamaan myös valtiolliseen televisioon. Kuuntelin kerran radio-ohjeman, jossa joku asiantuntija kertoi Italian yhteiskunnallisen tiedotuksen tilanteen olevan suunnilleen katastrofaalinen.

Kritiikin hiljentäminen on ollut onneksi näkymätöntä, toisin kuin Venäjällä. Hiljentäminen on tietenkin tapahtunut niin kuin raha ja valta sen tekevät: nuoleksijoilla menee hyvin ja kriitikot saavat potkut.
Tuossahan se tulikin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat