Seuraa 
Viestejä3033

Iltasanomaien artikkelissa Mitä kummaa? Nämä bakteerit voivat muuttaa persoonallisuuttasi! esitetään eräiden tutkimusten tuloksia, joissa tietyt bakteerit voivat vaikuttaa mielialaan.

Olisiko myös mahdollista, että laajakirjoisten ja tehokkaiden antibioottien käyttö saattaisi näin ollen aiheuttaa henkilölle masennusta, ja näiden tehokkaiden antibioottien käytön yleistyminen on saanut aikaan myös masennuksen lisääntymisen epidemian kaltaiseksi. Jos näin on, niin tällöinhän tulisi nauttia antibioottikuurin aikana aina probiotteja, jotta ruoansulatuskanavan mikrobitasapaino pysyy terveenä.

Ilmeisesti probioottien valmistus on varsin helppoa ja edullista, mutta mistä sopivia probiootteja voisi saada?

Kommenttaja asiaan?

Tässä linkki alkuperäiseen Daily Mailin artikkeliin Why the bacteria in your garden can make you happy: Common infections don't just affect your body. They can also transform your mood.

Kommentit (4)

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Osaako kukaan kommentoida masennuksen yleistymistä populaatiossa ja mahdollista korrelaatiota joidenkin uusien antibioottien käytön suhteen. Jos hypoteesi "antibiootit tuhoavat suoliston bakteerikannan ja aiheuttavat näin masennusta" pitää paikkaansa, tällöinhän pitäisi löytyä jokin korrelaatio. Eli voisiko nykypäivän suuri masentuneiden määrä johtua myös entistä tehokkaampien mikrobilääkkeiden yleistymisestä?

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Mikäli otsikon sisältämä hypoteesi - Antibiootit aiheuttavat masennusta - pitäisi paikkansa, niin tällähän olisi suuri kansantaloudellinen merkitys, jos antibioottien aiheuttamat masennustapaukset voitaisiin hoitaa ja/tai ennaltaehkäistä helposti ja edullisesti probiooteilla.

Ilmeisesti asiasta ei ole vielä tutkimustietoa, koska tähän ketjuun ei ole tullut vastauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Simplex
Osaako kukaan kommentoida masennuksen yleistymistä populaatiossa ja mahdollista korrelaatiota joidenkin uusien antibioottien käytön suhteen. Jos hypoteesi "antibiootit tuhoavat suoliston bakteerikannan ja aiheuttavat näin masennusta" pitää paikkaansa, tällöinhän pitäisi löytyä jokin korrelaatio. Eli voisiko nykypäivän suuri masentuneiden määrä johtua myös entistä tehokkaampien mikrobilääkkeiden yleistymisestä?*)Antibiootti aiheuttaa masennusta, mutta se ei ole yksistään syynä.
Vielä huolestuttavampaa on tulossa!
____________________________________________________
=>Elämää ylläpitävät probiootti bakteerit & homeiden antibiootti<=

A. Pro'biootti=hyödyllinen-tarpeellinen bakteeri(mhb)-
Meidän kaikkien yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on kolme tärkeintä; 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteeria. Oli sitten kyseessä aikuinen tai lapsi, mies tai nainen, kissa tai koira.
1.Lactobacillus acidophilus,
2.Lactobacillus bulgaricus ja
3.Bifidobacterium.

*)Mystinen yhtälö:
Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät maitohappobakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä >>>>>1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä eivät ole kunnossa.
Ja kääntäen-
Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät maitohappobakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
2.(3.) Bifidobacterium luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset maitohappobakteerit vuosien saatossa:
- Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät maitohappobakteerit(Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium). Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
- Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
"Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti".
Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on maitohappobakteereiden puutteessa!

Herää kysymys:
- >>>>>>>>>>>Mihin tarpeelliset maitohappobakteerit sitten katoaa?

Vastaus on yksinkertainen ja löytyy 1970-1980 luvuilta:
- >>>>>>>>>>>Vasta lypsetty raakamaito sisältää tärkeimmät maitohappobakteerit (L-a ja Bif.), jotka kuolevat kuumennettaessa maito yli +50 C-asteen(=pastörointi meijerillä) ja jäljelle jää vain rasvaan sitoutuneet maitohappobakteerit.

Huomioi tämä:
- Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä - poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=probioottibakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide. Kun maidossa oleva rasva pilkotaan, niin rasva ei enää suojaa probiootti-bakteereita. Pilkottuun rasvaan sitoutuneet maitohappobakteerit kuolevat kuumennettaessa yli +50 C-asteen ja viimeistään mahahappojen vaikutuksesta, jolloin ohutsuoleen päätyy ainoastaan kuolleita mh-bakteereita joista ei kuolleina ole hyötyä - ainoastaan elävistä mh-bakteereista on huötyä!

Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki mh-bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla mh-bakteereita!
Jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po maitohappobakteerit limakalvoille syöden (mhb-jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi - suositus on 10-miljardia bakteeria/vrk.

Mahalaukun happamuuden laskemiseksi (PH.n nostamiseksi) mahalaukkuun on saatava myöskin suojaamattomia mh-bakteereita, joten suosi pastöroimattomia tuotteita.

Immuunipuolustustuksen vahvistamiseksi tarvitaan nämä määrätyt kolme tärkeintä probiootti-bakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus,
2. Lactobacillus bulgaricus ja
3. Bifidobacterium.
Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 5(suositus on 10)-miljardia bakteeria/vrk - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon tarvitaan juuri Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibioottikuurilla"!

Huomioi tämä:
- Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus!

B. Anti'biootti=bakteereita tappava, joka on hyvä, MUTTA kun se tappaa myöskin hyvät-tarpeelliset mh-bakteeritkin (probiootti) joka Ei ole hyvä!

Kun penisilliini(=homeantibiootti) keksittiin vahingossa todettiin sen tappavan haitallisia bakteereita, mutta kenellekkään ei tullut mieleen se seikka, että se tappaa KAIKKI bakteerit - myöskin nämä tarpeelliset probiootti-bakteerit!

Huomaa yhtäläisyys:
- Suomessa KosteusVaurioHomeToksiini(=KVHT)-altistuu noin 4-miljoonaa kansalaista ((+kotieläimet)suurin osa tietämättään!) eriasteisesti joka päivä kv-homeantibiootille(=toksiini), joka tuhoaa(tappaa) limakalvojen jo ennestään(ks.kohta: A.) vajaata mh-bakteeri kantaa, jolloin niin ihmiset, kuin kotieläimetkin sairastuvat aina vaan herkemmin immuunipuolustuksen heikkenemisen myötä. Ja kun potilas hakeutuu lääkäriin, niin lääkäri pahentaa potilaan tilaa määräämällä antibiootti-lääkettä joka tappaa lisää tarpeellisia mh-bakteereita, jolloin potilaan tila heikkenee entisestään.
Kun oikeaoppisesti lääkärin pitäisi opastaa potilasta poistumaan pysyvästi kvht-tiloista ja opastaa potilasta tärkeimpien mh-bakteereiden syöntiin!

Se miksi kv-homeongelmia vähätellään jatkuvasti johtuu siitä, että suurin osa rakenteissa "muhivista" kv-homeiden gogktaileista ei haise ollenkaan, jolloin potilaalla voi olla vuosien kvht-altistus päällä koko ajan ja ihmetellään ainoastaan outoja oireita ja sairastumisia! Helpoimmin kvht-altistus saadaan "kiinni" oiretestillä, jolla voidaan helposti seurata oireilun poistumista/lisääntymistä.
Huomioi tämä:
- Kvht-oireilu poistuu viiveellä(ks.oiretesti) sen hitaammin, mitä vähemmän syöt mh-bakteereita-limakalvojen tuhoutuneiden mh-bakteereiden tilalle.
Tämä probiootti-bakteerien palautusprosessi tarvitsee juuri nämä kolme nimen'omaista bakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus,
2. Lactobacillus bulgaricus ja
3. Bifidobacterium.
---

***Sivuilla oleva toistettava teksti***
Näe koko "metsä", eikä pelkästään yhtä "puuta"! Rasvasota, lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:

1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (20%) ja maitorasvan probioottibakteerien huomioiminen (n.30%):
- Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solujen "rakennusaineeksi", niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä probioottibakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat "kaupantekijäisiksi" tyydyttyneen rasvan lisäksi!
- Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa + kaksi tärkeintä probioottibakteeria; L-a ja Bif,
*Huomioi nämä:
- Po bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli +50 C-astetta. Ainoastaan elävistä probioottibakteereista on hyötyä.
- Em muodostaa puolet(50%) kokonaisuudesta!
- Tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan sekä solujen rakennusaineeksi, että probioottien suojaksi.

2.Antibiootin ja Kv-homeantibioottin vaikutuksen huomioiminen (n.20%):
- Antibiootti-lääke tappaa po probioottibakteerit, joten vältä antibioottia! Akuuttien tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä mh-bakteerilla "tehosessiona" (ks mm "Rankat bakteerikokeet"!)
- Mm Penisilliini-lääke tehdään homeantibiootista, jolloin KosteusVaurioHome-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks "KVHT-altistuneen hoito".

3.Prebiootin saaminen limakalvoille (n.10%):
- Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on probioottibakteerien elatus'alusta limakalvoilla.
- Saat prebioottia syömällä mm banaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.

4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (n.20%):
- Olemme saaneet sokereita n. kuusi kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia-mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan!
Huomioi tämä:
- Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa "tahkoaa" rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia, tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä "ohuena" rasvahötynä!

Probiootti=hyödyllinen-tarpeellinen bakteeri (mhb). Mitenkä saan immuunipuolustuksen perustan muodostavat tärkeimmät probioottibakteerit?:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus ja
3.(7.)Bifidobacterium.
- Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 5-(suositus on 10-)miljardia bakteeria/vrk - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibioottikuurilla"!

Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
3.(7.) Bifidobacterium
luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito), jossa probioottibakteerit ovat vapaana maidossa, sekä maidon rasvaan sitoutuneena.

Pastörointi tappaa maidossa vapaana olevat probioottibakteerit.
Pastöroidun homogenoimattoman maidon rasva sisältää po probioottibakteerit. Mitä enemmän maito sisältää rasvaa, sitä enemmän on rasvaan sitoutuneita probioottibakteereita!
Pastöroidun ja homogenoidun maidon sisältämä suojattu probioottibakteeri-määrä on suorassa suhteessa siihen, kuinka pieniksi partikkeleiksi maidon rasvapallot on pilkottu (=homogenointi meijerillä)! Tiukalla sihdillä pilkotut rasvapallot eivät juurikaan sisällä probioottibakteereita ja niiden hyödyllinen määrä on pieni!
Kun raakamaito on pastöroitu ja siitä on poistettu rasva kokonaan (=rasvaton maito), niin maito ei sisällä enää probioottibakteereita! Jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po maitohappobakteerit limakalvoille syöden (mhb-jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi - suositus on 10-miljardia bakteeria/vrk.

Voit monistaa itsekin maitohappobakteereita tuolla linkkihakemistossa olevalla kotiviilin teko-ohjeilla. Huomaa että Lactobacillus bulgaricus-bakteerin monistaminen ei onnistu vielä kotikonstein, joten joudut käyttämään, joko po maitohappobakteerin sisältävää mhb-tuotetta, tai po bakteerin sisältävää hapanmaito-tuotetta.
Saat tärkeimmät probioottibakteerit käyttämällä rasvaisia maito- ja hapanmaitotuotteita:
- Raakamaitoa r%=n.4% (=käsittelemätön maito) (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium), tai
- Rasvaista homogenoimatonta maitoa (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium), tai
- Rasvaista hapanmaitotuotetta (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium),
- + Bulgarian jogurtti (Lactobacillus bulgaricus).

Huomioi nämä:
- Tyydyttynyttä(kovaa)-rasvaa tarvitaan solujen "rakennusaineeksi":
- Kun rupeat käyttämään rasvaisia maito- ja hapanmaito-tuotteita ja voita, niin huomaat jännän seikan: Sinulla on tunne että lihot, mutta kun nouset vaakalle niin huomaat että painosi putoaa! Em johtuu kiinteytymisestä.
- Kun haluat laihtua lisää, niin vähennä sokerin käyttöä, mutta älä lopeta sokerinkäyttöä kokonaan! Esimerkiksi; jos olet tähän mennessä laittanut kahvin sekaan kuusi(6) sokeripalaa, niin laita tulevaisuudessa vain yksi(1) sokeripala!
- Tyydyttynyt rasva sisältää paljon energiaa, joten laita edelleenkin esimerkiksi leivälle ohut kerros voita, tai leike, mutta ei molempia!
- Maito- ja hapanmaito-tuotteiden maitohappobakteerit tarvitsevat rasvaa suojakseen selviytyäkseen elävänä ohi mahalaukun happojen, joten vältä rasvattomia tuotteita ja homogenoituja tuotteita. Jos syystä tai toisesta haluat, niin rasvan voit välttää syömällä maitohappobakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria, joiden saantisuositus on 10-miljardia bakteeria/vrk. Mhb-tuote saa sisältää muitakin probiootteja.
- Mahalaukun happamuuden laskemiseksi (PH.n nostamiseksi) mahalaukkuun on saatava myöskin suojaamattomia mh-bakteereita, joten suosi pastöroimattomia tuotteita.

---Toistettava teksti päättyy---
___________________________________
Jatkuu kohta - Pyyntö: Älkää kommentoiko ennekuin saan tekstit valmiiksi - Kiitos!

Tähänkin liittyy antibiootti, mutta *)käyttäytymishäiriöiden aiheuttaja on home- ja kemikaalimyrkyt ja mikä pahinta; eniten näihin altistuu pienet lapset ja kotieläimet, jotka ovat lattianrajassa! Kun tiedostaa po ongelmat, niin on huomattavasti helpompaa ja vapauttavampaa suhtautua näihin!
__________________________

=>KVHT-altistuneen oiretesti<=
KVHT-altistusta (=KosteusVaurioHomeidenToksiini-altistus, Toksiini=Myrkky) ei voida todeta yksilötasolla veren IgG- vasta-aineista, eikä ihon Prick-testeillä. KVHT-altistus voidaan todeta alla olevalla oiretestillä, tai keuhkojen BAL-huuhtelulla. Kun epäillään kosteusvaurio-hometta, voi sen olemassa olon varmistaa kotikonstillakin ja poistaa ensiapuna välitön terveyshaitta. Koska kosteusvaurio-hometta ei välttämättä ole näkyvissä, eikä se välttämättä haise, niin on vielä yksi varma kotikonsti todeta sen olemassa olo. */ Kosteusvaurio-homeen hajusta kantapään kautta koettua ja käytännössä testattua: Asunnossani on todettu jo aiemmin kosteusvaurio-hometta, jonka itse haistan selvästi, koska olen altistunut jo pitemmän aikaa kv-homeille. Tein viimeisen testin erään ystäväni kanssa. Kysyessäni häneltä, haistaako hän mitään erikoista asunnossani? Hän vastasi: En, mutta minun on raskasta hengittää täällä, eli jotain täällä on. Mitä tästä opimme?
No miksei haise? Homeita tunnetaan yli satatuhatta eri lajia, joista noin sadan tiedetään aiheuttavan terveyshaitan, tai vakavan terveyshaitan. Edellä mainituista homeista koostuu rakenteissa muhiva homeiden-cocktail.
1. Välittömästi haiseva homeiden-cocktail.
- Tämä ryhmä on vain muutama prosentti kaikista kv-homeiden kohteista.

2. Haisematon homeiden-cocktail */.
- Tällaisen homeiden-cocktailin pystyy haistamaan ainoastaan jo pitemmän aikaa(vuosia) kv-homeiden toksiinille altistunut henkilö, tai koulutettu homekoira. Tämä ryhmä on valtaosa kaikista kv-homeiden kohteista!
Tuon salakavalan haisemattomuuden vuoksi kehitin tämän oiretestin, joka sittemmin on osoittautunut varmimmaksi yksittäiseksi kotikonstiksi todeta kosteusvaurio'homeen olemassa olo ja se voidaan tehdä joka kodissa. Elimistömme on tarkempi kuin yksikään sähköinen mittari. Kv-homeen toteaminen varmuudella ja ilmaiseksi: Huomaa testin *-kohdat koska tästä löytyy syy "outoon" käyttäytymiseen.

Tässä toisenlainen lähestymistapa masennukseen.
Masentaa - ainakin sitten, kun kärsit allaolevista oireista ja kerrot näistä lääkärille, joka tekee pahimman mahdollisen virheen: Syyllistää potilasta lisää kertomalla että "vika on korvien välissä", vaikka todellisuudessa oireet ovat korvien välissä, mutta varsinainen vika onkin seinien välissä!
Kun kokosin tätä kvht-testiä hermostollisten oireiden osalta, niin itselleni tuli "outoja oireita":
- Olin selittämässä eräälle ystävälleni erästä asiaa ja yhtäkkiä kesken lauseen "Ding"-en muistanut edes aihetta, mistä olin kertomassa (14)*). Tällainen jos mikä masentaisi, mutta onneksi tajusin heti mistä on kysymys.
- Toinen tosi inhottava oire on kun esimerkiksi tulitikku tippuu kädestä lattialle ja "pinna palaa" heti ja aloitat helvetillisen raivoamisen (6)*) asiasta johon normaalisti et reagoisi mitenkään!
Se, miksi tuon tämän esille, johtuu siitä, että nämä ovat turhankin yleisiä ongelmia ja jatkuvasti saan (onneksi!) kuunnella potilaiden helpotuksen huokauksia, että "Ei minulla olekaan vikaa korvien välissä, vaan vika onkin seinien välissä!"
Jos satut törmäämään näihin oireisiin, niin tiedät jo ennakolta mistä on kyse!

Tämä oiretesti perustuu satojen KosteusVaurioHomeToksiinille(KVHT) altistuneiden eri henkilöiden saamiin oireisiin ja sairastumisiin.
Ohje a, b, c, d, e, f, g, h sarakkeiden täyttöön:
Merkkaa a-sarakkeen laatikkoon a sen oireen kohdalle joka täsmää. Laske a-sarakkeen osumat yhteen alas a-yhteenvedon kohdalle.
3-4'viikon päästä merkkaa b-sarakkeen laatikkoon b sen oireen kohdalle joka täsmää. Laske b-sarakkeen osumat yhteen alas b-yhteenvedon kohdalle.
Jne.

a|b|c|d|e|f'|g|h|
_|_|_|_|_|_|_|_|* 1. Unettomuutta.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 2. Väsymys, joka ei mene ohi lepäämällä.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 3. Unelias/sekava olo levosta huolimatta.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 4. Huimausta.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 5. Pahoinvointia ja oksentelua.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 6. Kiukkuinen, raivareita, ärtyisyyttä ja masennusta.*)
_|_|_|_|_|_|_|_|* 7. Vapina.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 8. Viiltää päässä-salamana leikkaavaa päänsärkyä.
_|_|_|_|_|_|_|_|* 9. Tavallista päänsärkyä.
_|_|_|_|_|_|_|_|*10. Keskittymisvaikeuksia.
_|_|_|_|_|_|_|_|*11. Aloitekyvyttömyyttä.
_|_|_|_|_|_|_|_|*12. Lähimuisti pätkii, sanoja katoaa mielestä hetkellisesti.
_|_|_|_|_|_|_|_|*13. Sinun on vaikea muistaa sanoja, hyvin tuntemasi naapurin nimeä et muista.
_|_|_|_|_|_|_|_|*14. Kun alat kertomaan jostakin asiasta ja saman tien unohdat mitä piti sanoa.*)
_|_|_|_|_|_|_|_|*15. Nielemisvaikeudet.
_|_|_|_|_|_|_|_|*16. Kasvojen ja raajojen tunnottomuus.
_|_|_|_|_|_|_|_| 17. Allergiat ja anafylaksia(=vakava allerginen reaktio).
_|_|_|_|_|_|_|_| 18. Astma, tai astman tyyppinen tila.
_|_|_|_|_|_|_|_| 19. Hengitysvaikeudet.
_|_|_|_|_|_|_|_| 20. Syöpä.
_|_|_|_|_|_|_|_| 21. Hiusten lähtöä.
Jatkuu............
http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Oiretesti.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat