Seuraa 
Viestejä45973

Ihminen on perusluonteeltaan hyvä ja kukkahattu lämmittää pakkasella.

Maailman historiassa diktaattorit ovat olleet tavallisia roistoja, jotka kahmivat rahaa itselleen. Näitä löytyy edelleen Afrikan luonnonsuojelualueilta, terraarioista nimeltään palatsit. Heitä ei saisi ruokkia, mutta Patriat ja muut sitä tekevät silti.

Diktaturismin toisessa aallossa ideologiset paskiaiset kuten Stalin ja Hitler pyrkivät vain menestykseen kilpailemalla julmuudessa.

Nykyinen, kolmas aalto, vetää puoleensa ihmisiä, joita raha tai ideologia ei kiinnosta, mutta henkilökohtainen valta kylläkin. He löytävät itsensä Wikipedian moderaattorin työstä, mistä he nauttivat niin, että lopettavat palkkatyön tai harrastukset syventyäkseen toisten alistamiseen ja oman narsisminsa edistämiseen.

Tätä samaa lajityyppiä on perinteisesti ollut varusmiesjohtajien keskuudessa. Olet ehkä miettinyt että miksi alikessu tai kokelas viitsii alistaa? Hän ei siitä hyödy rahallisesti eikä varsinkaan suosion kannalta. Sosiologit eivät tähän päivään mennessä ole löytäneet selitystä.

Kommentit (8)

Totta. Moni Wikipedian ylläpitäjäin statuksen omaava on täysi natsidiktaattori.

Nimimerkki Jisis on perverssein vallan väärinkäyttäjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
creep
Seuraa 
Viestejä292

Olisikohan aloittaja yrittänyt joskus muokata wikiartikkelia, ja moderointi hylännyt muutosehdotukset? Kannattanee seuraavaksi yrittää vaikka creationwikiin, siellä moderointi on epäilemättä ystävällisempää ja asiantuntevampaa.

Wikimoderaattorit diktaattoreita

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14246

Niitä esimerkkejä odotellaan.

Tässä yksi enkkuwikistä, vegaanikirjan keskustelussa poistettiin lähes kaikki kritiikki kirjasta:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study_%28book%29

Frettausta & agitaatiota täällä:

http://freetheanimal.com/2010/10/vegan- ... pedia.html

Vegemode arveli että pop-kirjaa ei saa arvostella kuin referee-lähtein. Porukka hermostui toden teolla.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

En ole täysin tyytyväinen moderaattorien toimintaan käskyni toteuttamisen tiimoilta. Täysin aiheetonta ja epäkunnioittavaa vitkuttelua! Johtuen yleisestä koiramaisesta uskollisuudestanne, katson kuitenkin ilmiselvää laiminlyöntiänne lävitse sormien, mutta ensi kerralla ropsahtaa pojille sitten sanktioita senkin edestä. Oletan ja toivon puolestanne, ettei niille ole tarvetta.

Minulla on muutama esimerkki, ja täysin maallisista aiheista, jotka liittyivät fysiikkaan, tietokonetekniikkaan, tietoliikenteeseen... ihan triviaali asioita ja tein lähinnä suomennoksia englannin ja saksan wikipedia vastaavista artikkeleista.

Sama kuvio n. kerran vuodessa, sitten kiehun vuoden verran.

Ydinkysymys on se, että minne natsit nykypäivänä menee? Pankkimaailma on kovasti kilpailtua ja säänneltyä. Et voi enää määräillä.

Johtajien pitää noudattaa monia lakeja. Se ei natsille sovi.

Internet ja yhdistystoiminta on "final frontier", missä natsit ja narsistit viihtyy. Urheiluseurojen johto, reserviläistoiminta, politiikka tietenkin, lasken sen yhdistystoiminnaksi, ja wikipedia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat