Seuraa 
Viestejä45973

Vaihdoin tänään starttimoottorin, ja akun miinusjohto oli irti remontin ajan (n. 45min).
Kun startti on nyt vaihdettu ja akun miinusjohto taas paikallaan puhallin ei enää puhalla.
Sulakkeet ovat ehjiä.
Ideoita?
P.S. Kyseessä on -03 Ford, joten tuo "auto" otsikossa on ehkä hieman harhaanjohtava.

Kommentit (7)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Tuliko mitään vikailmoitusta ajotietokoneesta? Joskus alhainen kylmäkäynnistysjännite pudottaa auton elintoimintojen kannalta tarpeettomia laitteita pois käytöstä koska auto luulee akun olevan finaalissa. Lataus auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohjaamoon puhaltava puhallin.
Ajotietokonetta ei ole tuossa vuosimallissa kuin lisävarusteena, ja tuossa yksilössä ei ole rasti osunut siihen ruutuun.
edit: Akun jännite ennen starttausta 12.8v ja lähti uudella startilla käyntiin ensimmäisellä yrityksellä.
Ford on tosin seisonut melkein 2vko ulkona uuden startin asennusta odotellessa, ja pakkasta on ollut usempana yönä yli 30.
edit 2: Ajettu n. tunti hupia akun lataamiseksi. Puhallin ei toimi edelleenkään. Virtoja on käytetty poissa päältä avaimesta.
Akun -kenkä uudelleen vartiksi irti?

mika 69
Seuraa 
Viestejä136

Isäukolla lakkasi kerran puhallin toimimasta kun (pihi kun on) ajoi talvella puhallin pois päältä. Oli vettä päässyt johonkin propellin ja kotelon väliin joka jäätyessään jumitti laitteen.

Pääseekö Fordista helpolla koittamaan että pyöriikö puhallin vapaasti? Opelissa puhallin löytyi helposti raitisilmasuodattimen takaa.

Onko tuossa porttaattomasti säädettävä puhallusteho vai pari asentoinen kytkin? Portaattomissa säädöissä on transitori ja pari komponenttiä ohjaamassa puhaltimen virtaa. Helpointa ehkä kaivaa puhaltimen moottori esille tutkia sieltä käsin pyöriikö ja mihin virta jää jos ei tule moottorille asti.

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347

Tämän näköinen ohjauspaneeli on kaiketi kyseessä. Kokeilehan kaikki asennot läpi, automaatit eco yms.

Ainakin mondeo on tullut tutuksi siitä, että lumi ja vesi menevät joka paikkaan ja hyydyttävät mm. jarrut, jos erehtyy käsijarrua pitämään päällä tai edes sipaisemaan lumisen kelin jälkeen. Voisi olla tosiaan, että myös puhallin on tällaisen hyökkäyksen kohteena.

Everything you know, is about to change.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat