Seuraa 
Viestejä45973

Yksiulotteinen äärettömyys on ylemmässä ulottuvuudessa vain hetken ylöspäin(tangentilla) mennyt suure, ja se voidaan "pakata" siis juurikin yhden yksikön verran YLÖSPÄIN menneeksi suureeksi. SE EI kuitenkaan muodosta edes pintaa siinä ylemmässä ulottuvuudessa - vaan täytyy olla MONTA suoraa äärettömyyteen alemassa-D:ssä menemässä, ennenkuin syntyy PINTA ylemmssä ulottuvuudessa.

ESIM: X =2 (0<=y<=1)ja X = 2,1 => X=.2,9
Ovat dy/dx kulmakertoimeltaan ÄÄRETTÖMIÄ YKSITTÄISIÄ suoria, ja JOS ASKELLUS on yksi, eikä murtoluku, ne muodostavat alemmassa ulottuvuudessa kymmenen äärettömyyteen kasvavaa suoranpätkää, jotka siis muodostavat PINNAN 10-yksikköä askelluksella 0,1, ylemmässä ulottuvuudessa.... (Diskreetin pinnan)

JOS ylemmässä ulottuvuudessa mennään YLÖSPÄIN kaksi yksikköä, TIHENEE eli toisaalta RÄJÄHTÄÄ tämä alempi ulottuvuuus niin, että se saa rinnalleen tihentyneenä TOISEN äärettömyyteen menevän suoran, kohdissa X =2, ja X = 2,005, jos askellus on 0,1 tässä geometriassa....
Ylempi integroitunut ulottuuvuus siis noista yksittäisistä (t tai x-ulottuvuudessa) muodostaa kulmakeroimenaan äärettömmän, mutta NÄKYVÄNÄ vain yksittäisen ylöspäin suuntautuneen vektoripisteen läntökohdastaan lähtien.

Nämä eivät ole mahdottomia matemaattisesti mallintaa, ja toivisinkin että joku - VAIKKA TEISTÄ - MATEMATIIKKAA PÄÄAINEENAAN lukeva ottaisi vaikkapa inssityökseen aiheen, jossa käsitellään alempien ulottuvuuksien ÄÄRETTÖMYYKSIEN PAKKAAMIST A ylemmissä ulottuuksissa, jollakin integroituneena tangentiaalilla.

ÄÄRETTÖMYYS ON sietämätöntä, ellei sitä voisi HELPOSTI muuttaa ylemmissä ulottvuuksissa derivaatasta muodosteenksi integraaliksi, joka vain hetken t, (tai x-akselluksen verran), on muuttunut äärelliseksi. Tietysti universiumissa tarvitaan suureita, joita ei niin ahkerasti olla muuttamassa 1D:stä 2D:ksi, koska silloin ei olisi tähtitieteellisiä etäisyyksiä lainkaan... ELi jotiakin ASIOITA täytyy säilyttää lähes koskemattomina "äärettöminä"; ja joitakin asioita pitää ahkerastikin "pakata"... Kuitenkin KAIKKIA universiumin pituuksia on JOSAAINMÄÄRIN pakattu 2D:ksi, koska totta on, että äärettömyys yksiulotteisesti on mahdotonta hahmottaa, ellei katsella sitä YLEMMÄSTÄ ylottuvuudesta käsin!

Esim tavallinen ELEKTRONI saattaa olla ymmärrettävissä ÄÄRETTÖMÄKSI ALUEEKSI, joka vain ajassa muodostaa PIENESSÄ TILASSA äärettömän alueen, koska likkuu aluettaan luoden tilavuudessaan ikuisesti.

Millaisia mielikuvia TEILLÄ on eriulottuvuudellisista äärettömyyksistä?
Esim. 3D-ääretöttömyys kaikille 3D:n-akseleille aiheuttaa juurikin 3D:ssä IKUISEN LIIKKEEN, mikäli nuo 3D:suorat eivät kaarru kohtisuoruudesta minnekään, vaan JOS KAARTUVAT, ne saavat seurakseen KUUTIOON tai palloon luodun neljännen akselin, ja minkämuotoinen SIITÄ silloin tulee? EHKÄ SÄRMIÖ ja ELLIPSI?

Meidän silmillemme EI OLE MAHDOLLISTA NÄHDÄ ÄÄRETTÖMYYTTÄ yhdessä ulottuvvuudessa yhdellä fysikaalisella suureella, KOSKA 3D-muuttaa yhden ulottuvuuden äärettömyyden hyvin pieneksi ja mittömäksi! JOS NIITÄ ON PALJON, on tilanne toinen, ja siksi 3D:ssä täytyy olla hyvin paljon(äärettömästi) suureita, että ne muodostaisivat massan, ja aina liikemäärän asti, ja siitä sitten 5-ulottuvuuden alun, eli TEHOSTA alkaen aletaan lukea 5:ttä ulottuvuutta.... Siihen olettaisin 17-olettaisin päättyvän (=>T^17 on "valosähköisyys: e^2*10^-7 *c^2 ja esim. T^16 on hitausmomentti: L = X*M*R^2) viimeisen ulottuvuuden, eli 6:nnen ulottuvuuden keskellään olevan.... 18:sta AIKAULOTTUVUUS olisi jo TILAVUUTTA-toiseen eli 6. pituus-ulottuvuuden päätös, eli TILAVUUDEN jonkinlainen pythagoraistus....

10-ulottuvus on MASSAA KOLMANTEEN; ja 7:ttä käytetään JOSKUS esim. liikemäärää(4. ulotuuvus, 12-aika-D) laskiessa....p^2 = (m*v)^2, vaikka tavallisempaa on noita vain YNNÄILLÄ, ellei kyseessä ole muita suuntia, kuin vain eteen ja taakse...

Energia toiseen on (T^14)^2 =T^28, eli jo 10-ulottuvuus... Varmasti juurikin PLANCKIN vakio(tai "IIMPULSSIMOMENTTI) muodostaa 10-ulottuvuuden, kun se koroitetaan esim. Schrödinger-yhtälössä toiseen, vaikka siinä siitä jaetaankin YKSI AIKA pois!

Mutta mitäpä muuta kertoisin, KYSYKÄÄ, jos ette JOTAIN snaijanneet, tai oli suoranaisia ASIAVIRHEITÄ!

Kommentit (5)

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
Tauqiino

Mutta mitäpä muuta kertoisin, KYSYKÄÄ, jos ette JOTAIN snaijanneet, tai oli suoranaisia ASIAVIRHEITÄ!

Kiitos. Laitan kommenttisi tausta-ajoon, ajatuksistasi herää niin paljon kysymyksiä että täytyy ottaa pieni aikalisä jotta saan selkeytettyä tai kiteytettyä edes kommentin aikaiseksi, saatikka kysymyksiä mieltäni askarruttaviin kysymyksiin mitkä kohta heräävät.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
derz
Jahas, Agison taas vauhdissa aikaulottuvuuksinen.

Jos tämä on Agison, niin ei kai se ole mitään tarttuvaa? Minulla on kyllä virusturvat ja palomuurit päällä.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

derz
Seuraa 
Viestejä2431
Astronomy
derz
Jahas, Agison taas vauhdissa aikaulottuvuuksinen.

Jos tämä on Agison, niin ei kai se ole mitään tarttuvaa? Minulla on kyllä virusturvat ja palomuurit päällä.Heh, olisi pitänyt laittaa nimim. Agison... kaverin wanha nicki, jonka hän on ilmeisesti poistanut. Nojoo, ei nimi miestä pahenna!

∞ = ω^(1/Ω)

Astronomy
Tauqiino

Mutta mitäpä muuta kertoisin, KYSYKÄÄ, jos ette JOTAIN snaijanneet, tai oli suoranaisia ASIAVIRHEITÄ!

Kiitos. Laitan kommenttisi tausta-ajoon, ajatuksistasi herää niin paljon kysymyksiä että täytyy ottaa pieni aikalisä jotta saan selkeytettyä tai kiteytettyä edes kommentin aikaiseksi, saatikka kysymyksiä mieltäni askarruttaviin kysymyksiin mitkä kohta heräävät.- Hyvä juttu!
Mutta tiedättekö että FOTONIN ELINIKÄ T = ääretön!
Mutta ylemmän ulottucvuuden kannalta kuolee jokaisen jaksonsa jälkeen, eli nopeutensa vain hetken ajan nousee YLÖSPÄIN avaruuden geometriassa EIKÄ ole ääretöntä!

Derivaatalla kai ne Einsteinitkin sun muut Röhmerit valonnopeuden todisti!

Eli rupepa dervioimaan muuttujaa
T(x,y) = oo*x, oo voi olla hyvä pistää oo = oo*AMPLITUDI tai aallonpituus riippuen suunnasta

1/2*Integraali(T(x,y,a)*da = ???

ELI toinen derivaatta ptiiudesta on valonnopeus ja kolmas on ÄÄRETÖN AIKA!
d^2 L(t)(dTx^2 = oo
d L(t)/dTx = c*Ty

L(t):hen voi sijoittaa vaikkapa L(Ty) = A * sin(Ty/(2*pi)) tai L(Tx) = A*cos(Tx((2*pi)):n....

Eli tiedämmehän, että valo jatkaa kulkuaan ikuisesti, se on siis ÄÄRETÖN, ja sen ylempi ulottuvuus ajasta siis Integroituna kiihtyvyydellä on valonnopeus c....

Siitä voi taitavampi matemaatiikko ja fyysikko päätellä senkin MIKSI se c on äärellinen? KOSKA SILLÄ ON X-OMAINAISUUS!, AMPLITUDI ja AALLONPITUUS! SE ON VAIN YHDESSÄ SUUNNASSA ÄÄRETÖN joka tangenttina tai cotangenttina ÄÄRETÖN, jos otta magnetismiakin mukaan! Ja siis liikkukkin Z-suunnassa:-)

Jaksaako joku johtaa meilel tarkasti vaikkapa GRAVITAATIOVAKIOSTA lähtein, miksi valnnopeus on juurikin c = 299792458 m/s? Vihje G = 6,67259*10^-11 = 1/Lxyz(t), missä siis L on pituutta...

En kaikkea nyt tähän hätään viitti selevittää!

Lisäys: Schrödinger-yhtäköstä tietysti saa toisena derivaattana aikaulottuuvuuden 29, kun PLANKIN koroitta toiseen ja jakaa ajalla, eli siitä ei liene apua?
h = 6,626076*10^-34 Js.
Eli fotonin liike on käheisesti kytketty valonnopeuteen, elektronin massaan ja nopeuteen 2187691m/s, iha hatusta.... ja tietysti permeabiliteettiin u = 10^-7 [m]*joku piihärdell...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat