Seuraa 
Viestejä45973

Monien mielestä TAIVAS on ABSOLUUTTISEN pimeä YÖLLÄ niiltä kohdiltaan, joissa ei ole tähtiä suoranaisesti näköpiirissä, siis lähimpien tähtikuorien tähtiä (12*n^2 kpl per tähtikuoren nro n)

NÄIN EI OLE, kun katsot tarkemmin havaitset että sieltä tulee LUKEMATON määrä pienenpieniä valkoisia pisteitä, jotka vain eivät ole niin jatkuvaa fotonivirtaa, että niitä voisi indentifioida tähdiksi...

Onko TEILLÄ samanlainen havainto!

Kommentit (8)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mun mielestä näkyvien tähtien välinen alue näkyy mustana.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

nykyään tähtien välinen alue saattaa näkyä pinkkinäkin, koska beettasoihdut

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Goswell
Seuraa 
Viestejä14807

Pannaas muistellen Hubblen Ultra Deep Field kuvaa. Se teleskooppi suunnattiin kohti näennäisen tyhjää kohtaa, valotettiin piiiitkään ja mitä paljastui. Mieletön määrä uusia ennen näkemättömiä galakseja. Niin että olet oikeassa, jatkuva fotonivirta siellä on, niin harva vain että kuvaa ei muodostu verkkokalvolle.

Minun mielestä noin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33555

Kyllä kaikkialta taivaalta tulee hieman valoa, joka on sironnut galaksimme pölystä ja kaasusta. Ilmakehässä on vielä kirkkaampia valonlähteitä (ilmahehku, tähtien valon sironta), mutta silmin pystyy havaitsemaan vain Kuun ja mahdollisten läheisten keinovalojen ilmakehässä (ja erityisesti sen epäpuhtauksissa ) sironneen valon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat