Seuraa 
Viestejä1918

Kristinuskovaiset ovat saatanan kaksinaismoralisteja tyhjänjauhajia ja siksi väitän että Joulupukki on antanut minulle enemmän kuin Jeesus.

Uskovaiset ovat tekopyhiä ja erittäin herkkänahkaisia omanarvontunnostaan. Tästä kuvaava esimerkki on kun yritin aikoinaan vanhassa Netmissionissa, helluntailaisten omalla keskustelupalstalla pyytää jotain uskovaista vainoni kohteeksi poistettiin tähän viittaava viesti.

Mutta enkö olisikin tehnyt heille palveluksen vainotessani uskovaisia? Eikö Jeesus ole sanonut että te olette autuaita kun teitä vainotaan Minun nimeni tähden? Silloin palkkanne taivaassa on oleva suuri.

No uskovaisten kostona uudistetussa www.netmission.fi sivustolla keskustelemaan pääsee jos vain sitoutuu olemaan loukkaamatta uskovaisten omanarvontuntoa. Sehän takaa vitun hyvin laadukkaan keskusteluntason!!!

Palstalla on jokunen uskovainen, pyytäisin nyt ystävällisesti kommentoimaan tätä minun piikittelyäni?

-

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Jeesus oli hyvä jätkä, mutta ne juutalaiset!!1 Tekivät hänestä pop-tähden, ja kuten me Heath Ledgerin ja Britney Spearsin tapauksesta tiedämme, se ei ole koskaan mitenkään positiivinen asia.

Jeesus oli oikeasti dudeisti. Ole sinäkin.
http://dudeism.com/

Vierailija

On jopa uskallettu väittää, että "jotainhan sun on pakko tehdä", mutta paskanmarjat mun mitään tarvitse tehdä. Istun perseelläni, auon päätä ja poltan pilveä, mutta vain ja ainoastaan omasta valinnastani. Siinä teille möhömahoille mietittävää.
Jos sattuu valtio menemään konkurssiin, niin sitten tosiaan pitää jo jotain tehdä, mutta jälleen, vain omasta tahdostani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5372

Uskovaiset ovat typeriä laumasieluisia lampaita. Ne kopio käsityksensä sokeasti vertaisryhmiltään ilman että osaisivat tuottaa perusteltuja käsityksiä. Omituista tässä on se että systeemi on itseään vahvistava eli tarvitaan siemeneksi vain muutama harhoista kärsivä skitsofreenikko, jotka tuntevat Jumalan läsnäolon, niin he voivat levittää sen ympäristöönsä. Loppu seuraa automaattisesti, koska eihän miljoona kärpästä voi olla väärässä joten kakka on hyvää, joten tämä riittää uskovaiselle evidenssiksi siitä että kakka on hyvää.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

syytinki
Seuraa 
Viestejä9462
Alarik
Onko muuten Pohjois-Korean kansalaiset samanlaisia typeriä laumasieluisia lampaita?

Ei tietenkään. Hehän ovat kommunisteja ja se ei virallisesti ole uskonto. Koko muu maailma on sitten laumasieluisia lampaita, kun eivät tajua miten oikeassa suuret johtajat ovat.

Myös tyypit, jotka uskovat maailman pelastuvan ilmastonmuutokselta vanhoilla metsillä, ovat laumasieluisia vihreitä lampaita.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Jeesuksen arkkityyppi eli Sankari (puolijumala, jumalan poika, inkarnaatio jne.) on ihmismielelle hyvin merkittävä hahmo.

Ei siinä sen kummempaa, jää toissijaiseksi onko moista tyyppiä edes konkreettisesti koskaan ollutkaan. Jos ei olisi ollut, olisi pitänyt keksiä. Ehkä on keksittykin. Jo muinaisten shamaanien ajoista lähtien on aina jonkun pitänyt yrittää selittää heimon pässinpäille vähän syvemmin kaikenlaisia juttuja ja lopuksi heittää keikka aliseen, josta tultua voi sitten henkistyneenä heittää entistä henkisempää läppää. Kenties eheyttää yhteisönsä, jos hyvin käy.

Vision quest ja silleen.

Jos pässit opetuslapset sitten sössivät myöhemmin kaiken kuulemansa niin minkäs sille sitten voi. Tarvitaan aina uusi ja uusi sanansaattaja. Saattamaan sanaa kollektiivisesta tietoisuudesta yksittäisille tietoisuuksille.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
thedude
Jeesus on historiallinen henkilö, siinä missä Buddha ja naapurin Erkki-vainaakinMutta ihmeet eivät välttämättä ole todellisia, tai se mitä Jeesuksesta väitetään (sikisi Pyhästä Hengestä, kitisi jumaluudestaan jne.)

Eli loppujen lopuksi legendalla ei pahemmin ole enää mitään tekemistä fyysisen apetta turpaansa lapanneen ja riu'ulla istuessaan piereskelleen yksilön kanssa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat