Seuraa 
Viestejä519

[size=150:r5irs876]Tapaus USA ja vallan väärinkäyttämisen "tarve"[/size:r5irs876]

[size=150:r5irs876]Onko mahdollista, että toisen maailmansodan Euroopan kauheuksien sylttytehdas eli se, mistä kaikki sai oikeasti alkunsa onkin USA?[/size:r5irs876]

Meille syötetään kaikenlaista nytkin esimerkiksi arabimaiden kuohunnan alkulähteistä. Suomen ulkoministeriön “korkea virkamies” väitti televisiossa arabimaiden kuohunnan kimmokkeiksi Berliinin muurin murtumisen. Ei mene läpi, eikä kerro siitä, mitä tapahtui sitä ennen ja siihen aikoihin maailmassa ja Saksoissa.

Arabit itse sanovat nykyisten tapahtumien syyksi sen, että kansa on vain saanut totaalisesti tarpeekseen köyhyydessä ja kurjuudessa elämisestä, kun samalla pieni etuoikeutettujen joukko elää valtavissa rikkauksissa kansan kustannuksella ja kansalta riistetyillä ja oikeasti kansalle kuuluvilla omaisuuksilla.

Libyalainen toimittaja sanoi Libyan kansannousun alkaneen jo kolme vuotta sitten tehdastyöläisten ansioista, jotka eivät saaneet palkkojaan.

Kuinka paljon USA manipuloi maailmanpolitiikkaa? Haluaako USA kaikista mantereista oman mantereensa näköisiä? Haluaako USA, että Euroopasta tulee USA:n kaltainen manner?

Eivät Aasia, Venäjä, Afrikka, Australia, Intia tai etelä-Amerikka haluavat muiden maiden ja mantereiden tulevan heidän laisikseen tai kaltaisekseen. He ovat ylpeitä omista kulttuureistaan, mutta eivät tyrkytä ja tunge sitä muille tai painosta ihmisiä ja maita siihen.

10 vuotta sitten Ranskassa tämä asia oli tapetilla ... Ihmiset olivat raivoissaan ... Sitten tulikin jo Sarkozy, joka alkoi jaella amerikkalaisille oikeistopolitiikkaa tukeville julkkiksille ranskalaisia kunniamerkkejä.

Mutta palataan takaisin menneeseen ja historiaan sekä myös historian kirjoitukseen, joka on harvoin totuudellinen. Suomessakin valtio ampui ja murhasi omiaan reilut 90 vuotta sitten.

[size=150:r5irs876]Onko mahdollista, että toisen maailmansodan Euroopan kauheuksien sylttytehdas eli se, mistä kaikki sai oikeasti alkunsa onkin USA?[/size:r5irs876]

Nyt kaivataan rohkeasti kyseenalaistavia historian itseoppineita ja –lukeneita aivopestyjen tutkijoiden sijaan.

Maailmalla sanotaan jo, että hierarkiat kaatuvat nyt. Miten on Suomen laita?

Monet amerikkalaiset eivät muuten sano: "I'm proud to be an American", vaan he sanovat häpeävänsä olevansa amerikkalaisia. Tätä ei Suomen viestimissä näytetä tai kerrota.

Kommentit (8)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Hanki jo vähitellen elämä itsellesi.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1777

Olipa käsittämätön avaus, oli arabimaiden kansannousua, toista maailmansotaa, Sarkozya ja sitten sinne väliin oli heitetty jotain tuubaa USAsta. Miten nämä nyt liittyvät toisiina?

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Olihan tuo avaus vähän tajunnanvirtaa, mutta kyllä siinä on perää, että USA käyttää välillä keppiä, välillä porkkanaa ja välillä molempia saadakseen maa-alueita hallittavakseen. Joskus käy niinkin hassusti, että julkisesti käytetään keppiä ja salaa porkkanaa.

USA:n tavoite on hallita maailman luonnonvaroja.

Pirta
Onko mahdollista, että toisen maailmansodan Euroopan kauheuksien sylttytehdas eli se, mistä kaikki sai oikeasti alkunsa onkin USA?Ei ole.

Carloz
Pirta
Onko mahdollista, että toisen maailmansodan Euroopan kauheuksien sylttytehdas eli se, mistä kaikki sai oikeasti alkunsa onkin USA?Ei ole.

Ellei Hitlerin CIA:lta saama palkkakuitti livahda julkisuuteen Siionin Viisaiden pöytäkirjan lehtien välistä...

Voi voi, olisiko se kuittikin paljastunut väärennökseksi?

Muuten, kuka rahoitti Hitlerin kamppailun demokratian ja turvallisuuden puolesta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat