Seuraa 
Viestejä45973

miten saan rakennettua oman radio ohjauksell toimivan aton ja mitä tarvitsen sen rakentamiseen jos minulla on jo alusta? [/code]

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (3)

- radiolähettimen
- servomoottorin renkaille
- servomoottorin kaasarille (jos polttomoottorinen)
- akku (jos sähkömoottorinen)
- moottorin (sähkö- tai polttomoottori)
- antennin
- piirilevyn (vaikka jostain halvasta Nikosta)
- kaikkea muuta, kuten voimansiirto ja vastaavat.

http://www.kyosho.co.jp - täältä pitäisi löytyä nuo kaikki + paljon muuta.

Helpommalla pääset kun ostat rakennus sarjan. Edelliseen listaan viellä lisäksi vastaanotin, kidepari ja laturi.

Radion mukana yleensä tulee vastari, kiteet ja servot.

http://atalarc.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä47409

Tarvitset tosiaan energianlähteen, moottorin, radiolaitteet ja toimintoja ohjaavat servot tai sähkömoottorin nopeudensäätimen. Ilmeisesti teet jotain omaa mallia, jos sinulla on jo alusta. Kerrot mallistasi niin vähän, ettei sen perusteella voi antaa tarkempaa tietoa. Onko se tiellä vai maastossa kulkeva? Onko se iso? Onko sillä tarkoitus ajaa mahdollisimman nopeasti? Haluatko siihen sähkö- vai polttomoottorin? Haluatko koota valmiista osista vai tehdä voimansiirronkin itse?

Kunnolliset radiolaitteet maksavat niin vähän, että ainakaan vaivalla tehtyyn projektiin tuskin kannattaa ottaa osia mistään Nikko-autoista. Niiden ohjaus on digitaalinen, joko liikut eteen tai taakse, joko kaarrat tai ajat suoraan. Oikea radiolaitteisto servoineen tarjoaa analogisen ohjauksen. Voit ajaa myös hitaasti ja kaartaa loivasti. Kaksikanavainen (ohjaus ja kaasu) radiolaitteisto, jonka mukana tulee lähetin, vastaanotin ja kaksi servoa, maksaa tuolla Atalassa näköjään vajaat seitsemänkymppiä.

Jos haluat sellaista "tavallista" autoa satunnaiseen kaahailuun, eikä sinulla ole kokemusta, kannattanee ostaa joku valmis auto.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat