Seuraa 
Viestejä45973

siis nyt en hae vastauksia tyyliin
" hän on galaktinen sanansaattaja"
vaan mikä hän on oikeasti miehiään?
kiinnostais tietää, sen verran hassu ukko on kyseessä

onko sillä esim mikä koulutustausta

Kommentit (9)

juu toi on tuttu, joskus käynyt kattoon sen säätöjä.
mutta kun kyseessä on tällainen "persoonallinen" tyyppi niin ois ihan siisti tietää onko se ihan "kotikutoinen" extraterrestiaali-lähettiläs vai onko sillä jotain tieteellistä taustaa, tuskin.
ufot ja paranormaalit ilmiöt ohjelma oli joskus aikaisemmin kova sana kansainvälisestikkin mutta nyt kun sitä kattoo niin se on ihan järkyttävää skeidaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
thedude
ufot ja paranormaalit ilmiöt ohjelma oli joskus aikaisemmin kova sana kansainvälisestikkin mutta nyt kun sitä kattoo niin se on ihan järkyttävää skeidaaOn muuten vähän muutkin vanhat filmit aikamoista skeidaa, nyt kun niitä katsoo. Maailma menee eteenpäin ja asioihin osataan suhtautua järkevämmin. Järkevyydellä en kuitenkaan tarkoita, että viittaa kintaalla kaikelle arjesta poikkeavalle, vaan katsoo maailmaa avoimemmin.

juhan af grann, vai miten se nyt kirjoitetaan

mutta edelleen, eikö kukaan tiedä siitä hyypiöstä mitään?

aika hyvin on piilossa pysynyt.....

onhan se totta kun kattoo x-filesin 1 tuotantokautta niin melkein naurattaa...niin se aika kuluu

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

mää sanoisin pers mutulla että kaveri nousi pinnalle menestysdokumentilla "aseman lapset" ja sitä myöten jonkun sortin uran teki dokumentaristina.Tää ufo-homma on myöhempää perua.Ei sillä,onhan se sen ufo-klassikko hieno tunnelmaltaan.Mikä sen nimi nyt onkaan...?ihan toista tyyliä kun tää nykyaikainen tapa tehdä para/yliluon./ufo-dokkareita monine toistuvine hidastuksineen ja typerän dramaattisine musiikkeineen.

Äemänkäki
Seuraa 
Viestejä1161

Muistaako kukaan Juhann af gran chättiä teeveestä? Subilta tais tulla, vai mikä sen nimi olikaan silloin. Joskus 2000-luvun alussa öisin. Pyöritteli jotain hörhöpätkiään ja yritti vastailla kysymyksiin, ennekö sillä meni pata ja lähti kiehumaan takahuoneeseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat