Seuraa 
Viestejä45973

Oletteko tehneet? Mitä tuli tulokseksi? Onko tämä testi sitten luotettava?

Sivut

Kommentit (41)

mandy_22
Oletteko tehneet? Mitä tuli tulokseksi? Onko tämä testi sitten luotettava?

Olen tehnyt. Tulokseksi sain 143. En tiedä luotettavuudesta. Kenties henkilö joka on tehnyt jonkun virallisen ÄO-testin voisi kertoa että tuleeko paljon heittoa "virallisen"-testin ja tieteenkuvalehden ÄO-testin välillä.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14242

Riippuu miljoonasta asiasta, edes älykkyyden määrittelemisestä ei olla yksimielisiä tieteen piirissä. Vaikuttaa humppatestiltä, jos republikaani saa yli 140...

Huono vitsi, sori.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Tuosta TK:n testistä en tiedä, mutta täällä on yksi monipuolinen testi (linkki http://www.britannica.com:in sivulta), vaikka vaatii vähän englanninkielen taitoa:

http://web.tickle.com/tests/uiq/index-p ... _nobord&z=

Tuon testin jälkeen saa ÄO:nsa (16 p. keskihajonnalla) ja halutessaan voi ostaa 15 sivun mittaisen analyysin omasta älykkyydestään. Jos pääsee ylimpään 1%:iin, saa näköjään muutaman päivän odottelun jälkeen sen ilmaiseksi. Ihan kiinnostavaa luettavaa on tuo analyysi muuten, mutta varmaan hyödyllisintä sellaiselle, jolla on heikkouksia jollain älykkyyden osa-alueella.

Minä sain tuosta testistä hiukan paremman tuloksen kuin kolmesta aikaisemmasta tekemästäni.

Tein kyseisen testin joskus vuosi sitten. Tuloksena hurjat 133, ihmettelen miten keskiarvo voi olla vain 100. Kukaan minun tutuista jotka ovat testin tehneet ole saanut alle 105. En kyllä tiedä sitten. Isosisko sai testistä 144 ja se kuulostaa jo kohtuullisen suurelta luvulta. Just tuli mieleen että mikäs se on se mensan raja, vai onko sellasta ees olemassa?

Mensan raja on 148.

Mitä enemmän testissä on kysymyksiä niin sitä tarkempi se luonnollisesti on, nuo nettitestit tosin ei ole kovin luotettavia.
Mensan virallinen testi kestää puolestatoista kahteen tuntiin. Mensan sivulta voi tilata myös kotitestin.

tossa yksi testi mistä sain 150.
http://alykkyystesti.net/timed.htm

Vähän vaihtelee riippuen testistä mutta yleensä se on pyörinyt siinä 130 paikkeilla kaikissa testeissä. Luotettavuudesta en sitten tiedä.
Tuohon mensan viralliseen testiin en valitettavasti nuoren ikäni takia pääse .

Itse sain viimeksi kys. AÖ-testistä 159, jäi vain muutamalla pisteellä kavereiden saamista. En ole kuullut, että kukaan muu olisi saanut 140 huonompaa, tai 166 parempaa... aikaisemmin sain muistaakseni samasta testistä 132, tosin en silloin boostinut ÄÖ:tä klassisella musiikilla

Olen tehnyt sen, ja vaikutti aika luotettavalta. Tulos oli suunnilleen keskimääräinen verrattuna muihin tuloksiini, mikäli oikein muistan. Toki kannattaa muistaa, että yleisesti ottaen netissä olevat (älykkyys)testit eivät ole kovin luotettavia, vaan ennemminkin suuntaa antavia.

Testissä ei ole lainkaan sanallisia eikä matemaattisia tehtäviä vaan on kuviopäättelytesti.

Mensa käyttää testauksessa siis kuviopäättelytestiä, joka on parhaita yleisen älykkyyden mittareita.

http://www.mensa.fi/index.php/alytestit

Nuosta luotettavuuksista että eihän "älykkyystestit" mittaa muuta kuin matemaattista ja loogista älykkyyttä?

Mitäs niiden pitäisi mitata?
Sosiaalisia kykyjä? Eli kuinka hyvin osaa kiinnostua vain niistä asioista joista suurin osa ihmisistä on kiinnostunut?
Tai kuinka hyvin osaa lukea muiden tunteita, ihminen osaa ja oppii lukemaan toisten tunteita jos on kiinnostunut niistä yhtään.

Yksi hyvä tapa testata älykkyystestin luotettavuus on vastata kysymyksiin täysin satunnaisesti. Jos saat tällä tavalla yli 90 pistettä toistuvasti, on testi melko varmasti humbuugia. TK:n testistä tuli alle 67 pistettä, joten kai sitä voi jokseenkin luotettavana pitää.

Tuo tickle sitä paitsi on puolueellinen, kukaan normaaliälyinen ei haaskaisi tuollaisessa mainosrysässä aikaansa 4 minuuttia enempää ja tätä tyhmemmille se ei selvästikään anna tuloksia, vaan mahdottomia "please, re-configure your browser to accept cookies, currently it's not accepting them" pipipipääpäpääää.
Stressaavaa. Ja tuhat pop-uppia. *inhoaa syystä IE:tä*

Risat-Ville hyvä,

A) hiusteni väri on ruskea
B) ikäni on 20
C) Sain äo-testistä huikaisevan tuloksen 140 (käytin testiin 25min)
kirjoitin ylioppilaaksi E:n papereilla ja keskiarvoni oli 9.3 (sen kummemmin vaivautumatta). Olen monipuolisesti lahjakas.

Valitettavasti analyysisi meni tällä kerralla hieman metsään.

Terveisin,
Lähes Nero

ps. Fantasiasi aivottomista blondeista voit sepittää muille palstoille,
kiitos Hei.

Onko kukaan muuten tehnyt tota Mensan kotitestiä, ite tein sen just äsken.
Jäin yhteen tehtävään vähän jumiin ja mietiskelin sitä pari minuuttia kun ajattelin että loput on vaikeempia että turha harpata eteenpäin, luovutin sen tehtävän kohdalta ja menin seuraavaan niin se olikin puolet helpompi .
24 tehtävää 36:sta kerkesin tossa puolessa tunnissa tehdä. 10 euroa maksaisi jos ton lähettäisi tarkastettavaksi, saa nähdä kehtaako lähettää.
Jos joku muu on tehnyt ja palauttanut niin voisi kertoa paljon kerkesi tehdä ja paljon sai tulokseksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat