Tämän talven (tähän mennessä) kovimpien lumisateiden aikaan oli mediassa jutustelua lumen ajamisesta mereen tai muun vesistön läheisyyteen...

Pelkohan on, että ko. tuotteella on saastuttava vaikutus... No, tällaisena yksinkertaisena miehenä mieleeni tuli, että jos se vastasatanut lumi ajetaan vaikka nyt sitten mereen, niin nopeasti kuin mahdollista, niin silloin siihen ei ole ehtinyt kertymään pienhiukkasia ja muuta skeidaa.

Totuushan kuitenkin on se, että sitä lunta jää joka tapauksessa sinne teille ja kaduille ja sulamisvedet sisältävät melkoisen coctailin kaiken maailman myrkkyjä ja minneköhän ne sulamisvedet sitten valuvat?

Elokuussa on luvassa suurenmoisia rantakelejä.

Kommentit (3)

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Joo, tämä lumi on todellakin ongelma koska siihen ei Suomessa olla koskaan aiemmin törmätty. Mielestäni lumet pitää sulattaa siellä missä se sataa, jolloin ei tarvitsisi rahdata lumikasoja esim. merijäälle. Jos / kun näin tehdään niin silloin meri saastuu ja maailma hukkuu paskaan.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Astronomy
Joo, tämä lumi on todellakin ongelma koska siihen ei Suomessa olla koskaan aiemmin törmätty. Mielestäni lumet pitää sulattaa siellä missä se sataa, jolloin ei tarvitsisi rahdata lumikasoja esim. merijäälle. Jos / kun näin tehdään niin silloin meri saastuu ja maailma hukkuu paskaan.Siksipä pieniä ydinvoimalakaukolämpölaitoksia tulisikin sijoitella suurempiin kaupunkeihin.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat