Seuraa 
Viestejä45973

VBL:n mukaan Gauthiodista/Ruotsista lähetetään jälleen kerran lähetyssaarnaajia eli "pyhiä isisä" ja "pyhiä äitejä" puhumaan Gåäöäättien kielen ja kulttuurin puolesta pakanallisille, epäsivistyneille Suomalaislapsille. Kyseessä on Gåäööttiläinen hanke jonka tarkoituksena on sulattaa suomalaislapset Gåäöttöläisiksi. Ei ole ensimmäinen kerta kun "pyhät isät" tuovat Gåäättöläistä "sivistystä ja kristinuskoa" Suomeen.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (45)

Ayla
Voihan vinetto mitä soopaa.

Vaan eikö se sitä rataa mene. 200 vuoden päästä historian kirjoissa kerrotaan kuinka Gåäööttiläiset toivat sivistyksen ja kristinuskon ja rakensivat kaupungit pakanallisille volgan mutkan mongoolisuomalaisille jotka "asuvat maassa joka on pirun pesä" ja "puhuvat pirun kieltä". Ja että ollaan "veljeskansoja" ja "kielet ovat sukulaiskieliä". Ja kun suomalaiset on sulatettu Gåäööteiksi, on kieli suurinpiirtein tämän kuulosta:

" Kucabbö ät tul immör satunnöd mingizt. Mustä lupät um vcard tutkäm jus. Ncalgalizt nielöb min mcaistömöt rökud Sigztul käds iks dadzä ja ugöb ". Ote liivinkielisestä runosta. Liivin kieli on vanhaa suomen kieltä, mutta kieli on Gåäöttikielen saastuttama. Suurin osa liiviläisitä tapettiin "kristinuskon ja sivistyksen" (musta surma josta runo kertoo) tulon myötä 800-1800.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Gåäöö, ei se kuulu puheessa yhtään. Gå kuulostaa goo:lta. Ero on vaan siinä, että kiinalainen ei kirjoita sitä millään aiemmin mainitulla tavalla, eikä ole goottia nähnytkään. Pitäisiköhän tästä muuttaa Kiinaan pakoon tätä mielipuolista maata.

Trolliko.

Sokea-ajaar
Gåäöö, ei se kuulu puheessa yhtään. Gå kuulostaa goo:lta. Ero on vaan siinä, että kiinalainen ei kirjoita sitä millään aiemmin mainitulla tavalla, eikä ole goottia nähnytkään. Pitäisiköhän tästä muuttaa Kiinaan pakoon tätä mielipuolista maata.

Trolliko.

Niinhän se ehkä täällä kun se Gåäöttiien kieli on saanut vaikutetta sivistyskielestä. Gauthiodissa/Ruotsissa Å on "uo".

Tässä oma panokseni Gåäööttiläisen kielelle. Aaakkoet kuten ne lausutaan Gåäöttien kielellä:
AA. BIE. SIE. DIE. IE. EF. GIE. HUO. II. JI. KHuO. EL. EM. EN. UU. PHE. KHY. ÄER. ES. THE. YY. VIE. ("dubbel V/Y/O/U"). ÄEKS. IYI. ZÄET. UO. ÄIE. ÖIE. (ZÅÄÖ on "ÄIJÖ ja Iku-Thurs")

HELSINGIN rakensi muuten Gustaw Wasa, se on totta koska:
HE.EE.EL. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. EL.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. ER.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN.GE. GE.EN.II.ES. ER.EE.HE.

GE. VA.ES.TE. VAIVA. VAIVA. TE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
W=VAIVA jossa VA on S ja S -IVA on Z.

GE. VA.ES.TE.ZET. ZET.TE.AE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
Eli Helsinki -nimen KDNA on totta.

Ja ZETEAE ES AE = ZÅÄ = ZETAEAE ja R.UO.TSI. = RÅZ ZÅR = ERAEZET ZETAEER = "zetaer, zetuoer". Eli sekin pitää paikkansa.

Johtopäätös:
ZETÅEÄEÖE = "HE.EE.ER. ES.II.EN.-GE. GE.-EN.II.ES. ER.EE.HE. " mikä Raamatun mukaan pitää paikkansa.

installer
Kyllä huumeita voi kokeilla, mutta lopeta Simonaho jatkuva vetäminen.

Tuli tässä mieleeni että kun täällä puhutaan usein niistä FOBIoista, esimerkiksi homofobia. Niin alkaa tässä vakuttaa että taitaa olla joillakin
RUOTSI-FOBIA meneillään. Jos kaikki laskettaisiin fobioihin siis.

Ayla
installer
Kyllä huumeita voi kokeilla, mutta lopeta Simonaho jatkuva vetäminen.Tuli tässä mieleeni että kun täällä puhutaan usein niistä FOBIoista, esimerkiksi homofobia. Niin alkaa tässä vakuttaa että taitaa olla joillakin
RUOTSI-FOBIA meneillään. Jos kaikki laskettaisiin fobioihin siis.

Eli voimme laskea pakkoruotsitamisen/pakkogöötittämisen ja siitä johtuvan pakkoveron ja nuo Gåäööttiläiset modernit lähetyssaarnaajat kansanpiirteeseen kuuluvaksi fobiaksi? Mielenkiintoista.

Sepi
Gåäööttiläiset isisät... voi herttinen sentään!

Joo, Gåäöttiläisten (Cetae, Getae, Zetae) vastustaminen on Kalevalalaista kansanperinnettä jo muinaisajasta saakka.

Vasabladet kertoo kuinka Gauthiod/Ruotsi lähettää "pyhiä isisä" ja "pyhiä äitejä" Suomen kouluihin valistamaan suomalaisia Gåäööttien kielestä ja kulttuurista. Valistustyön päätavoite on sulattaa suomalaiset Gåäööteiksi. Tunnetuin tarina näistä Gööttiläisitä vaeltajista on Piispa Henrikin tarina. Oman tulkintani mukaan, piispa tuli taloon, söi, joi ja raiskasi talon emännän. Isäntä luonnollisesti suuttui ja iski piispaa kirvellä jalkoväliin ja piispa menetti henkensä.

Josta Kalevalalaisen kansanperinteen mukainen sanonta: " Miehellä ei ole kuin kaksi kättä. Jos toisessa on Raamattu ja toisessa miekka ja jalkovälissä seisoo sivistyneisyys, ei jalkoväliin muuta voi odottaakkaan kuin kirvestä. "

Jäätikölle tippuneen piispan ruumiinosan löysi sokea Reetta. Hän tökkäsi sillä silmäänsä ja sai näkönsä takaisin. Myös piispan luut olivat pyhiä ja parantavia ja niistä pidettiin erittäin hyvää huolta. Historiaan viitaten voimme todeta että tuo luiden ihastelu on osa Gööttiläistä kansanperinnettä. Mutta kuinkas kävikään, "pahat ryssät" hyökkäsivät Suomeen ja varastivat Gööttien pyhät luut. Tarina ei tiedä kertoa kuinka monta Venäläistä parantui Gööttipiispan luiden avulla. Eikä myöskään mihin sokea Reetta käytti löytämäänä ruumiinosaa saatuaan näkönsä takaisin. Kaippa hän sen johonkin lokeroon tökkäsi.

Historiassa vastaavia Gööttiläisiä, Suomen eksyneitä vaeltajia on paljon. Toiset vain kävivät kun taas kolmannet jäivät. Viikinkiaika satu kertoo kuinka viikinkit matkustivat paljon ja perustivat kaupunkeja sinne sun tänne ja oppivat kielen ja sulautuivat kantaväestöön nopeasti. Tarinoiden keksiminen on myös Gööttiläistä kansanperinnettä - historiaa kun ei ole, se pitää "kertoa".

Eino Leino kirjoitti: " Mutta itse sota! Me tiedämme hyvin kyllä, että se oli paljon vähemmän kaunis ja kunniakas kuin miksi Runeberg on sen kuvannut, mutta vaikka se olisikin ollut sellainen, ei ainakaan Suomen nousevalla suomalaisella kansalla ole vähintäkään syytä sitä muulla kuin syvällä murheella ajatella. Ruotsalaiset kenraalit, ruotsalaiset päälliköt, ruotsalaiset liput, ruotsalainen sota! Se oli sotaa valloitetusta maasta, sotaa kahden vieraan vallan välillä. Ei mitään pyhää sotaa, ei mitään kansallista taistelua olemassaolosta. Suomen kansalla ei ollut siinä muuta tehtävää kuin olla tykinruokana. Siinä suhteessa puhuvat Vänrikki Stoolin tarinat meille veristä totuutta. Missä suomalainen kansanaines psykologiasta ja puvustosta päättäen "ryysyvaattehissa" siinä esiintyy, on se vain tummana taustana sille säteilevälle sankarikunnialle jolla Runeberg ruotsalaisia kenraalejaan seppelöi. Ja tämän pitäisi olla meidän kansallisia kulmakiviämme! Kenties se voi olla ennen, mutta ei enää. Jo entisyytenä on se meille nöyryyttävä. "

Mutta Suomessa Göötit eivät sulautuneet vaan täällä he sulattivat alkuperäiskansaa. Mikä myös on kansanomainen piirre kautta historian: Musta surma, noitavainot, vääräuskoisvainot, väärävärisvainot, mustalaisvainot, juutalaisvainot, orjakauppa, pakkotyövoima, pakkoruotsi, j.n.e. Tarinan mukaan he kuitenkin edustavat sivistyneisyyttä - mutta se on vain tarina - siis aidosti sivistynein silmin ja rehellisesti katsottuna. Ja millä ei ole mitään tekemistä Suomen eikä suomalaisuuden kanssa.

Yksi kiistatta pahimmista sulattajista on Gusatf Wasa ja kaikki mitä hän edustaa. Tarninan mukaan hän perusti Helsingin, mutta itse kaupungin nimen alkuperästä on väitelty. Varhaisimpia kaupungista kätettyjä nimiä on HELSINGIA (HELSING) joka H:n ja G:n myötä viittaa Göötteihin. Tässä nimen KDNA kolmessa osassa:

KDNA 1: HE.EE.EL. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. EL.EE.HE.
KDNA 2: HE.EE.ER. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. ER.EE.HE.
KDNA 3: HE.EE.ER. ES.II.EN.GE. GE. EN.II.ES. ER.EE.HE.

Voimme todeta että nimellä on yhteyttä goottilaiseen "helvetti" sanaan, "herra" -sanaan, G -kirjaimeen. "Herran" tarkoittaa muuten "Iranin narri". Helsingin perustajan nimi on tässä yhteydessä erittäin mielenkiintoinen: GUSTAF WASA. Tämä syystä että W -kirjaimen KDNA on VAIVA. VA-IVA:ssa VA on S -kirjain ja S-IVA on "S:n peilikuva", eli Z (katso Kieligenetiikka ja Vastaus -sivu). Gustaf Wasa -nimen KDNA tämän tiedon jälkeen kokonaisuudessaan on GE.VA.ES.TE.AE.VA. ZET.AE.ES.AE. AE.ES.AE.ZET. VA.AE.TE.ES.VA.GE.

ZETAE ESAE on aakkosissa ZETÅÄ. Ruotsi (R.UO.TSI.) -nimen KDNA on ER.ÅE.ZET. ZET.ÅE.ER. Zetae esae tarkoittaa "tuhoaja" kuten myös latinan "ruo" -sana. Kalevalan Äijö on "Ä ja Ö" ja Iku-Thurso on Zetåe. Näin olemme todistaneet, että Helsingin perusti Gööttiläinen nimeltä Gustaf Wasa ja että nimi on alunperin Gööttiläinen.

Ehkä siksi Gööttläiset tarinat nykyään kertovat että "Suomen kieli on vain kehittynyt nykyisen Suomen alueella" ja että "Suomen alueella ei ollut sivistystä ennen Göötiläisten/Ruotsalaisten tuloa". Toisaalta taas Paavi Innocentius IV kirjoittaa suojelukirjeessään 1249 että:

" Älköön siis kellään ihmisellä olkoon lupaa tämän kirjeen rehellistä suojelua loukata tai nousta sitä uhkarohkeasti vastustamaan. Jos sitä joku kuitenkin aikoo yrittää, saa hän huomata saavansa päälleen Jumalan kaikkivaltiaan ja pyhien Pietarin ja Paavalin, teidän apostolienne, epäsuosion. Annettu Lyonissa 27. elokuuta paaviutemme seitsemäntenä vuonna " ja se pätee vielä tänä päivänäkin.

Suomen kielen kieltäminen missään mielessä on siis Jumalan, Taivaan, Jeesuksen ja Pietarin pilkkaamista. Mikä vahvasti viittaa suomen kielen tärkeyteen, ikään ja kaikkeen - uskonnosta riippumatta - siihen mitä se edustaa. Siksikö niitä ihmisiä sulatettiin? Siksikö Suomessa on pakkoruotsi pakkoveroneen vakasta hautaan? Ja siksikö tänne on tulossa Gööttiläisiä lähetyssaarnaajia jälleen kerran pakottamaan omaansa suomalaisille lapsille? Luultavasti siksi että SE on CETEEE (616)/GETEE(666)/ZETÅÄÖ ja suomen kieli on sen vastakohta. Ihan samalla tavalla ES.UA.OE.EM.II. II.EM.OE.UA.ES. (SUOMI) -nimi on ES.VE.ER.II.GE. GE.II.ER.VE.ES. (SVERIGE) -nimen vastakohta.

Suomen kielen voima: VASTAVS
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Goottien viikonpäivät:
http://www,suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Paholais-ihmisen luku:
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Saksa, Englanti, Suomi
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Keli ja psykologia
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Ihminen ja aistit
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

... .. .

Ayla
Voihan vinetto mitä soopaa.

Samaa mieltä, mutta eihän näiden hörhöjen puheista kannata hernettä vetää nenään. Samanlaisia simonahoja on aina ollut historian hämäristä asti. Nykyään ne vain ovat pesiytyneet internetiin, mikä on oikeastaan aivan luonnollinen ilmiö. Pitää vain oppia tulemaan toimeen niiden kanssa samoin kuin vanha kansa täiden, torakoiden yms. kanssa - eli päättäväisesti mutta muistaen, ettei kaikista koskaan pääse eroon.

IFEUN
Ayla
Voihan vinetto mitä soopaa.Samaa mieltä, mutta eihän näiden hörhöjen puheista kannata hernettä vetää nenään. Samanlaisia simonahoja on aina ollut historian hämäristä asti. Nykyään ne vain ovat pesiytyneet internetiin, mikä on oikeastaan aivan luonnollinen ilmiö. Pitää vain oppia tulemaan toimeen niiden kanssa samoin kuin vanha kansa täiden, torakoiden yms. kanssa - eli päättäväisesti mutta muistaen, ettei kaikista koskaan pääse eroon.

Vanhan kansan opin mukaan koskaan ei ole ollut kyse siitä minkä värinen, kokoinen tai näköinen ihminen on. Koskaan ei ole ollut tärkeää minkä muotoinen ihmisen kallo on. Vaan kaikesta tärkeintä on aina ollut se mitä kallo sisältää ja miten sitä käyttää. Vanhan kansan mukaan täit ja torkat todella on luonnollinen ilmiö. Mutta Vanhan kansan mukaan, ihmisen mestaaminen, ruumiiden paloittelu ja teiden varsille ripustaminen, naisten ja lasten polttaminen, ihmisten kiduttaminen ja soihin hukutaminen, ihmisten vainoaminen eri syistä, tuhansia vuosia sotaa ja levottomuuksia y.m. mitä n.k. "sivistyksen tulemiseen" kuuluu, ei ole luonnollinen ilmiö. Ja ne "opit" mitä kaiken maailman "pyhät isät" tänne kuskasi tarinoineen, ei Vanhan kansan mukaan ole luonnollinen ilmiö. Siksi sen nimi on "pe. eroe", "poikkeava kansa" jonka kielen tunnus on 616/666 riippuen aikakaudesta.

Mistä se johtuu, että kun suomalaisia pakkokäännytettiin kristinuskoon, kristityt pelkäsivät suomalaisten aiempia palvontapaikkoja ja mm. yksi kirkonmies, joka oli määrätty hävittämään näitä paikkoja, tuli myöhemmin ikäänsä mielenvikaiseksi juuri tästä pelosta...

Sokea-ajaar
Mistä se johtuu, että kun suomalaisia pakkokäännytettiin kristinuskoon, kristityt pelkäsivät suomalaisten aiempia palvontapaikkoja ja mm. yksi kirkonmies, joka oli määrätty hävittämään näitä paikkoja, tuli myöhemmin ikäänsä mielenvikaiseksi juuri tästä pelosta...

En tiedä. Ehkä hän yksinkertaisesti "paloi", "hukkui", "mestattiin", "kidutettiin kuoliaaksi" t.m.v. Kansanmuisti on sielu joka perustuu kieligenetiikkaan. Kun se tuhoutuu, tai yhteys siihen tuhoutuu, vaikuttaa "JÄÄMÄ" psyykkeeseen ja tulos on sen mukainen mitä "JÄÄMÄ" sisältää. Sen voi käsittääkseni korjata siten että "JÄÄMÄ" korvataan "A":lla. Edellyttäen tietenkin että on mitä korjata.

" Kansanmuisti kokonaisuudessaan ei koostu pelkästään tiedoista mitkä periytyy vanhemmilta lapsille esimerkiksi lauluina, runoina ja tarinoina. Kokonaisuudessaan jokainen kantaa kansanmuistia mukanaan kieligeneettisellä tasolla. Kieligeneettisen muistin pohjana on alkuperäiskieli joka kertoo alkuperästämme. Riippuen siitä mitä aikakautta tutkimme, löytyy tiedot sisimmästämme jos osaame etsiä.
Kun tutkimme kieltä kieligeneettisellä tasolla, omalla tavallaan tutkimme kansanmuistia josta myös käytetään sielu -nimeä. Jos yhteys sieluun jostain syystä katkeaa, tuloksena on mielenterveydellinen ongelma koska ihmisen henkinen olemus on enää JÄÄMÄN varassa. Käsittääkseni se on korjattavissa - edellyttäen tietenkin että on mitä korjata. "

http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/suom ... ikkalinkit

Koita taistella siis A:n puolesta, JÄÄMÄ ei voi olla mitään hyvää. Itse lähden tästä helsinkiin piakkoin vierailemaan synagoogassa ja buddhalaisessa keskuksessa liittyen koulun syventävään uskonnon kurss(eih)iin.

Mahtaa gootteja ottaa suunnattomasti kun Helsingin seudulla nuoret alkaneet pudottelemaan ää:tä ja öö:tä puhekielestä! Kritiikki kohdistuu puheen flegmaattisuuteen.

Sokea-ajaar
Mahtaa gootteja ottaa suunnattomasti kun Helsingin seudulla nuoret alkaneet pudottelemaan ää:tä ja öö:tä puhekielestä! Kritiikki kohdistuu puheen flegmaattisuuteen.

Itse asiassa se olisi mielenkiintoinen trendi jonka ulottuvuus on yhtä laaja kuin syväkin. Eikä ääkkösiä välttämättä tarvitse jättää kielestä pois koska niihin on totuttu. Kysymys on lähinnä siitä että tuntee ja oppii vanhan kielen josta ammentaa titetoa ja taitoa. Esimerkiksi löytyy lauluja ja runoja jotka ovat ... ties kuinka vanhoja. Samalla kun teemme sitä työtä, kehittyy myös vastustuskyky Gåäööttien kieltä vastaan. Eli emme hyväksy Gåäööttien kielen kuuluvia tunnustuksia omaksemme ja kieli sinänsä ei voi vaikuttaa henkiseen tasapainoomme.

Koulumaailmassa käytetään äidinkielen opetuksessa sanoja jotka ovat ristiriidassa itse äidinkielen kanssa. (Esimerkiksi kaikki sanat jotka alkavat kahdella konsonantilla). Sama koskee matematiikkaa ja useita muita aineita. Ristiriidat heikentää oppimiskykyä. Ne ongelmat jää pois koska emme käännä vierasperäisten sanojen viestejä itseämme emmekä opettajaa vasten.

Ja monet sanat sisältävät ohjeita vanhan ajan kielelle. Esimerkiksi tänään kirjoitamme SUOMESTA. STA ei ole suomen kieltä ja vanhan kieliopin mukaan kirjainten väliin tulee I: SITA joka on "sama" kuin suomen kielestä latinan kieleen siirtynyt SITU.

SIT: ESITE TEIES = "esitätte olevanne (jostakin)" SUOMI SITA > SUOMI SITU. MINÄ on luultavasti alunperin MI, eli sama kuin englannin kielessä. Samalla tavalla viikonpäivien TAI on sama kuin englannin DAY. Suomen kieli on vanhempi koska siinä on I. Gåäööttien kielessä se on DAG joka on kokonaan eri asia (DEAEGE GEAETE).

Jyde
Seuraa 
Viestejä594
Matti E Simonaho
HELSINGIN rakensi muuten Gustaw Wasa, se on totta koska:
HE.EE.EL. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. EL.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. ER.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN.GE. GE.EN.II.ES. ER.EE.HE.

GE. VA.ES.TE. VAIVA. VAIVA. TE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
W=VAIVA jossa VA on S ja S -IVA on Z.

GE. VA.ES.TE.ZET. ZET.TE.AE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
Eli Helsinki -nimen KDNA on totta.

Kerropas nyt Matti Ö. Pöpinaho, miten tuosta Helsingistä tuli Kustaa Vaasa ihan tuollalailla vaan koska sinä niin päätit? En todellakaan ymmärrä miten kirjoittamalla Hersing gnisreH, voimme todeta sitten että se onkin:
GE. VA.ES.TE. VAIVA. VAIVA. TE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
W=VAIVA jossa VA on S ja S -IVA on Z.

Ihan oikeasti Matti, taitaa kyllä isopyörä heittää...

Kunhan yritän joskus olla asiallinen...

Jyde
Matti E Simonaho
HELSINGIN rakensi muuten Gustaw Wasa, se on totta koska:
HE.EE.EL. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. EL.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN. GE. GE. EN.II.ES. ER.EE.HE.
HE.EE.ER. ES.II.EN.GE. GE.EN.II.ES. ER.EE.HE.

GE. VA.ES.TE. VAIVA. VAIVA. TE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
W=VAIVA jossa VA on S ja S -IVA on Z.

GE. VA.ES.TE.ZET. ZET.TE.AE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
Eli Helsinki -nimen KDNA on totta.
Kerropas nyt Matti Ö. Pöpinaho, miten tuosta Helsingistä tuli Kustaa Vaasa ihan tuollalailla vaan koska sinä niin päätit? En todellakaan ymmärrä miten kirjoittamalla Hersing gnisreH, voimme todeta sitten että se onkin:
GE. VA.ES.TE. VAIVA. VAIVA. TE.ES.VA. GE. jossa VAIVA = Z.
W=VAIVA jossa VA on S ja S -IVA on Z.

Ihan oikeasti Matti, taitaa kyllä isopyörä heittää...

HEL = "helvetti"
Esien G "esittää/käyttää G:tä" mutta vittaa myös 6CG joka on 666
HER = "herra"
W=VAIVA jossa VA = S ja S-IVA on Z jolloin
WASA = ZETAE ESAE joka on "tuhoava saatana"
ZETAE = ZET ÅE
ZET ÅE = ZÅ
R.UO.TSI. = R.Å.Z Z.Å.R. = ER.ÅE.ZET. ZET ÅE.ER.

Käsittääkseni "helvetti", 666, herra, "vaiva" (englannin kielessä "wave"), W (torahampaat) ja "saatana" kuuluu yhteen ja kait voi päätellä ilman että " isopyörä heittää ". Vaan mitäpä minä tiedän kenenkään pyöristä, mie käytän järkee.

Matti E Simonaho
HEL = "helvetti"
Esien G "esittää/käyttää G:tä" mutta vittaa myös 6CG joka on 666
HER = "herra"
W=VAIVA jossa VA = S ja S-IVA on Z jolloin
WASA = ZETAE ESAE joka on "tuhoava saatana"
ZETAE = ZET ÅE
ZET ÅE = ZÅ
R.UO.TSI. = R.Å.Z Z.Å.R. = ER.ÅE.ZET. ZET ÅE.ER.

Käsittääkseni "helvetti", 666, herra, "vaiva" (englannin kielessä "wave"), W (torahampaat) ja "saatana" kuuluu yhteen ja kait voi päätellä ilman että " isopyörä heittää ". Vaan mitäpä minä tiedän kenenkään pyöristä, mie käytän järkee.

Valitettavasti jutuissasi ei ole ollut jälkeäkään järjen käytöstä, vaan ainoastaan vakavista harhoista, ainakaan vuoteen. Kaikki vastauksesi todistavat vain entistä varmemmin sen, että tarvitset kipeästi psykiatrista apua.

Nuo loputtomat kirjainpelisi ovat jo niin kaiken järjellisen ulkopuolella, ettei niitä voi edes kommentoida. Olet uponnut täydellisesti omaan mielikuvitukseesi, ettei jutuillasi ole enää mitään yhteyttä mihinkään.

Hmm? Herra Simonahossahan on neroutta. Samanlaista oiretta kuin George Washingtonissa tai Albert Einsteinissa. Tosin kieligenetiikkaa pitäisi tutkia myös laajemmalta näköalalta tai jotain, mitä se on lyhyesti kuvattuna, ja miten se liittyy muuhun kielitieteeseen. Se mitä tämä Suomen valtio tahtoo linjata koulutusohjelmillaan nyt vaan on eri asia...

Missä on ihmisten nuoruus? Ovatko kaikki kyynisiä ja vastaanottokyvyttömiä ja uusille aivoituksille sulkeutuneita? Eikö Matti E. Simonaho ansaitse muka samanlaista vastaanottoa kuin muutkin ihmiset, vaikka kykenee ajattelemaan eri tavalla kuin muut?

Käyttäydytte miltein kuin propaganda olisi vienyt ajatukset.

np: Ian Van Dahl - Castles In The Sky

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat