Seuraa 
Viestejä45973

Miten voi olla mahdollista, että venäläiset uusrikkaat kaikesta vauraudesta ja tyylikkäästä pukeutumisesta huolimatta haluavat edelleenkin haista yhtä pahalle kuin menneiden vuosikymmenien kommunismin aikaiset r...ät? Onko epähygienisyys olennainen osa venäläisyyttä? Vai onko kyse käänteisesti siitä samasta ilmiöstä mistä suomalaisia syytetään - rahaa laitetaan vaikkapa autoihin ja elektroniikkaan mutta kävellää maailman kaupungeissa 6 vuotta vanhoilla kuluneilla kengillä?

Sivut

Kommentit (48)

Gerson
Seuraa 
Viestejä316

Jospa kyse on aitovenäläisesta asenteesta - viis siitä vaikka haisee paskalle kunhan päällä on minkkiturkit ja tyylikkäät muotivaatteet. Vrt. Potemkinin kulissit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa olla sukupuoli kohtainen juttu tuo,ne pitkäsääriset Venäläis neitoset joita olen öööö tavannut tuoksuvat tosi hyvälle.....
Mut kyllä tuohon outoon tapaan venäläis ukoilla lähi kylpylässä törmää,herrat lampsii pyyhe lanteilla suihkuja väistellen löylyyn,tosi herttainen haju irtoo,mut reippaalla löylyn heitolla talvisota hengessä herrat myös painuu suihkuun...

visti
Seuraa 
Viestejä6331
ralf64
Miten voi olla mahdollista, että venäläiset uusrikkaat kaikesta vauraudesta ja tyylikkäästä pukeutumisesta huolimatta haluavat edelleenkin haista yhtä pahalle kuin menneiden vuosikymmenien kommunismin aikaiset r...ät? Onko epähygienisyys olennainen osa venäläisyyttä?No voi! Sinulla ja Gersonilla riittää jatkuvaa mielipahaa näistä venäläisistä: Eivät osanneet sotia ja vielä haisevatkin.
Ettette nyt aivan leimautuisi, minä lupaan avata kohtpuoliin krskustelun aiheesta,
Siperialaisten umpihangessa pärjääminen pelkkä myytti???
Uusimpien tutkimusten mukaan siperialaiset ovat suhteellisen lyhytjalkaisia ja heidän lumessatalsimiskykyään on systemaattisesti liioiteltu.
"visti"

visti
ralf64
Miten voi olla mahdollista, että venäläiset uusrikkaat kaikesta vauraudesta ja tyylikkäästä pukeutumisesta huolimatta haluavat edelleenkin haista yhtä pahalle kuin menneiden vuosikymmenien kommunismin aikaiset r...ät? Onko epähygienisyys olennainen osa venäläisyyttä?No voi! Sinulla ja Gersonilla riittää jatkuvaa mielipahaa näistä venäläisistä: Eivät osanneet sotia ja vielä haisevatkin.
Ettette nyt aivan leimautuisi, minä lupaan avata kohtpuoliin krskustelun aiheesta,
Siperialaisten umpihangessa pärjääminen pelkkä myytti???
Uusimpien tutkimusten mukaan siperialaiset ovat suhteellisen lyhytjalkaisia ja heidän lumessatalsimiskykyään on systemaattisesti liioiteltu.
"visti"Ei helevetti, palstan vainukoirat Ralf ja Gerson haistelevat venäläisiä! Minulla on varmaan hajuaistissa vikaa, kun olen käynyt Pietarissa, Moskovassa ja ennen kaikkea Etelä-Siperiassa (monta kertaa Barnaulissa ja Altai-vuorilla), mutta pahanhajuisia ihmisiä en ole siellä tavannut. Ihan sama havainto minulla on monista muista maista mm Afrikasta, mitä nyt kuumat bussit ym ovat poikkeuksia kaikkialla. Rafun ja Gersonin kannattaisi hankkiutua noin terävillä hajuaisteillaan huumepoliisin palvelukseen.

Edit, havaintojeni mukaan eteläsiperialaisilla on pitkät jalat. Siperiaan kuuluva Barnaul on muuten Milanon korkeudella. Hienompaa seutua kuin nuo Ob-joen latvat ja etenkin pari sataa kilometriä etelään Altai-vuorille luonnon ystävän on vaikea löytää. Toki meiltä Brasiliasta löytyy vastaavia paikkoja kuten myös jonkin verran meiltä Suomestakin. Ja hiton ystävällisiä ihmisiä kaiken lisäksi kaikissa mainituissa paikoissa.

Luulisin, että ralfilla ja Gersonilla on jokin seksuaalinen tabu, joka liittyy venäläisiin. Kestoaiheena tuntuu, oletettavasti, miehillä olevan neuvostoarmeijan jäsenten suorittamat raiskaukset. Nyt kun tähän vielä lisätään tämä hajufantasia, niin melko perversiltä alkaa homma kuulostamaan.

googeli
Luulisin, että ralfilla ja Gersonilla on jokin seksuaalinen tabu, joka liittyy venäläisiin. Kestoaiheena tuntuu, oletettavasti, miehillä olevan neuvostoarmeijan jäsenten suorittamat raiskaukset. Nyt kun tähän vielä lisätään tämä hajufantasia, niin melko perversiltä alkaa homma kuulostamaan.Niin, sitä saa mitä tilaa. Hitlerin armeija käsitteli venäläisiä, valkovenäläisiä ja ukrainalaisiakin julmasti ali-ihmisinä kuten muitakin slaaveja. Stalin päästi saman pirun irti, kun sotaonni kääntyi. Sodan lopputulos oli selvä viimeistään silloin, kun Hitler julisti sodan Yhdysvalloille. Yksistään USA:n teollinen kapasiteetti, etumatka ydinaseen kehittämisessä jne olisivat joka tapauksessa ratkaisseet sodan Liittoutuneiden hyväksi. Veikkaan, että oli ihan hyvä asia, että tehtiin erillisrauha mahorkan hajuisten ryssien kanssa, niin raskas kuin lopputulos olikin. Tosin siinä meni Suomen toiseksi suurin kaupunki ja toiseksi rikkain alue (Helsingin seudun jälkeen), mutta olemme ne saaneet takaisin maamme rajojen sisällä.

Rere

Ei helevetti, palstan vainukoirat Ralf ja Gerson haistelevat venäläisiä! Minulla on varmaan hajuaistissa vikaa, kun olen käynyt Pietarissa, Moskovassa ja ennen kaikkea Etelä-Siperiassa (monta kertaa Barnaulissa ja Altai-vuorilla), mutta pahanhajuisia ihmisiä en ole siellä tavannut. Ihan sama havainto minulla on monista muista maista mm Afrikasta, mitä nyt kuumat bussit ym ovat poikkeuksia kaikkialla. Rafun ja Gersonin kannattaisi hankkiutua noin terävillä hajuaisteillaan huumepoliisin palvelukseen.

Johan sitä edesmennyt Juice Leskinen lauleskeli kappaleessaan " Mussolini perusdiini", että "Ryssät haisee pahalle, juutalaiset rahalle, hintit esinahalle ja spurgut autonvahalle. Kaikki töihin sahalle ja nirri pois." Mutta Rafu ja Gerson tosiaan ovat surkuhupaisuudessaan Simonahon ja Jotunin luokkaa.

Mitä olen tavannut, tai siis en tavannut mitenkään henkilökohtaisesti, vaan lähinnä ohittanut venäläisiä uusrikkaita täällä hotelleissa, ovat kyllä mielestäni haisseet, tai tuoksuneet - miten haluatte, uusimmilta ranskalaisilta hajusteilta.

Ne rekkakuskit, toppahousut, haisevat yhä vaan rasvalle ja paskalle, mutta vertailun vuoksi pitäisi haistella suomalaista keskivertorekkakuskia.

Venäjällä sitten taas - no en ole haisevampia yleisökäymälöitä tavannut. Joissain saattaa olla parikin senttiä kusta lattialla ihan valehtelematta. Ei sinne oikein pikkukengillä, ovelta voi heittää kepillisen jos on pakko.

Että vähän suhteellista tuo haju.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191

Osaavat venäläiset panna haisemaankin. Yksi hassu juttu tapahtui toisen maailmansodan tuoksinassa, kun venäläiset marssittivat saksalaisvankeja Moskovan läpi. Taisi olla marssimassa myös kahdeksan saksalaista kenraalia, jos muistan. Ensin oli venäläinen pitänyt vankeja nälässä ja sen jälkeen syöttänyt niille ennen marssitusta rasvaista kaalikeittoa, joka sai mahan sekaisin. Sitten ajoikin marssivan osaston jäljessä joukko tankkiautoja, jotka huuhtelivat paskan pois kadulta. (En tiedä ovatko rafu tai gerson jo ennättäneet kertoa tämän, mutta kerroinpa nyt kuitenkin.)

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Määki tiedän suomalaisia, jotka ei ihan joka viikko jaksa peseytyä. Niitten kämpät sitten on jo eeppisiä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

pkinnune
Taitaa olla sukupuoli kohtainen juttu tuo,ne pitkäsääriset Venäläis neitoset joita olen öööö tavannut tuoksuvat tosi hyvälle.....
Mut kyllä tuohon outoon tapaan venäläis ukoilla lähi kylpylässä törmää,herrat lampsii pyyhe lanteilla suihkuja väistellen löylyyn,tosi herttainen haju irtoo,mut reippaalla löylyn heitolla talvisota hengessä herrat myös painuu suihkuun...No samoinhan väitetään, että venäläisillä on tapana mennä uima-altaaseen täydessä meikissä ja kampauksessa. On siinäkin tainnut huolellinen peseytyminen ennen uintia jäädä hieman puolitiehen.

Venäläisille tuntuu joskus olevan täysin käsittämätöntä ymmärtää oman käyttäytymisensä ja senkaltaisen ajattelun yleisempien seurausten yhteys. Eräs venäläinen oli kyydissämme. Hän ei löytänyt autosta tuhkakuppia, joten päätti avata ikkunan ja heittää käsissään olleen roskan tien poskeen. Hetken kuluttua hän ihmetteli ääneen, miten ihmeessä suomalaisten teiden varret ovat niin siistissä kunnossa, kun Venäjällä ne ovat täynnä roskia. Me ihmettelimme hiljaa itseksemme, miten hän ei kyennyt hahmottamaan oman toimintatapansa yhteyttä roskaisuuteen. Varmaankin samoin ne kylpylöiden peseytymistä välttelevät yksilöt eivät ymmärrä, kuinka altaan puhdas vesi on niiden suihkussa lotraavien suomalaisten avustuksella ylläpidettyä.

Tottumattomuutta. Yleiset uimalat ovat maailmanlaajuisesti harvinainen ilmiö, jo Ruotsissa niitä on tietääkseni paljon vähemmän. Uimalat maailmalla ovat kalliita klubeja, joihin vain rikkailla on varaa.

Venäläisten hajuista muistan ainoastaan mahorkan ja valkosipulin, jota käyttävät suomalaisia enemmän. Suomalaiset taas haisevat kahvilta. Kun palasin pitkän Kiinan-reissun jälkeen suomeen Seutulaan, tuntui ettei siitä kahvin hajusta läpi päässyt kulkemaan.

Kotikaupunkini kylpyläuimalassa on paljon venäläisiä turisteja. Oikein siistiä ja kauniskäytöksistä porukkaa enimmäkseen. Mutta yksi tapaus oli, mies puolikännissä, ei suostunut uskomaan, että pukuhuoneessa EI saa polttaa. Hänelle huomautettiin asiasta. Ei kiinnostanut, jatkoi polttamista. No, suomalainen mies sitten löylyämpärillisellä kylmää vettä sammutti. Meni siinä vaatteetkin vaihtoon. Mies oli nolo, muut venäläiskaverit ihan hiljaa. Ymmärsivät yskän.

Mimei
Mutta yksi tapaus oli, mies puolikännissä, ei suostunut uskomaan, että pukuhuoneessa EI saa polttaa. Hänelle huomautettiin asiasta. Ei kiinnostanut, jatkoi polttamista. No, suomalainen mies sitten löylyämpärillisellä kylmää vettä sammutti. Meni siinä vaatteetkin vaihtoon. Mies oli nolo, muut venäläiskaverit ihan hiljaa. Ymmärsivät yskän.

Tämä olisi pitänyt saada kyllä videolle. Minäkin olisin juossut juutuubiin olematon tukka hulmuten katsomaan moista.

Electric shadow
Mitä olen tavannut, tai siis en tavannut mitenkään henkilökohtaisesti, vaan lähinnä ohittanut venäläisiä uusrikkaita täällä hotelleissa, ovat kyllä mielestäni haisseet, tai tuoksuneet - miten haluatte, uusimmilta ranskalaisilta hajusteilta.

Ne rekkakuskit, toppahousut, haisevat yhä vaan rasvalle ja paskalle, mutta vertailun vuoksi pitäisi haistella suomalaista keskivertorekkakuskia.

Venäjällä sitten taas - no en ole haisevampia yleisökäymälöitä tavannut. Joissain saattaa olla parikin senttiä kusta lattialla ihan valehtelematta. Ei sinne oikein pikkukengillä, ovelta voi heittää kepillisen jos on pakko.

Että vähän suhteellista tuo haju.
Kyse ei ole mistään venäläisestä rupusakista vaan uusrikkaista joilla vaatetuksen, jalokivien ja autojen perusteella on rahaa ja muuta omaisuutta rutkasti. Ja silti haisevat hemmetin pahalle. Nyt tarvittaisiin juuri venäläisyyden asiantuntijan lausunto, että kuuluuko epähygieenisyys jollain tavalla venäläisyyteen. Olen tähän asti luullut että vain köyhät haisevat mutta että rikkaat tuoksuvat. Nyt rikkaat venäläiset ovat kyseenalaistaneet entisen käsitykseni.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat