Seuraa 
Viestejä45973

Tän voi tietysti poistaa heti ku ihmiset ymmärtää et 1 ketju riittää jos aihe ei ole niin laaja, että siitä keskustelu onnistuu paremmin useassa ketjussa.
Viestinne kyllä nähdään asiaa käsittelevässä keskustelussa, ei teidän siksikään tarvitse julistaa jotain uudella otsikolla ja avauksella.

Kommentit (10)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Tästäkin aiheesta on aika monta ketjua. Ei ne tajuu.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Saw
Tästäkin aiheesta on aika monta ketjua.Jotenkin voisi perustella jos tolleen väittää, oisko linkkiä tai jotain luotettavaa tutkimusta aiheesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei välttämättä näinkään. Joistakin aiheista on hyvä olla useampikin ketju. Yleensä kun kaikki pitemmät ketjut ovat vain muutaman hörhön väittelyitä, joita kukaan ei jaksa seurata. Esim. tapaus d-vitamiini-ketju tai 9/11salaliittohöpinät tai lalli ja eerik-skeida. Kaikkiin olin vastannut alkuaikoina jotain VUOSIA sitten ja vieläkin se väittely jatkuu. Ärsyttää enemmän se ketjujen yhdistely, kuin samoista aiheista avaaminen.

eteenpäin
sivupalkissa tällä hetkellä 6 ketjua ydinvoimasta. wtf

Minä käytän "Näytä aktiiviset viestiketjut"-linkkiä aina, en edes vilkaise vasenta palkkia. Voisin jopa poistaa sen kokonaan, kun tämä näkymäni on muutenkin modattu. Siksipä ei koskaan ole ongelmia senkään kanssa, kun joskus lukee harmitteluja siitä, että jotain on taas siirretty vapaaseen sanaan.

Ainoastaan, jos pitää hakea jokin tietty vitja, pitää miettiä sijaintia tai käyttää hakua.

eteenpäin
Seuraa 
Viestejä1591

Kylhän ydinvoimasta saa ja pitääkin kai useita ketjuja olla, mutta tarvitaanko erikseen esim:

- "Miksi maanjäristysalueille saa rakentaa ydinvoimaloita?" sekä "Miksi ydinvoimalan pitäsi kestää maailman tuhoutuminen?"

- "Ydinvoima, kehno tapa tuottaa sähköä" ja "Ydinvoima paras tapa tuottaa energiaa"

Myönnän kyllä, että en ole tarkemmin näihin viestiketjuihin perehtynyt, joten saattaa siellä olla selkeästi eri aiheetkin. Otsikoiden perusteella vain vaikuttaa vähän... sillee...

eteenpäin
sivupalkissa tällä hetkellä 6 ketjua ydinvoimasta. wtfNiinpä, niitä on ollut tänään enemmänkin, ne on yhdistetty muihin ketjuihin.
Älkää julistako sanomaanne otsikoilla, ne ehtii näkemään vain ne jotka ovat paikalla vain sen hetken kunnes modet rientävät vittuuntuneena yhdistelemään lässytyksiä.
Ei käy kateeks modejen työtaakka, kateeks käy ettei oo "poista tämä viesti" tai "poista tämä ketju", ehkä parempi niin,

eteenpäin
Kylhän ydinvoimasta saa ja pitääkin kai useita ketjuja olla, mutta tarvitaanko erikseen esim:.Tietysti tarvii, jossain silti kulkee raja.
Katsokaa mihin ketjuun vuodatus parhaiten sopisi.
Jos ei sellaista ketjua ole, silloin tietysti on hyvä avata uusi keskustelu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat