Seuraa 
Viestejä45973

Kävinpä kerran yhdessä hivenainetutkimuksessa, joka tehtiin niin, että joku johto tökättiin sormen ja sitten metallitikulla, joka oli kans kytketty johkin aparaattiin, tökättiin toiseen sormeen. Tietsikan ruudulla alko käyrät näyttään eri vitamiinien ja hivenaineiden tason. Jotakin oli liikaa ja jotakin liian vähän.

Systeri meni varaan perkule mullekkin nyt ajan johkin ruoka-ainetestiin, joka tehdään melko samalla tavalla. Johdot sormissa istuskellaan vähä aikaa ja 50e paperinivaska käteen, jossa kerotaan mitä ruoka-aineista pitäis välttää ja mikä sopii.

Nämä tällaset tutkimukset... onko ne pelkkää kusetusta vai onko kellään tietoa tehdäänkö OIKEASTI tutkimuksia pelkillä tietokoneilla ja johdoilla. Mun intuitioni vaan sanoo, että tää on pelkkää...

Kommentit (5)

Selvää huijaustahan tuo on. Onneksi mulla olisi myytävänä tuollaisen humpuukin negatiivisen energian kumoavia Tokoferol® rannekkeita, joissa on atomaariseen zirconiumiin upotettuja juuri kehon taajuudella värähteleviä hologrammeja. Ja kun tilaat nyt, saat vielä kaupan päälle ensi kuun horoskoopin ja t-paidan samalla alennetulla hinnalla, vain 129 euroa tai 240 eurolla 2 pakettia!! Tilaa Heti! Tarjous on voimassa vain tämän päivän!
045 12345678 Manitbois Oy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täyttä hömppää. Sellaista laitetta ei ole kliinisen kemian puolella vielä kehitetty, joka pystyisi analysoimaan verestä kaikki vitamiinit ja hivenaineet parin johdonpätkän avulla. Jäi tosin vähän epäselväksi, että otettiinko laitteella edes verinäytettä, vai tökättiinkö johto jotenkin ihoon kiinni, josta se maagisesti alkoi suoltaa vitamiinikäyrää ruudulle?

Oli miten oli, vaikka näyte otettaisiin verestä, vaatii sen analysointi huomattavasti enemmän työvaiheita ja aikaa. Se pitää jakaa osiin erilaisten analyyttien tutkimiseksi eli metodeilla jne. Tuollaisia CIA-analysaattoreita ei oikeassa elämässä ole.

ASYRA™ MITTAUS EI ANNA LÄÄKETIETEELLISTÄ DIAGNOOSIA.
JOS TARVITSET LÄÄKETIETEELLISEN DIAGNOOSIN,
SINUN TULEE KÄÄNTYÄ LÄÄKÄRISI PUOLEEN!

Mittaukset voi maksaa vain käteisellä, pankkikortti ei käy

Noin selvää kusetusta ei ole vähään aikaan edes näkynyt. Jos joku on niin tyhmä, että maksaa tuosta humpuukista, niin ansaitseekin tulla huijatuksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat