Seuraa 
Viestejä45973

Sama muija väittää, että sokeroimisella muka karvankasvuloppuu kokonaan, kun kuulemma se sokeriaine ottaa karvan pois jyvineen? Totta vai tarua?

Kommentit (10)

Jos nyt ihan tällä tavalla maallikkona ajattelisin, niin (mahdollinen) karvankasvu loppuu takuuvarmasti ainoastaan siihen, kun karvatuppi on poistettu. Käsittääkseni ne sijaitsee orvaskedessä, joten niiden poisto voi olla melkoisen inhottava operaatio.

Joten, tuskin pelkällä sokerilla ihan karvankasvut loppuu.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5374

No, sokerin fruktoosi on sellaista myrkkyä etten ihmettelisi vaikka se tuhoaisi karvojen kasvuedellytyksetkin. Mutta tuohan on niitä asioita, jotka selviää kokeilemalla eikä puhumalla!

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Totta, mutta se ei lopu yhdellä käsittelyllä. Kaikki karvat ei kasva yhtäaikaa ja homman joutuu toistamaan useemman kerran jonkimmoisella aikavälillä jos haluaa pysyvämpää karvattomuutta.

kalliokas
Voisiko olla niin että sokeria käytetään liimana ja karvat revitään kuivuneen sokerin mukana irti.Sitä se nimenomaan tarkoittaa.

ei vahaaminenkaan pysäytä karvankasvua lopullisesti, miksi sokeri sen tekisi? kestää vaan kauemmin karvojen kasvaa näkyviksi kuin jos ajelee ne.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Sokeri, vahat ja höyläys eikä mikään lopeta karvan kasvua. Ainoa pysyvä tapa on karvatuppien tuhoaminen laserilla. Kosmetologit suorittavat toimenpiteen ja se vaatii yleensä 3-5 käyntiä. Googlaamalla löytyy lisätietoa ja mainoksia.

Hämmentää.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Aschenisto
Sama muija väittää, että sokeroimisella muka karvankasvuloppuu kokonaan, kun kuulemma se sokeriaine ottaa karvan pois jyvineen? Totta vai tarua?

Kun loppuisikin... ei tarvitsisi enää sokeria keitellä. Toisaalta siirryin sokeriin karvanpoistoaineena, kun voiteista tuli näppylöitä, vaha oli liian kallista ja höylätä sai joka välissä. Sokerimömmön keittelee itse halvoista aineksista, se on ympäristöystävällistä, biohajoavaa eikä sille voi oikein käsittääkseni tulla allergiseksi. Joten parempi näin kuin muutoin.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

inkku
ei vahaaminenkaan pysäytä karvankasvua lopullisesti, miksi sokeri sen tekisi? kestää vaan kauemmin karvojen kasvaa näkyviksi kuin jos ajelee ne.No voi olla sitten ettei pysäytä. Oon luullu näin kun sokerointi repii ne juurineen taas kun vahaaminen katkoo.

pelaaja
Seuraa 
Viestejä750

Sokeri toimii samalla periaatteella kuin kuumavaha. Eli molemmat nyhtävät karvat juurineen pois.

Minulla on ollut epilaattori jo vuosia, joka nyppii karvat myöskin juurineen pois ja vaikutus on sama. Sekin on suht. ekologinen vaihtoehto. Siinä ei karvoja nyhdetä niin hirveätä määrää kerralla ja kipu on helpompi kestää. Eikä tarvitse käyttää kun kerran kahdessa viikossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat