Seuraa 
Viestejä45973

Mitä mieltä olette asiasta? Itse joudun välillä raivon valtaan, kun ajattelen asiaa, vaikka lihaa syönkin. Juurikin tässä joku kolme miljoonaa possua haudattiin elävältä. Ajatukset pyörivät puukon iskemisestä kaulaan seuraavaa kättelemään tarjoavaa heppua. On vaikea pitää voittajista.

Kommentit (4)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Wazzaa
Ajatukset pyörivät puukon iskemisestä kaulaan seuraavaa kättelemään tarjoavaa heppua.Pitäisikö hakeutua hoitoon?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Wazzaa
Juurikin tässä joku kolme miljoonaa possua haudattiin elävältä.WTF??? Lisäinfoa?

***

Vihaan tarpeettoman kärsimyksen aiheuttamista ja kiduttamista. Pahinta mitä tähän mennessä olen telkasta nähnyt oli se kun pieniltä haikaloilta silvottiin kaikki evät ja eläimet heitettiin yhä elävinä edelleen mereen. Touhu oli äärimmäisen älytöntä sen vuoksi että hain evät eivät kuulema edes maistu hyvälle, mutta tottakai jonkun aasialaisen kansan pitää kiskoa niitä perkeleen eviä lärviinsä nimenomaan hääruokana. Noin muutenhan siellä Aasiassa miehillä on ilmeisesti huomattavia potenssiongelmia kun kaikki uhanalaiset eläimet kuten tiikerit pitäisi tappaa viimeistä elukkaa myöten että jätkillä saadaan heppi pystyyn (eläimistä tehtävät "potenssilääkkeet"). En ymmärrä miksei tiede ota kantaa tähän asiaan, eikä kukaan aloita kampanjaa jossa tuotaisiin esille miten älyttömiä nuo potenssiin liittyvät uskomukset ovat. Kyllä homeopatiasta tapellaan, mutta ollaan heti hiljaa kuin susi kukassa kun tuleekin kyse miehen seksuaalisesta kyvykkyydestä. Kai sen nyt sanoo järkikin ettei jonkun elukan viiksikarvat tai sarvi mitenkään VOI siihen asiaan vaikuttaa. Ehkä usko vaikuttaa, ja siinä mielessä niille impoille voisi syöttää vaikka sokeripillereitä eli placeboa.

Tuli tässä kai joku delfiininteurastusdokumenttikin telkasta, mutta en sitä tohtinut katsella ettei tule sydänkohtausta. Toisaalta yksi taannoinen South Parkin jakso huomautti että on vähän tekopyhää keuhkota delfiinien kohtelusta, kun samaan aikaan kohdellaan nautoja ja kanoja miten sattuu. No, pakkohan ei ole kohdella miten sattuu. Ja ei kai kukaan nautaa silvo ja jätä puolikuolleena kitumaan.

Nykyaikana keihään tai nuijan kanssa ei tarvitse riehua enää edes minkään villeimmän viidakkoheimon jäsenen, joten puolikuoliaaksi takominen barbaariseen tyyliin on tarpeetonta. Siisti laukaus otsaläskiin jos pakko on jostain syystä tappaa (kuten esim. ruoaksi). Ja jos elukka tapetaan, niin sitten siitä pitää käyttää kaikki osat.

Mitähän muuten minkkien ja turkiskettujen raadoille tapahtuu? Syötetäänkö ne jauhettuna lajikumppaneilleen?

Eläinten ajatellaan olevan jossain pienten lapsien tasolla. Ja lapsien ajatellaan olevan juuri onnellisia. Miksi siis eläimet ovat vähempiarvoisia?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat