Seuraa 
Viestejä389

SDP:llä on tulevissa vaaleissa Jutta urpilaisen ja Mikael Jugnerin vedolla tulossa se suurin putoaja. Työmies on täysin hukassa tämän unelmahötön kanssa, vaikka uusi slogan onkin TYÖ, eikä silloin akavalainen puoluejohto vakuuta.

Mitä arvuuttelette lopputulemaksi vaalien jälkeen, onko nopeita vaihtoja tulossa? Vai mennäänkö vanhoilla?

Ainakaan Lipposlaiseen oikeistopolitiikkaan heillä ei ole enää varaa, se sinetöisi demarivuosisadan päättyneeksi. Uusi vaikuttaja nousisi poliittiseen tyhjiöön, täyttäen sen mikä ei ole enää toiminut muutamaan vuosikymmeneen.

Kommentit (3)

Olen aiemmin kertonut, että SDP:n tulisi uudistua siten, että jatkuvan sosiaalidemokratian yms. promotoimisen sijasta tai rinnalle otettaisiin uusia konsteja. Ja ne uudet konstit ovat, että ei keskitytä niinkään vääntämään kättä siitä, kuinka suuria palkkoja ja etuisuuksia työnantajien pitää maksaa työntekijöille. Sen sijaan keskitytään siihen, että tehdään työntekijöistä yritysten omistajia jne.. Tällöin päästäisiin irti ikuisesta asetelmasta, missä junnataan nyt ja aina, ja siirryttäisiin todelliseen muutokseen, joka kääntää asetelman uudistuneen SDP:n ja työläisten kannalta menestykseksi.

Mutta voi olla, että tarvitaan uusi puolue, koska on todennäköistä, että SDP ei uskalla keinuttaa venettä niin paljon, että muuttuisi radikaalisti. Lisäksi kannatan resurssitaloutta, joten vene keinuu entistä kovemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat