Seuraa 
Viestejä1698

Kun täällä on niin paljon kaikenlaista salaliittoteoriatopikkia tarjolla niin otetaanpa katanta mikä niiden kannatus on. Eli kertooko media totuuden vai onko totuus enempi jotain zeitgeist suuntaan?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (3)

Kyllä ja ei, media kertoo aina oman versionsa totuudesta. Se, kuinka lähellä se versio on absoluuttista totuutta, riippuu jutun lähteistä, kirjoittajasta ja julkaisijasta.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Koko totuutta ei taida edes olemassa.

Media sun muut on niin manipuloitavissa olevia asioita joihin vaikutetaan aikamoisella voimalla ulkopuolelta. Irakin sodassa USA:n armeija teilasi Al jazeeran ja Reutersin uutistoimistoja jättäen jäljelle vain itselleen suotuisen median. CIAlla on ollut ohjelmia (mockingbird) sitä varten kuinka mediaa muutetaan länsimieliseksi, Neuvostoliitossa oli samanlaista aivopesua ja propagandaa omalle puolelleen ja se näkyy vielä tänäkin päivänä.

Itselleni tuli mieleen tuosta Libyan tilanteesta jossa Gaddafi tuntui vetävän niin mielipuolista läppää että voiko se olla oikeasti niin hullu vai onko kyseessä vain median systemaattinen asettuminen tätä vastaan tämän toimien ansiosta tai muiden ulkoisten tahojen vaikutusvallan ansiota. Olihan tätä ennen jos minkälaista uutisointia Lockerbiestä ja kaikesta muustakin.

On hyvä että lentokielto on nyt alueella ja toivotaan että armeija ei pääse tappamaan kansaa ja pyritään siihen että arabimainen vallankumous demokratian suuntaan tapahtuu tässäkin maassa mutta mitä tästä nyt seuraakaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat