Seuraa 
Viestejä45973

Esim hesarissa on arvailtu ketä nämä ovat ja onko heidän joukossaan tätä kuuluisaa Al-Qaidaa. Mielestäni video on aika hyvä osoitus ja Afganistanin ja Pakinstanin rajaseudulle on tulossa jatkoa. http://www.liveleak.com/view?i=02a_1301531604

Kommentit (5)

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Hyvä kysymys. Liittouma moukaroi maata periaatteella: Kuka hyvänsä muu valtaan kuin Gaddafi. Tästä on pitkä matka järjestäytyneeseen ja demokraattiseen yhteiskuntaan - jos se edes on perimmäinen tavoite. Ohjuksia ja pommeja turvallisen matkan takaa tai korkealta kylvämällä uutta yhteiskuntaa ei rakenneta.

Toivoa sopii, että kulisseissa on edes tekeillä suunnitelmia jatkosta. Joka tapauksessa jalkautuminen maahan on edessä. Siinä vaiheessa kalliita lentopelejään pihtaava Suomikin joutuu viimeistään mukaan.

iso-eemeli
Esim hesarissa on arvailtu ketä nämä ovat ja onko heidän joukossaan tätä kuuluisaa Al-Qaidaa. Mielestäni video on aika hyvä osoitus ja Afganistanin ja Pakinstanin rajaseudulle on tulossa jatkoa. http://www.liveleak.com/view?i=02a_1301531604[/quote]


Ihan tavallisia rauhaa rakastavia ja maltillisia kansalaisia. Itseasiassa olen asiasta niin varma että uskallan tehdä ennustuksen tulevista tapahtumista: Gaddafin luovuttua vallasta maahan saapuu rauha ja vapaat vaalit pidetään kuukausi siitä päivästä. Libyaan julistetaan juhlinnan kuukausi johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan uskonnosta, kansallisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai mistään muustakaan riippumatta. Jopa itse Gaddafi saatetaan nähdä laulamassa Kumbayata Obaman kanssa, leirinuotiolla tietysti. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kairamo
Seuraa 
Viestejä1517

Kalle.Koskisen "allekirjoitus"

Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.Voisiko enää paremmin kiteyttää.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
kairamo
Kalle.Koskisen "allekirjoitus"
Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.Voisiko enää paremmin kiteyttää.Tai typerämmin?

(Taitaa olla pseudoskeptikkojen yhteinen tunnuslause)

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

http://fi.wikipedia.org/wiki/Inhimillisen_kehityksen_indeksi

Ollut afrikan paras maa asua. Samaa luokkaa Britannian kanssa ja Etelä-afrikkaa parempi. Toivottavasti tämä reunioituneen palatsinsa pihalla teltassa asuva ahne ja kansaansa alistava eversti pian tajuaa luovuttaa sotilaallisen uhoamisensa, kuten YLE asian näyttää. Julmuuksissan alkasi jopa jakamaan aseita oman maansa reserviläisille ja hyökkäämään panssarivaunuilla siviilien valtaamiin kaupunkeihin.

Ettei vain olisi näin lapsellinen syy sodalle?

Muammar Gaddafi tunnetaan eräistä erikoisuuksistaan. Hän asuu ja ottaa vastaan vieraansa beduiiniteltassa. Vierailevat valtiovieraat joutuvat kiipeämään Yhdysvaltain pommitusten jättämien hänen entisen palatsinsa raunioiden yli, jotka on jätetty mielenosoituksellisesti raivaamatta.[7] Gaddafi asuu teltassa myös ulkomailla vieraillessaan, jolloin hänen telttansa pystytetään yleensä isännän presidentinpalatsin tms. läheisyyteen, esim. Pariisissa Hôtel Marignyn pihamaalle[8], Moskovassa Kremliin ja Roomassa Pamphilin puistoon[9]. Hänellä on myös pelkästään naisista koostuva henkivartiokaarti[10][11].
http://fi.wikipedia.org/wiki/Muammar_Gaddafi#Vallassa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat