Seuraa 
Viestejä6665

Olen ajatellut, että pienen, kuvan mukaisen itsehallintoalueen perustaminen muutaman itärajan kunnan syrjäkyliin olisi hyvä idea. Mitä mieltä sinä olet?

Itsehallintoalueen nimeksi tulisi Silakanmaa ja sen lippuna toimisi Venäjän lippu. Venäjän lippuun lisättäisiin pieni punainen raita erottamaan se virallisesta Venäjän lipusta.

Silakanmaan kieleksi valitsisin venäjänkielen. Silakanmaalla kenenkään ei tarvitsisi opiskella suomenkieltä. Tämän vuoksi ihmiset koko Suomen kaikissa oppilaitoksissa pakotettaisiin opiskelemaan venäjää. Lisäksi heidän tulisi oppilaitoksesta valmistumiseksi tai työpaikan saamiseksi suorittaa koe jossa he osoittavat, että pystyvät palvelemaan silakanmaalaisia, mikäli nämä esimerkiksi lomamatkan yhteydessä päättävät piipahtaa vaikkapa Vaasassa tai Turussa.

Koska itsehallinnosta aiheutuu kuluja, pitäisi Silakanmaan saada valtiontukia asukasta kohden laskettuna eniten kaikista maakunnista. Vastavuoroisesti Suomen verotusoikeutta Silakanmaahan pienennettäisiin. Silakanmaalle kuuluisi itseoikeutetusti myös oikeus myydä tavaraa Suomeen ilman arvonlisäveroa.

Silakanmaan ainutlaatuisuuden suojelemiseksi pitäisi suomalaisilta kieltää oikeus muuttaa Silakanmaalle tai perustaa sinne yritys. Silakanmaalaisilla olisi vastavuoroisesti oikeus muuttaa halutessaan Suomeen ja perustaa sinne yritys.

Koska silakanmaalaiset ovat rauhaarakastavia, eivätkä sellaisia sotahulluja kuin suomalaiset, ei Silakanmaalla tarvitsisi suorittaa lainkaan varusmiespalvelusta. Suomella olisi luonnollisesti kuitenkin velvollisuus huolehtia Silakanmaan puolustuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista.

Silakanmaalainen kulttuuri on poikkeuksellisen arvokasta. Siihen kuuluu muun muassa karhujen ampuminen pesästä, niiden humalluttaminen vodkalimpulla ja muuttolintujen kevätmetsästys. Tämän kulttuurin suojelemiseen Suomella olisi velvollisuus ohjata varoja tarpeellinen määrä.

Koska Silakanmaan erityisasema ja menestys herättää kateutta sivistymättömissä ihmisissä, pitää heidän mielipiteidensä muokkaamiseen oikeaan suuntaan ohjata riittävästi suomalaisten verovaroja. Esimerkiksi YLE:n budjetista olisi ohjattava tähän työhön vähintään 25%. Lisäksi jokaiselle Suomen paikkakunnalle pitää varmistaa kuuluvuus vähintään kahdelle verovaroin ylläpidettävälle venäjänkieliselle radiokanavalle. Peräti onnetontahan olisi, jos silakanmaalaiset eivät voisi kuunnella iskelmiä omalla äidinkielellään lomaillessaan vaikkapa Närpiössä.

Silakanmaan, tai maanlaajuisen pakollisen venäjänkielen arvostelu tulisi määritellä rasistiseksi rikokseksi.

Silakanmaalaisten tulisi äänekkäästi vaatia itsenäisyyttä tai liittymistä Venäjään aina säännöllisin väliajoin. Jos tähän joku suostuu, hänet on leimattava rasistiksi. Jos joku ei tähän suostu, hänet on leimattava rasistiksi.

Sounds like a deal?

Kommentit (9)

Ei oikeastaan. Suomenruotsalaisia on muuallakin kuin Ahvenanmaalla, nämä muut opiskelevat itsekin suomea, ja epäilen kovasti, että Silakanmaan maapinta-ala ja väkiluku tavoittaa yhtenäisyydesään ja koossaan suomenruotsalaisten territoriota.

Olisi muuten reilua myöntää tukea ahvenanmaalaisten ja silakanmaalaisten sosiaalisen liikkuvuuden edistämiseksi. Muuttovirtaa, asiantuntijavirtaa, kulttuurivirtaa, RAHAVIRTAA.

Ps. Olet erehtynyt, nykyään silakanmaalaiset käyttävät sivistyneeseen tapaan vodkatamponia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
syytinki
Eikös parempi nimi olisi Muikkumaa.

Rannikolla voisi sitten olla Silakkamaa ja pohjoisessa Aslakkila.
Eniromainen ehdotus! Rannikollahan on nuuskamuikkuset ja Itä-Suomessa neulamuikkuset.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Templebar
Avaus on niin hyvä, että se pitäisi lähettää muutamalle kansanedustajalle.Niin kannattaisi, mutta jotenkin on sellainen kutina, ettei idea saisi tuulta siipiensä alle. Olisi toki mielenkiintoista kuulla perustelut.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Denzil Dexter
syytinki
Eikös parempi nimi olisi Muikkumaa.

Rannikolla voisi sitten olla Silakkamaa ja pohjoisessa Aslakkila.
Eniromainen ehdotus! Rannikollahan on nuuskamuikkuset ja Itä-Suomessa neulamuikkuset.Kyllä taitaa pääkaupunkiseudulta löytyä suurin neulamuikkus -kanta.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Hmm. tuo Silakanmaa kuulostaa jotenkin tutulta. Ihan kuin olisin kuullut vastaavasta järjestelystä jossakin, mutta eihän tuollaista voi oikeasti olla... sehän olisi järjetöntä!

Naurettavaa! Tälläinen utopia ei voi olla mahdollista ennen kuin politiikkojemme viimeisetkin älynrippeet ovat paenneet päästä! Eihän?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat