Seuraa 
Viestejä384

Terve!

Tuossa talvella, kun ulkona oli reilut 10 astetta pakkasta, olin tyttöystävän kanssa rautatieasemalla odottamassa junaa. Pyysin häntä pitämään kahvikuppiani ja samalla kätemme koskivat toisiaan ja molemmat huomasivat tunteneensa jotain outoa. Kokeilimme uudestaan ja huomasimme, että aina liikuttaessamme ihoa toista vasten, se kutittaa/nipistelee. Kokeilimme myös kasvoihin samaa ja silloin korvassa kuului pieni surina jossain 100 hertsin tietämillä. Tätä mystistä iloa kesti noin kymmenen minuuttia kunnes juna tuli, eikä junassa sama ilmiö enää tapahtunut.
Kyseessä oli selvästi sähköinen ilmiö. Mistä johtuu, että normaalisti pakkasella tuollaista ilmiötä ei tule mutta nyt ensimmäistä kertaa elämässä sellainen tuli?

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka tuo olisikin tapahtunut jännitteellisen ajojohtimen alla sopivissa olosuhteissa, olen minäkin sitä mieltä, että rakkaudesta on kysymys.

Mahtoiko olla lähettyvillä sähköjohdot. Niissä on 25 kV jännite ja tottakai ne synnyttävät 50 hz sähkökentän. Ei siis staattista sähköä vaan ihan vaihtosähköä. Ei sydämet syki 100 herzillä.

Hankaussähkövaraus kropassa. Molemmilla hyvät eristykset maasta. Nipistely sormissa varauksen siirtoa kroppien välillä. Tapaus oli kokijoille hyvin jännittävä koska normaalijärjellä vaikeasti selitettävä kokemus -> aiheutti psykofyysisen vasteen korvassa joka tulkittiin 100hz ininänä.

Leikittiin lapsena joskus kovilla pakkasilla nostaa toisen tukka pystyyn viemällä kasi lähelle tai antamalla yllättäen napsahtava säkäri. Keinokuitu tai turkis ja kuiva pakkasilma ovat hyvät elementit siihen.

xork
Seuraa 
Viestejä384
hummer
Hankaussähkövaraus kropassa. Molemmilla hyvät eristykset maasta. Nipistely sormissa varauksen siirtoa kroppien välillä. Tapaus oli kokijoille hyvin jännittävä koska normaalijärjellä vaikeasti selitettävä kokemus -> aiheutti psykofyysisen vasteen korvassa joka tulkittiin 100hz ininänä.

Onpas kivoja vastauksia. Hankaussähkönä minäkin sitä pidän, sillä ilmiö esiintyi vain ihojen liikkuessa toistensa suhteen. Outoa on, että miksei ilmiö ole arkisempi, jos olosuhteet ovat olemassa joka talvi.

Tuon 100 Hz värinän tuntee kun hipelöit jonkin sähkölaitteen runkoa. Hinkkaus auttaa tuntemaan iholla 50 Hz sähkökentän vaikutuksen. Hankaussähköä ei synny kun ihoa hinkataan toisiaan vasten. Ei pakksellakaan. Kunnon eriste siinä pitää olla mitä hinkataan.

Ei tuossa ole hankaussähköllä mitään tekemistä.

Olette tuossa tilanteessa olleet herkistyneenä laajempaan tajunnantilaan, niin sanoakseni, ja niinmuodoin yhtä koko maailmankaikkeuden kanssa. Maailmankaikkeuden kummallisista voimista lähin on ollut rautatien 25kV:n avojohdin, jonka sähkökentässä olette oleskelleet.

Junan korirakenne toimii kuten Faradayn häkki eristäen sen sähkökentän ulkopuolelle, joten se ei tuntunut siellä.

Ihan käytännön vinkki: Kaikkea yksityiskohtaista teknistä tietoa on ihan turha tuputtaa tyttöystävälle, kerro vain, että tiedepalstallakin sitä pidettiin rakkautena.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323
Electric shadow
Ihan käytännön vinkki: Kaikkea yksityiskohtaista teknistä tietoa on ihan turha tuputtaa tyttöystävälle, kerro vain, että tiedepalstallakin sitä pidettiin rakkautena.Ihme humanistihyypiöitä täällä. Otat illalla kynän ja paperin ja alatte vääntää Maxwelliä. Siitä se ymmärrys lähtee, ja samalla tulee selväksi onko naikkosesta ainesta vakavampaan suhteeseen.

Kaipa tuolloin on ollut sopivat kosteusolot, että ajojohtimen sähkökenttä tuottaa aistittavan kokemuksen. Kyllä sen pitäisi olla toistettavissa samantapaisissa oloissa. Tuon saman kutinan voi aistia sopivissa oloissa esimerkiksi tietokoneesta, joka ei ole maadoitettu. Silloin virtalähteen suodatuskonkat päästävät koneen kuoreen korkeaimpedanssisen 110 V:n vaihtojännitteen. Samoin eristysviat voivat aiheuttaa tuollaisia tuntemuksia (jolloin on syytä ryhtyä pikaisiin toimenpiteisiin, koska seuraavan vaiheen tuntemus voikin sitten olla kammiovärinä).

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Neutroni
Tuon saman kutinan voi aistia sopivissa oloissa esimerkiksi tietokoneesta, joka ei ole maadoitettu. Silloin virtalähteen suodatuskonkat päästävät koneen kuoreen korkeaimpedanssisen 110 V:n vaihtojännitteen. Samoin eristysviat voivat aiheuttaa tuollaisia tuntemuksia (jolloin on syytä ryhtyä pikaisiin toimenpiteisiin, koska seuraavan vaiheen tuntemus voikin sitten olla kammiovärinä).

Mielenkiintoiselta tuntuu tuo kun reenikämpän maadotukset on jääny pikkasen huonolle mallille ja vehkeitten väliset piuhatkin on kännissä tehty ja yrittää laulaa mikrofoniin.

Ei mikään edellä mainituista

Maaliskuun päiväntasaus saa aikaan uskomattoman voimakkaan energian, mikä tuntuu kymmenkertaiselta täysikuulta. Se tulee kristalliportaalien läpi ja se laukaistaan pyramidiperustoihin, jotka on rakennettu verkkopisteisiin maakokonaisuuden halki. Tässä energiassa jatkuu koodiaktivointi nimeltään "kosminen alkusysäys".

Planeetan ylösnousemus liittyy planeetan kristallitransformaatioon. Ja kristallilla viittaamme suurempaan selkeyteen ja tahrattomaan taajuusjärjestykseen, joka on yhtenäinen. Se on nuhteettomuuden taajuus. Kristallitransformaatio sallii planeetan laajentumisen kolmannen ulottuvuuden yli. Kristallitransformaatio todellisuudessa vasta alkaa viidennen ulottuvuuden tasolta ja jatkuu 12. ulottuvuuteen.

Kosminen alkusysäys joka tapahtuu päiväntasauksessa 20.3.2011, jatkaa planeetan transformoitumista ja lisäksi aktiovoi lisää kristallivalokehon toimintaa, mitä säteillään 144-kristalliverkosta.
...kaikkihan ton ny tietää

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat