Seuraa 
Viestejä6665

Suomella ja Jemenillä on paljon yhtäläisyyksiä. Lisää löytyi yllättäen Uuden Suomen blogi-palstalta. Minä pistän vielä toiveikkaasti ääneni Suomelle. Parin kuukauden sisällä nähdään, miten kävi.


Uutiset kertovat,että Ali Abdullah Saleh on ollut Jemenissä valta-asemassa 32 vuotta. Sattumalta vallassaolovuosia on Ali Abdullah Salehille kertynyt saman verran kuin Suomessa Rkp:lle.

Valta ei vaihdu Jemenissä eikä Suomessa. Tai voihan se vaihtua Jemenissä.

Saleh ei kykene toteuttamaan muutosta Jemenissä eikä Rkp Suomessa. Luopuuko Saleh Jemenissä ja Rkp Suomessa vallasta ilman muutosvastarintaa? Tuskin.

On erojakin. Jemenissä mielenosoitukset on torpattu väkivalloin. 31.3. Suomen eduskuntatalon edessä Rkp sentään järjesti rauhanomaisen mielenosoituksen vallassaolonsa puolesta.

Onko tulevat eduskuntavaalitkin jatkoa aikaisemmille näytösvaaleille joissa on kansalla on toistuvasti vain äänestetty uudet hallituskumppanit Rkp:lle. Eduskuntavaaleista toiseen. Jatkuvasti sama kuvio uusittuna.

Nyt tulee Suomeen sentään poikkeuksellisesti vaalitarkkailijoilta. Kerrotaanko heille tästä erityispiirteestä suomalaisessa "demokratiassa"? Tapaavatko vaalitarkkailijat todellisen opposition edustajia?

Tuskin,uutisten mukaan he vierailevat jossain ministeriössä.
Uusi Suomi

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
EV+
Denzil Dexter
Asia ratkesi. Aamu-uutisten mukaan Jemen voitti.Nimenomaan Suomi voitti.Tässä ei kilpailtu siitä, kuka onnistuu säilyttämään diktatuurin pisimpään vaan siitä, kuka sen onnistuu ensin lopettamaan. Jemenissä sovittiin vallanvaihdosta ed.m päivänä. Suomessa sitä ei ole näköpiirissä, joskin pientä toivoa on olemassa ainakin sinisilmäisimpien parissa havaittavissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat