Seuraa 
Viestejä45973

Luonnonmukainen rakentaminen kiinnostaa, ja turve on perinteinen, kustannustehokas ja terveellinen eriste. Miten turpeen käyttöä eristeenä ylipäätään säännellään tänä päivänä, eritoten vapaa-ajan asunnoissa? Onko kenelläkään kokemuksia turpeen käytöstä eristämisessä?

Kommentit (10)

Lippa Luke
Seuraa 
Viestejä484

Jarviruoko on olkea parempi kattoon, kestaa saan vaihteluita paremmin

Ihminen kuolee muutenkin… Miksi siis tapamme toisiamme? Me kuolemme ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Maa jää, mutta me poistumme. Miksi siis sotia maan vuoksi,..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sammalta ja pihkaa tiivisteeksi ikkunankarmeihin ja ovenpieliin.

Paloturvallisuus ja kosteusvauriot ovat seikkoja, joihin kiinnitetään erittäin paljon huomiota. Luomumateriaaleissa on näiden suhteen riskinsä. Orgaaninen aines on myös oiva pesä kaiken maailman tupajumeille.

Savi mahdollistaa terveelliset rakenteet kun kuidut yms sekoitetaan siihen ja savella pinnoitetaan seinät. Paloturvallisuus vastaa tiiliseinää.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
tietää
Savi mahdollistaa terveelliset rakenteet kun kuidut yms sekoitetaan siihen ja savella pinnoitetaan seinät. Paloturvallisuus vastaa tiiliseinää.Varsinkin märehtijöiden ulostetta käytetään maailmalla yleisesti seinien rappaamiseen MOT. Pakko olla terveellistä kun on kerran luonnonmateriaali.

- Ubi bene, ibi patria -

Turpeesta tehty iglu. Turpeesta voisi hyvinkin veistää igluun sopivia "tiiliä". Ei siitä toki ympärivuotista asuntoa saisi mutta kenties jonkinlaiseksi erämajaksi...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat