Seuraa 
Viestejä45973

Voisiko joku kertoa, en oikeesti tiedä. Vajakkilauma tilalle?
Kerro lyhyesti kuinka asiat olisi voinut hoitaa paremmin..

Kommentit (1)

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387

Perustoimeentulotukeen ei ole tullut muutoksia sitten 1990-luvun, eli köyhät ovat köyhtyneet ja rikkaat rikastuneet hintojen noustessa ja kaiken kallistuessa. Eriarvoisuus on lisääntynyt, kouluttautuminen tehdään hankalaksi, jos kaavaillut lukukausimaksut tulevat yliopistoihin, mikä suosii tietenkin hyvätuloisia, lisäten yhteiskunnan eriarvoistumista. Suomesta on muodostumassa korostetummin luokkayhteiskunta, mikä lisää yhteiskunnallisia ääri-ilmiöitä, millä voi tietenkin olla virkavaltaa, armeijaa, lääkäreitä, sairaanhoitajia jne. työllistävä vaikutus. Noita en laittaisi kuitenkaan nykyisen hallituksen virheiksi, vaan edeltäjätkin ovat syypäitä.

Turha byrokratia olisi voitu purkaa, tukeja jätetään maksamatta valtavat määrät, koska kansalaiset eivät ole tietoisia oikeuksistaan. Tukien saajat ovat yleensä yhteiskunnan heikko-osaisimpia, joiden saama vähäinen raha menee kulutukseen pitäen yllä talouden pyöriä lisäten kysyntää ja palveluita, maksamatta jääneet tuet eivät hyödytä ketään. Kansalaisraha/palkka menisi suoraan osoitteeseen, kallis byrokratiakoneisto joutaa historian hämärään.

Hallituksen päätöksellä valtio olisi vihdoinkin voinut tehdä lopullisen eron kirkkoon säästääkseen valtion menoissa:

# Valtio tilittää eduskunnan päätöksellä yhteisöverosta 1,75 % luterilaiselle kirkolle.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkkojen_ ... tien_asema
Maantiet ovat rappeutumassa:

Maantiet ja raiteet rappeutuvat nopeasti

Pohjoismaisessa vertailussa Suomi panostaa vähiten liikenteeseen. Jo historiallisesti olemme jääneet jälkeen Norjasta ja Ruotsista. Näissä maissa maanteiden kunto on parempi kuin Suomessa. Suomen liikennepolitiikka on lyhytjännitteistä.

Liikenteen sujuvuus on elinkeinoelämän kannalta tärkeää. Siksi olisi olettanut, että Matti Vanhasen hallitus olisi panostanut maanteiden elvytysrakentamiseen enemmän. Maantiet ja raiteet ovat jossain vaiheessa pakko korjata.

http://www.esaimaa.fi/Mielipide---P%C3% ... 7588224/66

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat