Seuraa 
Viestejä45973

Hei!

Kyselisin onko kellään hyvää nettiosoitetta tai kirjallisuutta tiedossa, mistä löytäisi tietoa hiilidioksidilaserin(Co2-laser) laitteistoista suomeksi tai englanniksi? Olen yrittänyt etsiä tietoa kyseisestä aiheesta, mutta tunnun päätyvän jatkuvasti umpikujaan.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitoksia kovasti linkeistä! Teen kohtuullisen laajaa työtä asiaan liittyen. Wikipediat sun muut nippelipaikat olen tarkistanut. Tuntuu vain että laserista yleensäkkin ja hiilidioksidilaserista löytyy hyvin tietoa, mutta co2-laserissa käytettävät laitteistot ovat kiven alla. Esimerkiksi co2-laser hitsauslaitteistot tai leikkauslaitteistot.

Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1572
siselli
Tuntuu vain että laserista yleensäkkin ja hiilidioksidilaserista löytyy hyvin tietoa, mutta co2-laserissa käytettävät laitteistot ovat kiven alla. Esimerkiksi co2-laser hitsauslaitteistot tai leikkauslaitteistot.

Trumpfin muutaman vuoden takainen esitys on kohtalaisen hyvä johdatus asiaan laserin osalta.

Vanha jäärä

Diam
Seuraa 
Viestejä2683

Kujanpää V. Salminen A. Vihinen J. 2005. Lasertyöstö. Helsinki:Teknologiainfo
Teknova Oy

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kiitoksia vain toistamiseen. Tuossa kirjassa varsinkin tuntuu olevan kattavasti tietoa asiasta ja vielä suomeksi.

Kysyisin vielä jatkokysymyksenä mitä tarkoittaa tasan tarkkaan jos joku esimerkiksi laserleikkaus ajatellaan joko suunnittelun tai valmistuksen kannalta ? Tarkoittaako se mielestänne että jos valmistuksen kannalta ajatellaan niin mitä suunnittelija ei ota huomioon vai miten ajattelisitte ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat