Pascoe emäsjauhe

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mainostavat jo TV:ssäkin.
Onko mitään ideaa?

Kehon liikahappamoituminen on terveysongelma, joka koskee monia.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Pascoe emäsjauheen sisältö:

Emäsjauheen vuorokausiannos (1 tl = 4 g) sisältää

1550 mg kalsiumkarbonaattia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tukkii suonet:
http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

1250 mg natriumkarbonaattia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sooda

900 mg magnesiumkarbonaattia
Magnesiumkarbonaatilla on suolentoimintaa edistävä (laksatiivinen) vaikutus.

150 mg natriumfosfaattia
Natriumfosfaatti taas on suoliston tyhjennysainetta, käytetään sairaaloissa ennen tutkimuksia ja myrkytystiloissa

150 mg kaliumbikarbonaattia
Kaliumbikarbonaatti E501 = joku emäksinen lisäaine

Vierailija
parantunut
Mainostavat jo TV:ssäkin.
Onko mitään ideaa?

Kehon liikahappamoituminen on terveysongelma, joka koskee monia.




Valmariini toimii paremmin

jussipussi
Seuraa 
Viestejä32850
Liittynyt6.12.2009
MsHorton
Valmarin:

http://www.valmarin.fi/

kurkku, siemenetön + 31

Eli vesi.

Juodaan vettä.




Ei se nyt ihan pelkkä vesi kyllä se on se tuorekurkku itsessään joka saa aikaan tuon "emäsvoittoisuuden".

Ruoka-aineet tuottavat elimistössä palaessaan joko happamia, emäksisiä tai parhaimmillaan neutraaleja palamistuotteita, jotka elintoimintojen ansiosta eri tavoin poistuvat kehosta.
Happamat palamistuotteet hidastavat aineenvaihduntaa, emäksiset nopeuttavat.
Tavallisen ruokavalion ja esim. valmisruoan palamisjätteet ovat happamia.

- = palamistuotteenaan HAPPOA tuottavia
+ = palamistuotteenaan EMÄSTÄ tuottavia
0 = palamistuote ei lisää eikä vähennä happamuutta

100 g mainittua ruoka-ainetta tuottaa kehossa palaessaan taulukossa mainitun yksikkömäärän emästä/happoa verrattuna neutraaliin.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä32850
Liittynyt6.12.2009
parantunut
Mainostavat jo TV:ssäkin.
Onko mitään ideaa?

Kehon liikahappamoituminen on terveysongelma, joka koskee monia.




Tästä on aikalailla ristiriitaista tietoa...

http://www.avoin.helsinki.fi/oppimateri ... vesi.shtml

Happo-emästasapaino

Happo-emästasapaino on tarkasti säädelty, sillä muutos elimistön pH:ssa (happojen ja emästen määrässä) muuttaisi entsyymien reaktionopeutta, ja olisi elimistön toimintojen kannalta tuhoisaa. Veren pH on lähellä neutraalia. Kuitenkin happea ja ravintoaineita kudoksille kuljettavan valtimoveren pH (7,4) on hieman suurempi kuin laskimoveren (pH 7,35). Laskimoveressä kulkee happamia aineenvaihduntatuotteita soluista erittyväksi keuhkoihin ja munuaisiin. Solujen pH:n on arvioitu olevan noin 7.

Elimistössä on useita puskurijärjestelmiä, jotka neutraloivat aineenvaihdunnassa muodostuneet ylimääräiset hapot ja emäkset. Terveellä ihmisellä elimistön puskurijärjestelmä yhdessä munuaisten ja keuhkojen kanssa ylläpitävät veren ja muiden elimistön nesteiden pH:n lähes vakiona.

Ruokavalion koostumus ei vaikuta happo-emästasapainoon. Muutos pH:ssa liittyy vain munuaisten tai keuhkojen sairauksiin tai muihin tautitiloihin, kuten hoitamattomaan diabetekseen tai sydänsairauksiin.




Eli kannattaa lukea aiheen tiimoilta ennekuin edes harkitsee moisten tuotteiden ostoa..

Jos itse "pelkäisin" happo-emästasapainon painottumisesta happaman puolelle..Valitsisin päivätasolla kävelylenkin tai korkillisen Valmariinia veteen liuotettuna...

Vierailija
jussipussi

Tästä on aikalailla ristiriitaista tietoa...

http://www.avoin.helsinki.fi/oppimateri ... vesi.shtml

Happo-emästasapaino

Happo-emästasapaino on tarkasti säädelty, sillä muutos elimistön pH:ssa (happojen ja emästen määrässä) muuttaisi entsyymien reaktionopeutta, ja olisi elimistön toimintojen kannalta tuhoisaa. Veren pH on lähellä neutraalia. Kuitenkin happea ja ravintoaineita kudoksille kuljettavan valtimoveren pH (7,4) on hieman suurempi kuin laskimoveren (pH 7,35). Laskimoveressä kulkee happamia aineenvaihduntatuotteita soluista erittyväksi keuhkoihin ja munuaisiin. Solujen pH:n on arvioitu olevan noin 7.

Elimistössä on useita puskurijärjestelmiä, jotka neutraloivat aineenvaihdunnassa muodostuneet ylimääräiset hapot ja emäkset. Terveellä ihmisellä elimistön puskurijärjestelmä yhdessä munuaisten ja keuhkojen kanssa ylläpitävät veren ja muiden elimistön nesteiden pH:n lähes vakiona.

Ruokavalion koostumus ei vaikuta happo-emästasapainoon. Muutos pH:ssa liittyy vain munuaisten tai keuhkojen sairauksiin tai muihin tautitiloihin, kuten hoitamattomaan diabetekseen tai sydänsairauksiin.





Kyllähän veren pH vaihtelee jonkin verran, se pysyy kuitenkin välillä 7,35 - 7,45
Mihinkään hysteriaan ei ole tarvetta, se on ihan normaalia.
Tässä eräästä kanditutkielmasta,

Taulukossa 4 ovat kaikkien (laskimo)verinäytteiden pH-arvot. Happoja tuottavan ruokavalion
jälkeinen pH oli matalampi verrattuna normaalin ruokavalion jälkeisen paastoverinäytteen
pH:hon (7,37 ± 0,3 vs. 7,41 ± 0,3, p=0,028). Emäksiä tuottavan ravinnon jälkeen
pH ei muuttunut verrattuna edeltäneeseen normaaliravintoon. Hapanta ja emäksistä ravintoa
verrattaessa keskenään oli happoja tuottavan ravinnon jälkeinen pH matalampi
kuin emäksiä tuottavan (7,37 ± 0,3 vs. 7,42 ± 0,1, p=0,028). Aamupalan jälkeen pH
muuttui merkitsevästi PRAL > 0 -tapauksessa, jolloin pH poikkesi paastoverinäytteestä
0,5, 1 ja 2 tunnin kohdalla aamupalan jälkeen (7,37 ± 0,3 vs. 7,41 ± 0,05, p=0,046, 7,42
± 0,04, p=0,028 ja 7,40 ± 0,04, p=0,027). PRAL < 0 -aamupalan jälkeen pH ei muuttunut.
Toisen normaaliaamupalan jälkeen pH laski 0,5 tuntia aamupalasta (7,42 ± 0,1 vs.
7,39 ± 0,03, p=0,046).

pH Normaali 1 PRAL > 0 Normaali 2 PRAL < 0
pre 7,41 ± 0,3* 7,37 ± 0,3* 7,42 ± 0,1 7,42 ± 0,1*
0,5 h 7,38 ± 0,02 7,41 ± 0,05° 7,39 ± 0,03° 7,43 ± 0,04
1,0 h 7,39 ± 0,02 7,42 ± 0,04° 7,42 ± 0,06 7,43 ± 0,01
2,0 h 7,41 ± 0,05 7,40 ± 0,04° 7,39 ± 0,04 7,40 ± 0,03
3,0 h 7,41 ± 0,03 7,40 ± 0,04 7,41 ± 0,02 7,40 ± 0,03
https://jyx.jyu.fi/dspace/bitstream/han ... sequence=1

Vierailija
Marjis
http://www.kehol[/quote]


Oletko mainostamassa täällä jotain?, sivun kaikkien, ehkä kymmenien tuotteiden myyntipuhe alkaa sanalla emäksinen.
On tainnut joku vähän hurahtaa emäksisyyteen.
Käytä lähteinä tieteellisiä tutkimuksia jos jotain haluat todistella, mitkään myyntipuheet ei oikein riitä.

Vierailija
jussipussi
MsHorton
Valmarin:

http://www.valmarin.fi/

kurkku, siemenetön + 31

Eli vesi.

Juodaan vettä.




Ei se nyt ihan pelkkä vesi kyllä se on se tuorekurkku itsessään joka saa aikaan tuon "emäsvoittoisuuden".




Sadassa grammassa tuoretta kurkkua on 40 kJ eli 10 kcal, ja jonkin verran A-, K- ja C-vitamiinia.[7] Kurkku on vesipitoisimpia vihanneksia, ja siinä on vain noin 3 % kuiva-ainetta[4] eli niissä on vettä noin 94–97 % ja sokeria 1,0–2,5 %.[2] Kurkun tekee erittäin arvokkaaksi ravintoaineeksi se, että siinä on runsaasti kivennäisaineita ja sen solujen sisältämä vesi on biologista vettä, jolla on hyvin paljon myönteisiä terveysvaikutuksia.[8]

Kurkku edistää suolen toimintaa, hiusten kasvua sekä ehkäisee kynsien haurastumista.[9]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kurkku

Itse en syö kurkkua. Mautonta.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä32850
Liittynyt6.12.2009
MsHorton
jussipussi
MsHorton
Valmarin:

http://www.valmarin.fi/

kurkku, siemenetön + 31

Eli vesi.

Juodaan vettä.




Ei se nyt ihan pelkkä vesi kyllä se on se tuorekurkku itsessään joka saa aikaan tuon "emäsvoittoisuuden".




Sadassa grammassa tuoretta kurkkua on 40 kJ eli 10 kcal, ja jonkin verran A-, K- ja C-vitamiinia.[7] Kurkku on vesipitoisimpia vihanneksia, ja siinä on vain noin 3 % kuiva-ainetta[4] eli niissä on vettä noin 94–97 % ja sokeria 1,0–2,5 %.[2] Kurkun tekee erittäin arvokkaaksi ravintoaineeksi se, että siinä on runsaasti kivennäisaineita ja sen solujen sisältämä vesi on biologista vettä, jolla on hyvin paljon myönteisiä terveysvaikutuksia.[8]

Kurkku edistää suolen toimintaa, hiusten kasvua sekä ehkäisee kynsien haurastumista.[9]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kurkku

Itse en syö kurkkua. Mautonta.




Minä syon kurkkua sekä tuoreena että itsetehtyinä "etikkakurkkuina"..itsetehdyisä on se hyvä puoli että voi kokeilla erilaisilla mausteilla ja painotuksilla..ei käy tylsäksi maut

jussipussi
Seuraa 
Viestejä32850
Liittynyt6.12.2009
fenomenologi
jussipussi

Tästä on aikalailla ristiriitaista tietoa...

http://www.avoin.helsinki.fi/oppimateri ... vesi.shtml

Happo-emästasapaino

Happo-emästasapaino on tarkasti säädelty, sillä muutos elimistön pH:ssa (happojen ja emästen määrässä) muuttaisi entsyymien reaktionopeutta, ja olisi elimistön toimintojen kannalta tuhoisaa. Veren pH on lähellä neutraalia. Kuitenkin happea ja ravintoaineita kudoksille kuljettavan valtimoveren pH (7,4) on hieman suurempi kuin laskimoveren (pH 7,35). Laskimoveressä kulkee happamia aineenvaihduntatuotteita soluista erittyväksi keuhkoihin ja munuaisiin. Solujen pH:n on arvioitu olevan noin 7.

Elimistössä on useita puskurijärjestelmiä, jotka neutraloivat aineenvaihdunnassa muodostuneet ylimääräiset hapot ja emäkset. Terveellä ihmisellä elimistön puskurijärjestelmä yhdessä munuaisten ja keuhkojen kanssa ylläpitävät veren ja muiden elimistön nesteiden pH:n lähes vakiona.

Ruokavalion koostumus ei vaikuta happo-emästasapainoon. Muutos pH:ssa liittyy vain munuaisten tai keuhkojen sairauksiin tai muihin tautitiloihin, kuten hoitamattomaan diabetekseen tai sydänsairauksiin.





Kyllähän veren pH vaihtelee jonkin verran, se pysyy kuitenkin välillä 7,35 - 7,45
Mihinkään hysteriaan ei ole tarvetta, se on ihan normaalia.
Tässä eräästä kanditutkielmasta,

Taulukossa 4 ovat kaikkien (laskimo)verinäytteiden pH-arvot. Happoja tuottavan ruokavalion
jälkeinen pH oli matalampi verrattuna normaalin ruokavalion jälkeisen paastoverinäytteen
pH:hon (7,37 ± 0,3 vs. 7,41 ± 0,3, p=0,028). Emäksiä tuottavan ravinnon jälkeen
pH ei muuttunut verrattuna edeltäneeseen normaaliravintoon. Hapanta ja emäksistä ravintoa
verrattaessa keskenään oli happoja tuottavan ravinnon jälkeinen pH matalampi
kuin emäksiä tuottavan (7,37 ± 0,3 vs. 7,42 ± 0,1, p=0,028). Aamupalan jälkeen pH
muuttui merkitsevästi PRAL > 0 -tapauksessa, jolloin pH poikkesi paastoverinäytteestä
0,5, 1 ja 2 tunnin kohdalla aamupalan jälkeen (7,37 ± 0,3 vs. 7,41 ± 0,05, p=0,046, 7,42
± 0,04, p=0,028 ja 7,40 ± 0,04, p=0,027). PRAL < 0 -aamupalan jälkeen pH ei muuttunut.
Toisen normaaliaamupalan jälkeen pH laski 0,5 tuntia aamupalasta (7,42 ± 0,1 vs.
7,39 ± 0,03, p=0,046).

pH Normaali 1 PRAL > 0 Normaali 2 PRAL < 0
pre 7,41 ± 0,3* 7,37 ± 0,3* 7,42 ± 0,1 7,42 ± 0,1*
0,5 h 7,38 ± 0,02 7,41 ± 0,05° 7,39 ± 0,03° 7,43 ± 0,04
1,0 h 7,39 ± 0,02 7,42 ± 0,04° 7,42 ± 0,06 7,43 ± 0,01
2,0 h 7,41 ± 0,05 7,40 ± 0,04° 7,39 ± 0,04 7,40 ± 0,03
3,0 h 7,41 ± 0,03 7,40 ± 0,04 7,41 ± 0,02 7,40 ± 0,03
https://jyx.jyu.fi/dspace/bitstream/han ... sequence=1




Taitaa olla hengityksen muuttaminen jolla saa nopeiten aikaan veren happamuuden muutoksen, joko pidättämällä hengitystä, happamuus nousee tai tihentämällä, happamuus laskee?
Kehohan poistaa hengityksen hiilidioksidin kautta "happamuutta" kehosta?

Vierailija
jussipussi

Taitaa olla hengityksen muuttaminen jolla saa nopeiten aikaan veren happamuuden muutoksen, joko pidättämällä hengitystä, happamuus nousee tai tihentämällä, happamuus laskee?
Kehohan poistaa hengityksen hiilidioksidin kautta "happamuutta" kehosta?



Keuhkojen ja munuaisten erityksen kautta pH muuttuu hitaammin kuin bikarbonaatti-CO2 ym. puskureiden avulla.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010
fenomenologi
jussipussi

Taitaa olla hengityksen muuttaminen jolla saa nopeiten aikaan veren happamuuden muutoksen, joko pidättämällä hengitystä, happamuus nousee tai tihentämällä, happamuus laskee?
Kehohan poistaa hengityksen hiilidioksidin kautta "happamuutta" kehosta?



Keuhkojen ja munuaisten erityksen kautta pH muuttuu hitaammin kuin bikarbonaatti-CO2 ym. puskureiden avulla.



Ei kyllä hyperventilointi on paras tapa saavuttaa sellainen mukavan emäksinen olo kun sormia ja huulia pistelee, korvissa suhisee yms. Puskurimekanismit eivät ennätä tähän mukaan.

Kaiken emäshöpötyksen lisäksi ketjussa mainittiin kurkkujen sisältämän veden olevan erityisen terveellistä koska se on biologista vettä. Olenkin lopettanut kaikkien vitsipalstojen lukemisen ja hakeudun tänne naurunpurskahduksia havitellessani.

Vierailija
EV+
fenomenologi
jussipussi

Taitaa olla hengityksen muuttaminen jolla saa nopeiten aikaan veren happamuuden muutoksen, joko pidättämällä hengitystä, happamuus nousee tai tihentämällä, happamuus laskee?
Kehohan poistaa hengityksen hiilidioksidin kautta "happamuutta" kehosta?



Keuhkojen ja munuaisten erityksen kautta pH muuttuu hitaammin kuin bikarbonaatti-CO2 ym. puskureiden avulla.



Ei kyllä hyperventilointi on paras tapa saavuttaa sellainen mukavan emäksinen olo kun sormia ja huulia pistelee, korvissa suhisee yms. Puskurimekanismit eivät ennätä tähän mukaan.

Kaiken emäshöpötyksen lisäksi ketjussa mainittiin kurkkujen sisältämän veden olevan erityisen terveellistä koska se on biologista vettä. Olenkin lopettanut kaikkien vitsipalstojen lukemisen ja hakeudun tänne naurunpurskahduksia havitellessani.




Kannattaa myös ottaa kunnon kulaus kodinputkimiestä aamuisin. Pysyy elimistö emäksisenä ja röörit puhtaana.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat