Seuraa 
Viestejä45973

tämä porukkahan on nyt ollut Oulun vaalirähinän vuoksi esillä. yllättäen niiden nettisivut on vielä toiminnassa. SUPO pitää näitä heppuja silmällä.

mitä mieltä olette näistä rasisteista?

itse olen sitä mieltä, että ne tyypit ovat nuoruudessaan "kolhiintuneita poikia" jotka saavat voiman tunnetta yhteisöllisyydestä ja liikkeen arveluttavat ja väkivaltaan taipuvaiset toimintatavat kiihottavat heidän sairasta mielikuvitustaan.

sietäisivät saada turpaansa.

Kommentit (4)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
thedude

sietäisivät saada turpaansa.
Tai remmistä. Lapsiahan nuo kai vielä olivat. Jonkun lapsia ainakin, joten miettiköön hän tykönään kotikasvatusta...

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kotikunnastani kesällä hävinnyt ja sitten kuolleena löytynyt kilpa-ampumista harrastanut uusnatsi kuului luultavasti tuohon porukkaan: http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 199&v=wall

Tällaiset Suomi suomalaisille -porukat jotka puhuvat väkivallasta vähemmistöjä kohtaan ja myös toteuttavat sitä, ovat suhteellisen suosittuja niin monien miesten kuin naistenkin keskuudessa kotikunnassani, mistä kertoo myös mm. klopin muistolle järjestetyssä facebook-ryhmässä (2212 jäsentä) julkaistut kommentit. Miehille tällaiset järjestöt vaikuttavat olevan joukkueurheilun korvike. Niissä pääsee kokemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta kuin metsästysporukkoissa muinoin ilman että joutuu törmäämään vääränvärisiin urheilukykyihin. Naiset arvostanevat samaisia porukoita yhtä kaukaa historiasta periytyvien vaistojen ansiosta: väkivaltaisuutta ei nähdä epätoivottavana ominaisuutena vaan kykynä puolustaa naisia kovasti liioitellun seksuaalisen ja muunlaisen väkivallan uhalta ulkomaalaisten taholta.

EDIT: sen perusteella mitä äsken vilkaisin feissariryhmää, näyttäisi siltä että muukalaisvihamieliset kommentit, joita siellä muistaakseni oli, on poistettu. Tiedä sitten onko tuollainen ratkaisu hyödyllinen muukalaisvihan kitkemisen kannalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat