Seuraa 
Viestejä2283

Tieteellisesti tyhmimmät puolueet 4 gallupin tai kyselyn perusteella. Tutkin kantaa aiheisiin:
1) evoluutio vs luomisoppi,
2) ilmastonmuutos (liioiteltu? jne),
3) yhteiskuntatieteellisesti pitkäaikaistyöttömyyden syistä ja korjauskeinoista
4) pollittishistoriallinen tietämys (hallituspuoleet ovat..?).

Tulokset:
http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... iID=332692

"Saan summiksi

KD =3+1+3+1p = 8 tiedetyhmyyspistettä
PS =1+3+1+3p = 8 tiedetyhmyyspistettä
KESK =2+2 = 4 tiedetyhmyyspistettä
SDP =2 = 2 tiedetyhmyyspistettä
RKP =2 = 2 tiedetyhmyyspistettä
KOK =1 = 1 tiedetyhmyyspistettä

KD ja PS yhtä tyhmiä ja siinä kirkkaasti voittavat muut. Mutta julistan KD:n tyhmimmäksi koska yhteiskunnallisesti 3a:ssa ei saisi tyriä syistä.."

Lisäksi Apajalahti kertoo blogissaan, että sosiaalinen vaalikone oli kysynyt haluaisivatko vaaliehdokkaat rajoittaa "vuosittain kymmenien ihmisten kuoleman" aiheuttavan "divetymonoksidin" saatavuutta. Noin 78% KD:n ja 75% Its.puolueen ja Vapauspuolueen ja yli 70% SDP kansanedustajaehdokkaista vastasi joo ja käytännössä näin kysyttynä olisivat siis rajoittaneet veden saatavuutta.

http://ahtoapajalahti.puheenvuoro.uusis ... ltaa-veden

Homeopatia-skandaali A-talkissa: https://www.youtube.com/watch?v=qXLTz5LhHMU

Sivut

Kommentit (57)

En usko että KD tai PS uskoo luomisteoriaan ja tuskin edes KD haluaisi luomisteorian opetusta kouluihin jne.. KD:n ohjelma muutenkin käsittääkseni keskittyy lähinnä kristillisen kulttuurin ylläpitämiseen kuin sanantarkkaan noudattamiseen.

Millä perusteella KD tai PS suhtautuisi ilmastonmuutokseen skeptisesti? lähteitä tälle.

Kolmoskohtaan: njjooh ehkei kärkipäässä mutta uskoisin että he silti enemmän aikaan saisi kuin nykyhallitus.

4:seen en ota kantaa sen laajemmin.

Kaikenkaikkiaan huono provo jossa ehkä totuudenjyvää mutta ei tarpeeksi.

2) ilmastonmuutos (liioiteltu? jne),En ole äänestänyt kumpaakaan noista puolueista, mutta minusta se on vain plussaa puolueelle, jos se pitää ilmastonmuutosta liioiteltuna. ( ja luonnollisesti vastustaa päästökauppahuijausta ja muuta typerää ilmastopolitiikkaa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eteenpäin
"Jos katsoo linkkejä, niin huomaa että parhaiten noissa tieteissä pärjäävät VIHreät ja VASemmistoliitto. "Kumpi sinä olet, MrKAT?

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1731

Ituhippien ja kommarien pärjääminen jossain testissä automaattisesti mitätöi testin todistusarvon.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta ei ole vielä tähänkään päivään asti ole voitu tieteellisesti todistaa. Näin ollen ne jotka vastustavat käsitystä ovat itseasiassa tieteellisellä linjalla, varsinkin jos perustelevat sitä tieteellä.

Tässä kysymyksessä siis esim Vihreät ovat uskonnollisia fundamentalisteja - vieläpä pahimmasta päästä.

MrKAT
Seuraa 
Viestejä2283
vapaatyyli

KD:n ohjelma muutenkin käsittääkseni keskittyy lähinnä kristillisen kulttuurin ylläpitämiseen kuin sanantarkkaan noudattamiseen.

KD on nimenomaan fundametalistien puolue, jopa niin että kirkon piiristä on saanut ns. lähtöpassit (ei saa kirkon tiloja käyttää jne, näin jo 70-luvulta).

Millä perusteella KD tai PS suhtautuisi ilmastonmuutokseen skeptisesti? lähteitä tälle.

Skepsiksen - Näkökulman- linkkien kautta olisit saanut YLE-linkin:
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/ ... 65588.html

Tuon lisäksi satuin katsomaan Satakunnan piiristä IS-vaalikoneella, jossa kysytään onko ilmastonmuutos ihmisen aiheuttamaa, ja sai eniten epäilyä suhteellisesti PS- ja KD-ehdokkailta (KD:n kohdalla tosin 50% = 1 2:sta).

Itse olen äänestänyt kaikkia puolueita paitsi en kommunisteja enkä äärioikeistoa.

Homeopatia-skandaali A-talkissa: https://www.youtube.com/watch?v=qXLTz5LhHMU

USA:ssa on paljon niitä jotka perustelevat ilmastoskeptisyyttään "isänmaallisuudella" tai "konservatiivisuudella". Silloin ei ole tietenkään kyse tieteellisestä lähestymistavasta vaan samasta fundamentalismista jolla esim. äärivihreät perustelevat alarmismiaan.

Tässä on siis esimerkki kuin asennemaailma voi olla sama vaikka ollaankin näennäisesti vastapuolella. Muita esimerkkejä tietysti natsismi ja stalinismi. Molemmissa oli ominaista usko "uuteen ihmiseen" sekä kollektiivisuuteen. Molempien maailmankuva oli kiusallisen tolkuton. Miksei se olisi siis myös USA:n jollakin skeptikoilla ja alarmisteilla?

Jo ilmiönä KD sotii luterilaista regimenttioppia vastaan. Sen kannattajat ovat fundamentalistilahkolaisia. Kirkon rivijäseniä sen piirissä toimii hyvin vähän, eikä suunnilleen yksikään pappi sitä äänestä. Jokainen Päivi Räsäsen ulostulo maksaa kirkolle miljoonia, kun kirkosta eroava porukka ei tajua, että Räsäsen ennenmuuta seksuaalipoliittiset kannat ovat jyrkässä ristiriidassa kirkon kanssa. Myös käsitys Raamatusta on täysin eri.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Mimei
Jo ilmiönä KD sotii luterilaista regimenttioppia vastaan. Sen kannattajat ovat fundamentalistilahkolaisia.Miksi jankutat edelleen jostain fundamentalismista, vaikka KD:n kannattajat ovat lähinnä vanhoillisia?

Hyvänen aika, Päivi Räsänen on julkisuudessa ilmoittanut tuomitsevansa homoseksuaalisuuden Raamattuun vedoten! Eihän tässä ole mitään epäselvää. Räsänen tiettävästi myös toimii yhteistyössä kirkon ulkopuolisen Luther-säätiön kanssa, joka on umpi fundamentalistinen. Eiväthän he itsekään asiaa kiellä!

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Mimei
Hyvänen aika, Päivi Räsänen on julkisuudessa ilmoittanut tuomitsevansa homoseksuaalisuuden Raamattuun vedoten!Jos joku pastori siunaa homoparit vedoten Raamatun "lähimmäisen rakkaus-käskyyn", niin tekeekö Raamattuun vetoaminen siinä tapauksessa pastorista fundamentalistin? Fundamentalismin käsitettä käytetään täysin väärissä yhteyksissä, mikä ei tietenkään tee oikeutta fundamentalismin oikealle merkitykselle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat