Seuraa 
Viestejä950

Saisiko tuon perkeleen jeesuksen vitun kännykän ilman sovelluksia? Kun vain hipaiseekin navi-näppäintä, niin se saatanan kännykkä alkaa avaamaan jotain jeesuksen vitun pelisovellusta.

Eikö navi-näppäimessä pitäisi lähtökohtaisesti olla vain tekstiviesti ja kalenteri. Näitäkin tosin tarvitsee niin harvoin, että navi-näppäimen sovellukset voisi uudessa puhelimessa olla .

Ja miksi saatana piti siirtyä värinäyttöihin, joista ei saa hevon paskan selvää auringon paisteessa. Ihmissilmälle optimialisin on musta teksti haalean sinisellä pohjalla.

Nokian kohtalo ei kiinnosta, koska väänsin siellä paskaa vain ja ainoastaan heidän ehdoillaan joskus vuosituhannen vaihteessa. Kun päreet paloivat jeesuksen templaatteihin, sanoin itseni irti.

Kaikkein pahinta tiimissäni oli se, että esimerkiksi jonkun jeesuksen amatöörin vääntämää miljoona C-koodia bittikirjoituksesta ja lukemisesta väännettiin assembleriksi kokonaisen romaanin verran. Tiimin johtajalla Mr. Voh**** ei ollut kiinnostusta esittämiini vaihtoehtoisiin muutaman rivin inline-rutiineihin.

No, nythän teitä ruvetaan sanomaan irti. Toivottavaa olisi, että irtisanomiset kohdistuisivat kaikkein tyhmimpiin ja kankeimpiin tiimeihin.

Ja takaisin itse asiaan. Navi-näppäinen oletussovelluksia ei voi poistaa. Ja kuinka ollakaan, puhelimen merkki on Nokia.

Kommentit (3)

Kannattaa hankkia paljon vanhoja puhelimia varastoon ettei ne pääse loppumaan ja joutuisi käyttämää nykyistä paskaa, mää varastoin televisioita etten joutuisi koskaan katsomaan paskasta telkkarista ohjelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Oisko tosiaan eeriksonin lankapuhelin kirpparilta oikea tuote?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat