Seuraa 
Viestejä950

Ellen väärin muista, taitaa olla jo reipas vuosikymmen, kun naisen vehkeiden kanssa on ollut tekemisissä. Oma valinta aivan samoin, kuin naiset valikoivat jälkikasvulleen parhaita geenejä.

Aatoksissa on, että haen naisen jostain Aasiasta. Pienempi kokonaisuus tarkoittaa aina tiukempaa tavaraa. Exäni emätin oli kuin 200 litran jätesäkki. Siis suunnilleen keskivertoisella peniksellä ei saanut mitään vastakaikua.

Syykin selvisi lopulta, kun saunoin hänen isänsä kanssa. Sen miehen penis oli vähintään 25 cm levossa. Jouduin turvautumaan saunassa varjoisiin paikkoihin, joissa mulkkuni rooli jäi vähäpätöisemmäksi.

Yksi seksikokemus exäni kanssa on jäänyt kirkkaasti muistiin. Makuuhuoneessa oli televisio. Panin häntä takaapäin. Jossain vaiheessa exäni sai kaukosäätimen käteensä, ja vaihtoi kanavan Kauniisiin ja Rohkeisiin.

Huomioin tilanteen, mutta jatkoin vielä vähän aikaa jyystämistä. Sitten paloivat päreet, ja sanoin: "Katsot Kauniita ja Rohkeita". Exäni sanoi, että "En katso". Puin sitten nopeasti vaatteet päälle, ja lähdin katkerana lähiöpubiin.

No, joka tapauksessa pointti on se, että seksuaalisuudesta kumpuavan energian voi käyttää myös itsensä kehittämiseen tutkimalla esimerkiksi jotain matematiikkaa ja logiikkaa. Tiedä häntä, mutta naiset voivat ehkä samaistua tilanteeseeni syvällisemmin, ja kertoa, mitä kunnon naiminen oikein konkreettisesti on. Mikä on keskivertomulkkuisen asema naisen tyydyttämisessä.

Kommentit (2)

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Läskiperse
Mikä on keskivertomulkkuisen asema naisen tyydyttämisessä.

Secret of the Monkey Island -peli opetti sen aika hyvin. "Swordplay is like making love. It's not about what you do. It's about what you say."

Nainen epäkiihottuu jos mies ei ole itsevarma ja varmaotteinen. Jopa silloin jos mies on kookas ja isomunainen.

Nykyinen kulttuuri ei vain oikein tue miehen itsetuntoa sen verran että tavallisetkin miehet voisivat olla reteesti. "Viettelyn" ja "seksuaalisen häirinnän" välimaastossa on kapea riskittömän toimintakyvyttömyyden alue, jolla useimmat varovasti nuorallakävelevät, koska pelkäävät yhdelläkin virheliikkeellä putoavansa tuonne viimeksi mainitun puolelle.

Läskiperse
mitä kunnon naiminen oikein konkreettisesti on. Mikä on keskivertomulkkuisen asema naisen tyydyttämisessä.

ehkä voit vastaavanlaisissa tilanteissa ehdottaa esimerkiksi, että nainen penetroi sua perseeseen strapparilla tai fistaat sitä tai se voi fistaa sua, jos siis penetroiminen on se ydin sulle siinä seksissä. Sitte kans korvatulpat korviin, gagi suuhun ja tappi perseeseen. Sieraimiin ehkä pumpulia? Kannattaa myös kokeilla Nixon naamaria. Esimerkiks sillä sun partnerilla, kun se panee sua tai sit vaik sun naamalla, jos se haluu ottaa sulta suihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat