Seuraa 
Viestejä1855
Liittynyt1.1.2010

Kohta tulee kuluneeksi 25 vuotta Tsernobylin onnettomuudesta.

Tässä yhteydessä on koolla suuri kansainvälinen konferenssi, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa uuden sarkofagin rakentamiseksi.

Onko tässä mitään järkeä ?

Aikaa on kulunut jo sen verran, että lyhytikäisimmät isotoopit ovat hävinneet, joten olisi järkevää poistaa kaikkein radiaktiivisin materiaali juuri tässä vaiheessa.

Äskettäin sarkofagissa on vieraillut erinäisiä kuvausryhmiä, jossa kuvamateriaalista selvästikin selviää, että suurin ongelma sarkofagissa on katon kautta sisään putoava sadevesi, joka lopulta saastuttaa paikallisen pohjaveden.

Minusta ainoat järkevät vaihtoehdot ovat:
[list:5fbcerf7]
[*:5fbcerf7] * korkea-aktiivisen materialin vieminen muualle jällenkäsiteltäväksl.[/*:m:5fbcerf7]
[*:5fbcerf7] * Pressujen laittaminen estämään radio-aktiivisen materiaalin kastumisen ja päätymisen pohjaveteen (Lainapeitteelle tässä voisi olla hyvä markkinarako:-).[/*:m:5fbcerf7][/list:u:5fbcerf7]

Minusta on lähinnä säälittävää, jos tosiaan kuvittelee ratkaisevansa ongelman uuden sarkofaagin rakentamisella edellisen ympärille.

Kommentit (4)

Uuden tsernofagin rakentaminen kuulostaa turvallisemmalta kuin että lähdettäisiin kuskailemaan ydinjätteitä pitkin maailmaa.

Perustukset sille on jo tehty viime ja edellisvuonna mutta itse suojan rakentaminen on vasta alkutekijöissä kuvien perusteella. Taitavat vasta rakentaa sille rakennuspaikkaa.
http://chernobyltwentyfive.org/
Jos oikein ymmärsin niin uuden suojan sisälle tulee nosturit ja robottien avulla on tarkoitus purkaa koko raato.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005

Rahankeräysprojekti,suurin osa fyrkasta laitetaan makeisiin suihin ja lopuilla tehdään joku vaikuttavan näköinen betonijöntti sinne.

Säteilymäärä on niin vähäinen että mitään suojaa ei edes tarvittaisi,on vain ovelasti laskelmoitu että kukaan ei kehtaa olla lahjoittamatta rahaa hyvään tarkoitukseen ja näin päästään taas rahastamaan hölmöjä.

Bisness as usual...

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat