Seuraa 
Viestejä45973

Josta tulikin mieleen, että jos kerran henkimaailmaa voi aistia erilaisina tunnetiloina yms. Niin kuin ohjelmassa väitetään.

Niin olisiko sellaisesta testistä mitään hyötyä asian todistamisessa. Että otetaan vaikka joku ihmisryhmä. Joka on ollut tekemisissä keskenään monenlaisissa tilanteissa vaikka 5 vuoden ajan vähintään. Eli jotain koululuokkia työyhteisöjä yms.

Sitten laitetaan jokainen vuorollaan huoneeseen silmät sidottuina ja korvat tukittuina sekä nenä umpeen teipattuna ettei voi edes haistaa mitään.

Ja sen jälkeen aletaan tuomaan huoneeseen sen ryhmän ihmisiä yksi kerrallaan hetkeksi joiden kanssa tämä henkilö on ollut tekemisissä vuosia. Nämä henkilöt ei saa puhua mitään ja pitää olla muutenkin hiljaa ja antamatta itsestään mitään tunnistettavaa signaalia.

Ja nyt tämän henkilö jolla on sidottu silmät korvat ja nenä. Niin kertoo aina ääneen nimeltä kenenkä henkilön uskoisi olevan juuri sillä hetkellä huoneessa.

Ja tämän jälkeen henkilö poistuu kertomatta oliko vastaus oikein vai väärin.
Jotta tämä henkilö jolla on silmät korvat ja nenä teipattu umpeen ei voi laskelmoida mitään.

Ja tämä koe toistetaan niin, että jokainen ryhmän jäsen on vuorollaan sidottuna huoneessa arvailemassa.

Eli jos tässä testissä tulisi hyviä tuloksia, niin voisiko se antaa viitettä. Että ihminen voisi aistia jotenkin henkimaailma tyyliin toisten ihmisten läsnäolon?

Vai olisiko olemassa vielä joku aisti jota ei onnistuttu peittämään. Kun kuulo, näkö ja hajuaistikin olisi pois pelistä.

Kommentit (3)

Sädetin
Vai olisiko olemassa vielä joku aisti jota ei onnistuttu peittämään. Kun kuulo, näkö ja hajuaistikin olisi pois pelistä.Jos tulokset olisivat hyviä, tämähän se lähtöoletus olisi. Esimerkiksi tuntoaistin joku arvaamaton herkkyys jollekkin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"
Ei toimi jos on mahdollista että henkimaailma on ihmistä älykkäämpi ja haistaa juonen.
"

Eihän henkimaailma voi haistaa juonta. Se tietää sen, koska testissä juuri testataan onko ihmisillä niin sanottua henkeä ruumissaan. Ja se henki on juuri se joka ymmärtää tämänkin luetun tekstinkin miten sitten ymmärtääkin.

Niin ja mikä hauskinta, niin jos henki ei tunnista itseään, jotta tietäisi olevan kohta testin kohde. Niin miten se voi ymmärtää olevansa edes testin kohde?

Vähän niinku nuo peilitestit eläimillä. Jossa eläimen pitää tunnistaa itse itsensä peilistä.

Mutta oletetaan, että tuo henkimaailma tunnistaa juonen ja päättää piiloutua. Niin miksei sitten itse saa siittä tietoa? Eli se taho, joka ymmärtää tätäkin tekstiä jos ymmärtää Meneepä vaikeaksi.

Eli olisiko meissä sitten joku osa, jonka touhuista tietoinen osuus ei tiedä mitään. Vai onko niin, että tietoisuuteen ei mahdu kuin pieni osa siittä mitä olemme?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat